Widok
Śluz w kupce niemowlaka - pomóżcie
Hej, mam pytanie: jak wygląda śluz w kupce niemowlaka?
Ostatnio położna na wizycie zwróciła mi uwagę, że mały ma trochę śluzu w kupce i że na razie mam się nie martwić bo to może być wina tego co zjadlam dzień wcześniej (podobno ogórków nie powienno się jeść w pierwszysch tygodniach a ja faktycznie przez 2 dni podjadałam ogórki do kanapek);
Spytałam się jak to wygląda i ona pokazała mi taką ciagnącą się nitkę;
Zastanawiam się teraz czy jesli po kupce składam pieluszkę i otwieram i coś się ciągnie (a zazwyczaj tak jest) to to jest ten sluz czy mam czegoś innego wypatrywać ?
Ostatnio położna na wizycie zwróciła mi uwagę, że mały ma trochę śluzu w kupce i że na razie mam się nie martwić bo to może być wina tego co zjadlam dzień wcześniej (podobno ogórków nie powienno się jeść w pierwszysch tygodniach a ja faktycznie przez 2 dni podjadałam ogórki do kanapek);
Spytałam się jak to wygląda i ona pokazała mi taką ciagnącą się nitkę;
Zastanawiam się teraz czy jesli po kupce składam pieluszkę i otwieram i coś się ciągnie (a zazwyczaj tak jest) to to jest ten sluz czy mam czegoś innego wypatrywać ?
No własnie mlecznych produktów prawie wogóle nie mam - sporadycznie zjem np. małą łyżeczkę masła do ziemniaków - zero mleka, serów, śmietany itd... ja w sumie nie wiem czy Mały ma jeszcze ten sluz czy nie ? Czy normalna kupka tygodniowego maluszka oprócz tego że jest trochę jeszcze wodnista i ma grudki (jak jajecznica) to się ciągnie - te grudki wyglądają jak niteczki ... po prostu nie wiem (nie pamietam) jak ten śluz zidentyfikować ... może był sporadycznie a teraz te kupki są normalne ?
sorha, u nas nawet to nie był śluz w kupce tylko śluz ze śladowymi ilościami kupy który pożniej przekształcił się w sam śluz (strzelające kupy, pieniste i kwaśno pachnące - podobno typowe dla uczulenia na białko mleka krowiego), nic nie dało całkowite odstawienie produktów bez białka mleka krowiego, poprawiło się dopiero po zmianie na bebilon pepti