Widok

Śmierdzący problem ze zsypami

Opinie do artykułu: Śmierdzący problem ze zsypami.

Rozkładające się resztki jedzenia, roje much, karaluchy i szczury - taki jest obraz śmietników w wieżowcach na gdyńskim Obłużu, po tym jak spółdzielnia zamknęła zsypy na półpiętrach klatek schodowych

Zamykanie zsypów na śmieci stało się regułą. Mieszkańcy wielu wieżowców w całym Trójmieście muszą wynosić teraz śmieci do tzw. przybudówek, czyli komór zsypowych, do których wcześniej za pomocą zsypów zrzucano śmieci z całej klatki.

- To rozsądne, bo stan sanitarny zsypów ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A kochałas sie juz cekolując gondole na 33 pietrze chińskiego wieżowca??

Fan..

...uruchom wyobraźnię...moze jest jeszcze coś czego nie robiłeś...?...Winda i przebieralnia są oklepane!

widzisz olisie??
podwazyłeś cene domku, a w zamian podwazono twoją męskość hłe hłe hłe
tak sie kończy każda dyskusja z babkami które sie same zapedziły w kozi róg

Tolu
moje mieszkanko przylega do strychu bagatela 100 m kw!!
jego wartośc jak policze skromnie po 4 koła to 400 patoli działeczka!!
tez trzeba tylko podnieść dach, widziałem prosta sprawa, i chawira przy deptaku jak sie patrzy
ten strych spedza sen z oczu wielu moim soMsiadom:)
ale tylko ja jeden mam z nim "mur graniczny":)

Olis

To jeszcze więcej jest w Tobie szowinizmu...? Toż Ty swoją postawą aż nim ociekasz. He he! Wiem co Cię boli...tudzież innych panów....mianowicie stajecie sie zbędni...No chociaż do roli kochanków jeszcze mogłabym Was ocalić...to nie moja wina, że Wy umiecie coraz mniej...Mężczyzną nie wystarczy być - trzeba jeszcze przyłożyć się do tego, żeby nie byc jedynie ozdobnym wazonem!A ja nawet wazonów nie bezczeszczę!

" Niejeden facet nie wie jak trzyma się urządzenie do cekolowania..."

A do czego to jest potrzebne w łóżku??
Czy to jakas forma gry wstepnej??
Zaczynam sie niecierpliwić, bo do piątku, to widzę, że bede miał chate, wiate, poznam ciekawych ludzi, charyzmatyków, pragmatyków i melancholków, lecz plis bez alkoholików....

józefo ja nie mam kłopotów z otwartością, ja nawet wierzę, że dom stoi. ja po prostu potrafię liczyć i co nieco wiem o budownictwie. 200 metrowy dom za 40 tysięcy albo został wybudowany przez ukraińców z "kombinowanych" materiałów, albo jest sklecaną z byle czego i byle jak lepianką. i błagam nie pisz, że moje wątpienie wynika z nieoglądania kreskówek disneya w młodości...

roman z

Cóż chyba przymję zaproszenie. Lubię survival. Jak mnie Jóżefa urokiem swoim i domku sister swojej rzuci na kolana, to zamiast skamleć uruchomię niezbadane pokłady mojego męskiego szowinizmu, po czym zbeszczeszczę święte mijesce o pow. 100m2 za 40 tys. zł uchlewając się przykładnie.

Griszka....

....Gadaj sobie co Ci się rzewnie podoba. Wolno Ci wątpić - nawet w siebie. A domek i sala stoją! I bynajmniej nic mi nie wiadomo o nieziemskich zdolnościach mojej sister o wyczarowywaniu czegoś z niczego. Masz jakieś problemy z otwartością umysłu. To akceptuję! Nie wszyscy mogą reprezentowac ten sam rodzaj przedsiębiorczości. Generalnie ludzie dzielą się na takich co malo mówią i dużo robią oraz na takich co dużo mówią i nic nie robią. Sam się zakwalifikuj!

g:)
na przykład adaptacja strychu za remont dachu na przykład kosciuszki :)trzeba miec jednak cierpliwość i stalowe nerwy...

Strega

A gdybym podała nazwę tego urządzenia to ile osób wiedzialoby o czy piszę?

Roman, ale za to z własnym śmietnikiem: prywatnym, osobistym, do wyboru do kupienia np. w PRSP.

miałem wątpliwą przyjemność przeczytać to od początku służbowo - piszesz straszne głupoty

Grisza

Wróc i przeczytaj wszystko jeszcze raz od początku.

a już mnie romanie podejrzenie za gardło chyciło, że metalu słuchasz...

józefo!

tzw "urządzenie do cekolowania" ma swoja nazwę! widzę że nieźle się na tym znasz....

horror - sam na sam na odludziu z oknami w domku o powierzchni 100m kw. za 40 tys.

No problem jest straszlkiwy

Kiedyś mieszkałem w bloku z zsypem i jakoś wszystko było halo. Ludzie wywalali śmieci i to bez worków, zsypy na dole były otwarte, faceci grzebali żeby coś znaleźć i jakoś nie waliło na 100m na parterze. Co sie stało?
Towarzystwo chyba chce mieć teraz apartamenty z pięknym widokiem- massive luxury ;-)A to tylko blok, i parter - kto kupwał to brał to pod uwage.

tia... a co Józefo powiesz na 8 okien 1,5x2 plus dwa duże balkonowe plus po jednym 0.7x2 w dwóch łazienkach, plus weranda? całość na 110 metrach piętra willi w oliwie? że niemiec nie wiedział bidula co robi?

czytać straszno co wypisujesz, mostki cieplne nie tworzą się na poprawnych technologicznie i prawidłowo zainstalowanych oknach. natomiast bedzie ich pełno w ścianach i zadaszeniu 200 metrowego domu za 40 tyś

Baja....

Pisałam o rozmiarach okien i o kubaturze domu. Wcześniej podałam ilość okien na 100m (przypomnę 5!). Proszę...czytaj dokładniej..Naprawdę znam się na budowie domów i wykończeniu mieszkań...Z zamiłowania! Niejeden facet nie wie jak trzyma się urządzenie do cekolowania...Jak czegoś nie wiem to się dowiaduję, ale nie wypowiadam się na tematy, o których nie mam pojecia. Z pełnym szacunkiem....
do góry