Widok

Sławomir Stachowiak (DJ,Prezenter)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej....czy ktoś może miał tego Pana na weselu, albo był na takim gdzie on grał? napiszcie swoje relacje....poszukuję DJa na swoje wesele...chciałam Dja Limahl'a,ale nie może tego dnia, w którym my chcemy i polecił mi właśnie Pana Sławomira Stachowiaka......
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
Ja też będę miała Pana Stachowiaka. Dam znać za kilka tygodni. Ogólnie mieliśmy z nim już spotkanie i robi bardzo dobre wrażenie. Moja koleżanka miała go na swoim weselu i była bardzo zadowolona. Wszystko było tak jak chciała, goście świetnie się bawili.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10
a jak cenowo to wszystko wygląda? możesz zdradzić? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam Sławka i muszę powiedzieć że jestem zachwycona. Full kultura i profesjonalizm. Polecam z czystym sumieniem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11
Kurcze z tego co pamiętam bierze chyba 1800 ale w tym momencie nie dam sobie głowy uciąć.
dzięki kochani za Wasze relacje :d właśnie do mnie napisał maila-rzeczywiście bierze 1800zł, a co do terminu, który nas interesuje da znać w przyszłym tygodniu-więc trzymajmy kciuki, aby był wolny tego dnia ;p pozdrawiam wszystkich :D:D:D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
Witam. Ja też się zastanawiam nad ty dj. czy ktoś ma może filmik - jak on gra??, jak prowadzi imperę - zależy mi na kimś, kto naprawdę rozkręci towarzystwo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak myślicie czy na samych poprawinach by zagrał????????
wlasnie ostatnie 2 dni Pan Slawek spedzil na naszym weselu i oczarowal nas wszystkich. Pelen profesjonalizm i wysoka kultura a gra czego dusza zapragnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 13
macie jakiś kontakt do stachowiaka
jakies opinie o nim??
leelee jestes juz moze po weselichu? podziel sie wrazeniami o DJ'u:)
Witam, czy możesz podać jakieś namiary na DJ Stachowiaka -nr tel lub adres mailowy, stronę www? Chcialabym otrzymać jego ofertę, o ile mój termin ma wolny. Dziękuję za pomon. Pozdrawiam
slawek.gama@wp.pl
601 691 099

bardzo sympatyczny Pan DJ :) polecam, my się na niego zdecydowaliśmy :) wiec 28 sierpnia (jakby co) ma termin zajęty ;)
spotkaliśmy się z nim pod koniec września i wtedy mówił, że zostało mu kilka terminów na 2010... nie wiem jak teraz, ale próbuj :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
a co do oferty to najlepiej się z nim spotkać, wtedy fajnie wszystko przedstawia co i jak widzi :)
ja też polecam tego dj-a. Byłąm na weselu przez niego prowadzonym w lipcu i sama go chciałam mieć na swoim weselu, niestety ktoś mi już go "zwinął" :(( ale naprawde polecam!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13
Hop...może są jakieś nowe opinie...?
Hey, ja zamowilam tego DJ na moje wesele 20/08/10 i mnie poprosil o 2,000zk, kiedy jest twoje wesele? Wolalabym zaplacic 1,800zl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A my będziemy mieli Pana Sławka i jestem przeszczęśliwa :)
Dla mnie liczy się najbardziej kultura- a ten Pan właśnie to reprezentuje!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
zdaj relacje po weselu :) i opisz zabawy które będziecie uskuteczniać ;) jeżeli będziecie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry