Widok
23 czerwca 2012 roku Pan Sławek prowadził nasze wesele i jestem pod mega wielkim wrażeniem. Wesele poprowadził wspaniale, goście oraz my bawiliśmy się wyśmienicie. Minął już prawie miesiąc od ślubu a nasi goście nadal dzwonią i są pod wielkim wrażeniem wesela w tym w szczególności oprawy muzycznej. Nad ranem stworzył niesamowity klimat dla młodego grona i pomimo już prawie braku sił wszyscy się bawili. Po samym zakończeniu wesela widziałam jak sporo gości podchodziło do Pana Sławka i dziękowało mu za wspaniałą zabawę no i oczywiście prosili o dalszą.
Panie Sławku bardzo dziękujęmy. Na pewno będziemy goraco polecać dalej.
Panie Sławku bardzo dziękujęmy. Na pewno będziemy goraco polecać dalej.
Nie zmuszamy nikogo, aby wierzył naszej opinii. Ktoś wyżej zapytał o wrażenia po weselu i opisaliśmy je zgodnie z naszymi odczuciami.
Pan DJ wie o jakie wesele chodzi, bo rozmawialiśmy.
Robi Pan "z igły widły" - nie podważa Pan pozytywnych opinii, tylko ta jedna Panu nie odpowiada.
Na forum tak samo wiarygodny jest nick "Krzysztof Siergiejczyk" jak "zz", Pana też tu nikt nie prosi dowód osobisty w celu potwierdzenia czy Pan rzeczywiście istnieje.
"Napiszcie datę i miesce wesela i po kłopocie" - tzn. co Dj cofnie nas w czasie i poprowadzi to wesele lepiej ?
Nasza opinia jest akurat taka, Pan może mieć inną. Takie prawo forum i nikt nie musi się z niczego tłumaczyć, udowadniać czy przekonywać.
Pan DJ wie o jakie wesele chodzi, bo rozmawialiśmy.
Robi Pan "z igły widły" - nie podważa Pan pozytywnych opinii, tylko ta jedna Panu nie odpowiada.
Na forum tak samo wiarygodny jest nick "Krzysztof Siergiejczyk" jak "zz", Pana też tu nikt nie prosi dowód osobisty w celu potwierdzenia czy Pan rzeczywiście istnieje.
"Napiszcie datę i miesce wesela i po kłopocie" - tzn. co Dj cofnie nas w czasie i poprowadzi to wesele lepiej ?
Nasza opinia jest akurat taka, Pan może mieć inną. Takie prawo forum i nikt nie musi się z niczego tłumaczyć, udowadniać czy przekonywać.
Podanie miejsca i daty powoduje że można zweryfikować czy jest to prawda. Ponieważ oprócz "Par Młodych" formum także czytają prezenterzy i mogą stwierdzić czy żeczywiście grali takie wiesele i jeżeli to prawda mogą wyciągnoć wnioski na przyszłość co zrobili źle.
Fora są żeby pisac swoje opinie, to prawda ale opinie zgodne z prawdą. Zastanoawiające jest to że odpisujecie w dalszym ciągu anonimowo. Czy wstydzicie sie swojej opini? Czy po porstu takie wiesele nie miało miejsca?
Napiszcie datę i miesce wesela i po kłopocie.
Fora są żeby pisac swoje opinie, to prawda ale opinie zgodne z prawdą. Zastanoawiające jest to że odpisujecie w dalszym ciągu anonimowo. Czy wstydzicie sie swojej opini? Czy po porstu takie wiesele nie miało miejsca?
Napiszcie datę i miesce wesela i po kłopocie.
Ciekawe że Ci wszyscy nie zadowoleni to jacyś "zz" albo "aa", a może podaj imię i nazwisko. Dlaczego nie podajesz daty tego wesela na którym było tak źle? Dlaczego nie podajesz miejsca gdzie było to wesele?
Ci zadowoleni podają datę, miejsce, a nawet jest do nich mail i można napisać, a Ci niezadowoleni to zawsze pełna anonimowość.
Także chłopaki nie pisać o innych D.J.-jach źle tylko wziąść się do roboty i zapracować na swoją opinię pracą a nie opisywaniem innych.
A jak osiągniecie taki profesjonalizm jak Sławek to "klienci" sami się znajdą i nie trzeba będzie walczyć w taki prostacki sposób.
Ci zadowoleni podają datę, miejsce, a nawet jest do nich mail i można napisać, a Ci niezadowoleni to zawsze pełna anonimowość.
Także chłopaki nie pisać o innych D.J.-jach źle tylko wziąść się do roboty i zapracować na swoją opinię pracą a nie opisywaniem innych.
A jak osiągniecie taki profesjonalizm jak Sławek to "klienci" sami się znajdą i nie trzeba będzie walczyć w taki prostacki sposób.
A my nie jesteśmy zadowoleni. Nie oczekiwaliśmy certyfikatów ani najwyższej klasy sprzętu, ale dobrego poprowadzenia imprezy i bawienia gości - jak pan dj obiecywał na spotkaniu przed weselem. Dj dosłownie po godzinie odpuścił sobie prowadzenie wesela - zapowiedział 3 czy 4 utwory i dalej włączał tylko muzykę, niekoniecznie interesując się czy ktokolwiek się przy niej bawi. Po pólnocy było jeszcze gorzej - w ramach oczepin umawialiśmy się na kilka konkursów dla gości - były dwa, dj skrócił je bez żadnej konsultacji z nami. Potem sprawiał wrażenie jakby celowo chciał zniechęcić gości do dalszej zabawy.
Polecono go nam w hotelu, na spotkaniu zapewniał nas, że prowadząc wesele zajmuje się gośćmi i dostosowuje do tego jak rozwija się impreza - w teorii wydawało się świetnie, niestety w rzeczywistości już nie. Zapłaciliśmy 2 tyś.- to zdecydowanie za dużo za kilka godzin odtwarzania muzyki i dwa raczej słabe konkursy.
Polecono go nam w hotelu, na spotkaniu zapewniał nas, że prowadząc wesele zajmuje się gośćmi i dostosowuje do tego jak rozwija się impreza - w teorii wydawało się świetnie, niestety w rzeczywistości już nie. Zapłaciliśmy 2 tyś.- to zdecydowanie za dużo za kilka godzin odtwarzania muzyki i dwa raczej słabe konkursy.
Pan Sławek gra od ponad 30-lat lat wtedy nie bylo weselnika i tego certyfikatu czy to znaczy ze musi go miec?A doswiadczenie lat pracy nie wystarczy?Praca w Hotelach orbis Marina,Gdynia.Posejdon i wiele innych gdzie poziom pracy był bardzo wysoki i wymagający to chyba swiadczy o tym iz nie jest z pierszej łapanki i niepotrzebny mu zaden certyfikat.Gra na profesjonalnym sprzecie tylko plyty cd a nie jakis Traktor czy inny progam samograjacy!
Nasze wesele bylo17.09.2011 i mielismy wlasnie Pana Sławka.. Nie jestem w stanie w kilku slowach opicac jak genialnym DJ-em jest Pan Slawek. Jak juz pisano wczesniej pelna kultura i profesjonalizm. Pelny parkiet od godzny 16:00 do 04:00. Muzyka dla wszystkich, czego dusza zapragnie. Polecam z czystm sumieniem i polecac bede.
Od pierwszego spotkania Pan Sławomir zrobił na Nas ogromne wrażenie.
Pomógł Nam w przygotowaniu - doradził w wielu kwestiach....
Na weselu 1.10.2011 pokazał klasę i pełen profesjonalizm. Coś dla starszych coś dla młodszych ... parkiet od samego początku był pełny.
Wszyscy Goście byli zadowoleni i nikt się nie nudził. Lepiej być nie mogło!!
Każdemu serdecznie polecam tego DJa ;)
Pomógł Nam w przygotowaniu - doradził w wielu kwestiach....
Na weselu 1.10.2011 pokazał klasę i pełen profesjonalizm. Coś dla starszych coś dla młodszych ... parkiet od samego początku był pełny.
Wszyscy Goście byli zadowoleni i nikt się nie nudził. Lepiej być nie mogło!!
Każdemu serdecznie polecam tego DJa ;)
Witam,
tydzień temu pan Sławek grał u nas na weselu i jestem zachwycona ! Pełen profesjonalizm, po pierwszym tańcu parkiet pełen był roztańczonych gości i tak pozostało do końca wesela ! Pan Sławek uważnie słucha sugestii pary młodej przed weselem i dostosowuje się w 100 %. Nie mam mu nic do zarzucenia, bez żadnych wątpliwości ponownie wybrałabym go na moje wesele. Naprawdę szczerze mogę polecić Dja Sławka Stachowiaka każdej młodej parze !
tydzień temu pan Sławek grał u nas na weselu i jestem zachwycona ! Pełen profesjonalizm, po pierwszym tańcu parkiet pełen był roztańczonych gości i tak pozostało do końca wesela ! Pan Sławek uważnie słucha sugestii pary młodej przed weselem i dostosowuje się w 100 %. Nie mam mu nic do zarzucenia, bez żadnych wątpliwości ponownie wybrałabym go na moje wesele. Naprawdę szczerze mogę polecić Dja Sławka Stachowiaka każdej młodej parze !