Widok

Śmieszne objawy ciąży

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, opiszcie swoje dziwne objawy ciąży, nie chodzi mi o typowe bóle głowy,piersi, senność i wymioty.
Dla mnie dziwne było (jak jeszcze nie wiedziałam, że byłam w ciąży), że miała mega chęć na jedzenie z MC Donalda, którego normalnie nie cierpię. I miałam wrażenie, że moja skóra ciągle pachnie naleśnikami. Teraz chce mi się z tego śmiać.

A jak było u Was?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
:) Ja mam straszna ochotę wieczorami na gofry, takiego suchego bez niczego...normalnie codziennie wyciągam męża do Pucka bo nie mogę wyrobić :) poza tym smierdzi mi wszystko a zapach smazonego/gotowanego mięsa wywołuje mdłosci blehhh...kilogram sledzi w occie pożarłam natychmiast jak mi tylko mama zrobiła mniam a no i z takich dziwnosci ostatnio zjadłam fasolke gotowana z sosem czosnkowym pyyycha była. Wogóle uwielbiałam slodycze teraz dla mnie nie istnieja nawet ulubiona Milka Cream :(...tylko kwasne i ostre :) A co do Coca Coli uwielbiam ja ale mąż mi nie pozwala pic więc jak się czasem wybiorę na przejażdżkę to choc z puszkę muuuuszę wypic od razu mdłości przechodzą :)
szczęściara;)mi na mdlosci nic nie pomagalo,nawet słynna cola.musialam wiec je przemęczyc bite 4,5 miesiaca.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry