Widok
Potrzebuję ekipy, która mi zrobi szybko w dodatku tanio i dobrze. Złota rączka zawsze kończy się tak jak u mojej kolezanki z pracy, przyszedł pan zaczął i później nie odbierał telefonu. Zjawiał się z nienacka i miał pretensje do niej, że jej nie było w domu.
Chciałabym mieć to już za sobą. To moje pierwsze mieszkanie i musi być taki jak z bajki:) Nie mam pomysłu na kuchnię 12 m/kw. Może ktoś mi coś podpowie. Oglądałam sporo w intern, ale jakoś nic mi nie pasi. Może jakieś podpowiedzi, fotosiki? Pomocy!!! Jestem skołowana, ale cieszę się bo wreszcie mam swoje. Piszcie plissssss.
Chciałabym mieć to już za sobą. To moje pierwsze mieszkanie i musi być taki jak z bajki:) Nie mam pomysłu na kuchnię 12 m/kw. Może ktoś mi coś podpowie. Oglądałam sporo w intern, ale jakoś nic mi nie pasi. Może jakieś podpowiedzi, fotosiki? Pomocy!!! Jestem skołowana, ale cieszę się bo wreszcie mam swoje. Piszcie plissssss.
Tak Panie Krzysiu dziekuję, otrzymałam wczoraj. Oglądałam fotoski i Pana stronę na której jest cennik. Chcemy zmierzyć ilość mkw wszystkich scian, sufitów itd. Czyli określić zakres remonu. To będzie podstawa do wyceny. Wyślę to Panu na tego maila. Nie ukrywam, że chciałabym sprawdzić też inne firmy pod względem cenowym bo to dla mnie ważne kryterium:( Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie.
Potrzebuję ekipy, która mi zrobi szybko w dodatku tanio i dobrze.
Tak się nie da.
Tanio i dobrze nie idzie w parze.
Jeśli ktoś chce tanio musi się liczyć z tym że nie będzie miał dobrze zrobione, ponieważ tanio oznacza np: materiały z niższej półki.
Z tego co wiem a pracuje w budowlance już ładnych kilka lat najczęściej ludzie w świeżo wyremontowanych,wykończonych mieszkaniach czy domach mają zawsze pięknie wygładzone ściany :) Dołek na dołku przecierka na przecierce rysa na rysie. A dzieje się tak właśnie dlatego że ludzie chcą mieć tanio.Tani materiał typu cekol,alpol itd Teraz mamy gotowe masy szpachlowe.No Ale jak INWESTOR chce tanio to firma robi mu tanio bo przecież musi zarobić.Najczęściej później inwestor jest niezadowolony i tanio wychodzi drogo bo musi wziąć inną ekipę do poprawy tego co tamta schrzaniła.To tylko przykład jeśli chodzi o ściany nie wspomnę już o kaflach,źle zrobionych konstrukcjach sufitów podwieszanych itd. Tak jest jak się robi tanio.
Jeśli ktoś szuka ekipy nie taniej a dobrej to proszę dzwonić.792264044
Tak się nie da.
Tanio i dobrze nie idzie w parze.
Jeśli ktoś chce tanio musi się liczyć z tym że nie będzie miał dobrze zrobione, ponieważ tanio oznacza np: materiały z niższej półki.
Z tego co wiem a pracuje w budowlance już ładnych kilka lat najczęściej ludzie w świeżo wyremontowanych,wykończonych mieszkaniach czy domach mają zawsze pięknie wygładzone ściany :) Dołek na dołku przecierka na przecierce rysa na rysie. A dzieje się tak właśnie dlatego że ludzie chcą mieć tanio.Tani materiał typu cekol,alpol itd Teraz mamy gotowe masy szpachlowe.No Ale jak INWESTOR chce tanio to firma robi mu tanio bo przecież musi zarobić.Najczęściej później inwestor jest niezadowolony i tanio wychodzi drogo bo musi wziąć inną ekipę do poprawy tego co tamta schrzaniła.To tylko przykład jeśli chodzi o ściany nie wspomnę już o kaflach,źle zrobionych konstrukcjach sufitów podwieszanych itd. Tak jest jak się robi tanio.
Jeśli ktoś szuka ekipy nie taniej a dobrej to proszę dzwonić.792264044
"Potrzebuję ekipy, która mi zrobi szybko w dodatku tanio i dobrze."
Proszę Pani, cudów nie ma :) Może Pani mieć szybko i tanio, ale nie bardzo wierzę w to że dobrze. Widziałam już takie roboty - szybkie i tanie... na poprawkach :)
W tym fachu jakość wiąże się z ceną i nie ma innej opcji, zwłaszcza że chce Pani mieć mieszkanie "jak z bajki". Za coś takiego się płaci i to wcale nie mało :)
Pozdrawiam
Proszę Pani, cudów nie ma :) Może Pani mieć szybko i tanio, ale nie bardzo wierzę w to że dobrze. Widziałam już takie roboty - szybkie i tanie... na poprawkach :)
W tym fachu jakość wiąże się z ceną i nie ma innej opcji, zwłaszcza że chce Pani mieć mieszkanie "jak z bajki". Za coś takiego się płaci i to wcale nie mało :)
Pozdrawiam
POMOCY !!!!! Jestem oszukana !!!!
marc_bud
Otrzymałam od „Kaśki” namiary na solidną firmę. Później ta firma „Marc_bud” odezwała się do mnie co zresztą widać na forum. Przysłali nawet zdjęcia na maila. Naprawdę ładne fotoski, ale????????
Pochwaliłam się dziś mojemu chłopakowi i zrobiłam z siebie idiotkę bo pokazał mi, że wiadomości od Kaśki i od firmy Marc_bud są wysyłane z tego samego komputera. Kiedy przeszukaliśmy forum to okazało się że przy frazie z numerem telefonu tej firmy 0-509-655-575 pojawia się stale ten sam numer komputera, ale zmieniają się podpisy, Anka, Kaśka, Kasia, Gosia, Ela… Więc dziękuję panu Marcinowi, który mi przysłał maila (choć nie wiem czy tak ta osoba ma na imię) za zdjęcia i ofertę. Nie mogę zaufać firmie kiedy na samym początku widzę, że coś jest nie tak. Stosuje pan dziwne zabiegi marketingowe podszywając się pod zadowolonych klientów i to w dodatku podając się zawsze za kobiety. Może dla pana to sprytne posunięcie, ale dla mnie to głupota. Ciekawe jak inni to ocenią.!!!!!!!!
Nie pytam czy z panem wszystko gra bo to pana osobista sprawa.
Nie twierdzę, że jest pan złym fachowcem. Zwrócę tylko uwagę, że napisał pan w mailu „solidny”, a jednym z synonimów tego przymiotnika jest słowo uczciwy.
Może to klucz do tego, że jest pan gotów podjąć każdą pracę od zaraz. Może gdyby postępował pan uczciwie to by pojawiały się prawdziwe posty o tej firmie. Przepraszam za mój ton wypowiedzi, ale irytują mnie takie sytuacje.
P.S.
Kiedy szukaliśmy w Google tej firmy to w wynikach pojawiły się wynajmy mieszkań i sprzedaż samochodów na części. No comments…
Dziękuję portalowi trójmiasto.pl bo dzięki Wam może uniknęłam przykrości szukając później Kaśki, albo Elki.
Dodam to w google aby już nie było takich naiwnych.
marc_bud
Otrzymałam od „Kaśki” namiary na solidną firmę. Później ta firma „Marc_bud” odezwała się do mnie co zresztą widać na forum. Przysłali nawet zdjęcia na maila. Naprawdę ładne fotoski, ale????????
Pochwaliłam się dziś mojemu chłopakowi i zrobiłam z siebie idiotkę bo pokazał mi, że wiadomości od Kaśki i od firmy Marc_bud są wysyłane z tego samego komputera. Kiedy przeszukaliśmy forum to okazało się że przy frazie z numerem telefonu tej firmy 0-509-655-575 pojawia się stale ten sam numer komputera, ale zmieniają się podpisy, Anka, Kaśka, Kasia, Gosia, Ela… Więc dziękuję panu Marcinowi, który mi przysłał maila (choć nie wiem czy tak ta osoba ma na imię) za zdjęcia i ofertę. Nie mogę zaufać firmie kiedy na samym początku widzę, że coś jest nie tak. Stosuje pan dziwne zabiegi marketingowe podszywając się pod zadowolonych klientów i to w dodatku podając się zawsze za kobiety. Może dla pana to sprytne posunięcie, ale dla mnie to głupota. Ciekawe jak inni to ocenią.!!!!!!!!
Nie pytam czy z panem wszystko gra bo to pana osobista sprawa.
Nie twierdzę, że jest pan złym fachowcem. Zwrócę tylko uwagę, że napisał pan w mailu „solidny”, a jednym z synonimów tego przymiotnika jest słowo uczciwy.
Może to klucz do tego, że jest pan gotów podjąć każdą pracę od zaraz. Może gdyby postępował pan uczciwie to by pojawiały się prawdziwe posty o tej firmie. Przepraszam za mój ton wypowiedzi, ale irytują mnie takie sytuacje.
P.S.
Kiedy szukaliśmy w Google tej firmy to w wynikach pojawiły się wynajmy mieszkań i sprzedaż samochodów na części. No comments…
Dziękuję portalowi trójmiasto.pl bo dzięki Wam może uniknęłam przykrości szukając później Kaśki, albo Elki.
Dodam to w google aby już nie było takich naiwnych.
Hako2. Dziękuję Pani za maila. Mamy podobną sytuację, więc może wspólnymi siłami znajdziemy dobrą firmę:) Zobaczyłam Pani nowy wątek będę go z uwagą śledzić. Cieszę się również że moje spostrzeżenia się na coś przydały.
Dziś dostałam maila od tego człowieka, gdzie wypisuje bzdury, że wszystkie te panie, które go polecają, pracują w jednej firmie i dlatego wszystkie piszą z tego samego komputera. Ręce mi opadły:(
Dziś dostałam maila od tego człowieka, gdzie wypisuje bzdury, że wszystkie te panie, które go polecają, pracują w jednej firmie i dlatego wszystkie piszą z tego samego komputera. Ręce mi opadły:(
Tak, tylko ja odnoszę wrażenie, że na to forum rzadko zaglądaja osoby, które już zrobiły remont. I w ten sposób cieżko sie czegokolwiek dowiedzieć. Ale może trafi się ktoś, kto szczerze pomoże znaleźć dobrą ekipę do remontu. Trochę poczytałam nt nieuczciwych firm i włos się na głowie podnosi. W związku z tym, że jest wielu uczynnych i służących radą i pomocą ludzi, wierzę, że znajdą się na tym forum i podpowiedzą. Pozdrowienia dla nich wszystkich.
Witam z czystym sumieniem mogę Pani polecić znajomego z którego usług sam już korzystałem i zapewne będę jeszcze korzystał ponieważ jestem na etapie budowy nowego domu. Znajomy którego polecam ma jedną wadę jest zbyt tani co mu ciągle wypominam.By nie być anonimowym ani auto reklamodawcą kilka słów o mnie .Prowadzę pizzerię w Gdyni na Chwarznie i przez ostatnie 7 lat zawsze było co odnawiać i remontować. Pracę często wykonywaliśmy nocami co świadczy o dużej elastyczności znajomego. Podaję mój numer telefonu tylko w ramach uwiarygodnienia mojej osoby 502-183-272 telefon do znajomego 608-347-809 ma na imię Jacek mieszka na Witominie ale jest mobilny. Wykonuje pracę związane z elektryką, hydrauliką i wykończeniówką . Wszedłem na forum by sam poprosić o namiar na ekipę która postawi mi dom w stanie surowym zamkniętym jeśli więc ma ktoś sprawdzonych ludzi będę wdzięczny
Dziękuję za odpowiedź i pomoc. Ostatecznie zapadła decyzja, że remontem zajmie się moj tata. Pewnie trochę to potrwa, ale jak to z tata, będzie najtaniej:) Już dziś ruszyły pierwsze prace i jestem szczęśliwa i spokojna. Teraz bedę szukała ciekawych pomysłów na kuchnie.
hako2 - życzę Ci dobrej ekipy i pieknego mieszkanka. Pewnie się jeszcze spotkamy na forum bo nie wiem jakie kupić AGD. Jesteś na tym samym etapie co ja i widzę, że jesteś taka jak ja. Sprawdzić, porównać i wybrać:)
Powiedziałam dziś tacie o tym, z czym się spotkałam na forum o budowie i kuchniach.
hako2 - życzę Ci dobrej ekipy i pieknego mieszkanka. Pewnie się jeszcze spotkamy na forum bo nie wiem jakie kupić AGD. Jesteś na tym samym etapie co ja i widzę, że jesteś taka jak ja. Sprawdzić, porównać i wybrać:)
Powiedziałam dziś tacie o tym, z czym się spotkałam na forum o budowie i kuchniach.
widze kaskola że napędzasz koło naszego kryzysu.
/piekarz piecze chleb/ jeżeli weżmie sie za to twój tata ---
piekzrz nie będzie miał pracy to dotyczy całej gospodarki
ja wykonując remonty jak słysze ze komuś drogo albo znajomy zrobi
lub w twoj=im przypadku tata , w ten sposób niedługo zaczniemy wszystko wykonywać sami i skąd weżniemy wtedy pieniądze zeby kupić pralkę lodówkę itp. sprzedawca też straci prace.....
ROZUMIESZ O CO MI CHODZI
/piekarz piecze chleb/ jeżeli weżmie sie za to twój tata ---
piekzrz nie będzie miał pracy to dotyczy całej gospodarki
ja wykonując remonty jak słysze ze komuś drogo albo znajomy zrobi
lub w twoj=im przypadku tata , w ten sposób niedługo zaczniemy wszystko wykonywać sami i skąd weżniemy wtedy pieniądze zeby kupić pralkę lodówkę itp. sprzedawca też straci prace.....
ROZUMIESZ O CO MI CHODZI
Ludzie zastanówcie się co Wy mówicie. Chcecie szybko, tanio i solidnie. Najlepiej nie dwó czy trzy-osobowa firma bo tak jest niepewna bo może piją itd. A nie możecie pomyśleć ze im więcej pracowników tym cena za usługę rośnie tu wam obniżą za położenie paneli a na malowaniu z Wami pojadą że głowa boli. Bo szef musi zarobić i pracowników opłacić bo nikt za darmo nie będzie robił. Mój mąż prowadzi firmę remontowo-budowlaną więc co nieco wiem. Żadko poprawia po "fachowcach" bo to straszna robota, doceńcie solidnego fachowca..coś Wam polecę aby łatwiej było robić remont i co nieco oriętować się w cenach skorzystajcie z portali budowlanych tam są średnie ceny konkretnych prac więc przed spotkaniem z fachowcem będziecie już trochę wiedzieć jakiej ceny się spodziewać. Nie podaję adresu strony męża bo to nie autoreklama tylko pomoc. Życzę wszystkim udanych poszukiwań fachowców.
Kolejne pieprzenie. Tak sie sklada, ze mi robil fachowiec: tanio, szybko, solidnie. Jedna osoba. Bylo to dobrych kilka lat temu i wszystko jest do dzis ok. Ale tacy naganiacze za 5 zl jak Ty oczywiscie beda chrzanic, ze "za to Panie macieju minimum pinces zloty, taniej sie nie da". Wiesz gdzie mozesz sobie te madrosci wsadzic?
JEśli ktoś nadal poszukuje solidnej ekipy remontowej polecam wykonawców, którzy u nas robili remont. Mamy co prawda kawalerkę, ale stawiali od podstaw łazienkę, łącznie ze ścianami, wybudowali antresolę, cekolowali, malowali itd. remont generalny . Szczegóły i zdjęcia również z naszego remontu na www.solidnarobota.pl
Polecam firmę, która robiła mi remont kuchni i łazienki! Jestem naprawdę bardzo bardzo zadowolona! Wszystko wyszło tak jak sobie wymarzyłam! Firma naprawdę solidna, zrobili mi calutką kuchnię i łazienkę, od położenia kafli, przez różne dziwne moje wymysły w stylu półeczki z gips kartonów z bajeranckim oświetleniem, po montaż urządzeń sanitarnych! Uwinęli się ze wszystkim w 2 tygodnie, a na koniec ładnie posprzątali! Panów było dwóch. Pracowali od rana do wieczora bez żadnych przerw na papieroska a nie daj boże na piwko! Robili remont u znajomych i też byli zadowoleni. A przy tym wszystkim nie wyszło wcale drogo! Byłam naprawdę bardzo mile zaskoczona współpracą z tymi panami, bo słuchając różnych opowiadań o ekipach budowlanych podchodziłam do wszystkiego bardzo negatywnie nastawiona! W przyszłym miesiącu zaczynam remont pokojów i też korzystam z ich usług! Niestety nie podam Państwu nazwy tej firmy, bo sobie nie zapisałam.
Polecam z czystym sumieniem: 669-949-579
Polecam z czystym sumieniem: 669-949-579
Witam, ja prowadzę małą firmę budowlaną ,z reguły pracuję sam !!! nie będę tu pisał czy dużo czy mało biorę za moją pracę, nie chcę tego robić z prostego powodu. Niektórzy z Was( krzyś,kasia i inni piszą z tego samego ip, jeden to niby właściciel solidnej ekipy,a reszta to zadowoleni klienci !!!!!!
Jeśli się jednak znajdzie ktoś kto będzie chciał porozmawiać o remoncie, to zapraszam .... Dziękuje pewnej Pani(p. Małgosia> montowałem u niej podłogę zakupioną w sputniku z Oliwy, przed zakupem ta osoba do mnie zadzwoniła,zapytała się co kupić, odpowiedziałem że przyjadę , obejrzę miejsce pod panele i uzgodnimy co będzie potrzebne....
Po oględzinach spisaliśmy co potrzeba, czego nie brać . Po tem ustaliliśmy wysokość " honorarium".... Pani Małgosia do mnie zadzwoniła i poinformowała mnie o wizycie tu i pozostawieniu info o mojej usłudze ...
Więc jeśli ktoś ma pytania , proszę dzwonić! Postaram się pomóc .... 515-080-945 Maciek
Jeśli się jednak znajdzie ktoś kto będzie chciał porozmawiać o remoncie, to zapraszam .... Dziękuje pewnej Pani(p. Małgosia> montowałem u niej podłogę zakupioną w sputniku z Oliwy, przed zakupem ta osoba do mnie zadzwoniła,zapytała się co kupić, odpowiedziałem że przyjadę , obejrzę miejsce pod panele i uzgodnimy co będzie potrzebne....
Po oględzinach spisaliśmy co potrzeba, czego nie brać . Po tem ustaliliśmy wysokość " honorarium".... Pani Małgosia do mnie zadzwoniła i poinformowała mnie o wizycie tu i pozostawieniu info o mojej usłudze ...
Więc jeśli ktoś ma pytania , proszę dzwonić! Postaram się pomóc .... 515-080-945 Maciek
WITAM GORACO WSZYSTKICH CO SZUKAJA FACHOWCÓW ,DOSTAŁAM NAMIARY NA p.KRZYSZTOFA OD ZNAJOMYCH POWIEM SZCZERZE NIE WIEDZIALAM CZY TAK JAK GO CHWALILI NAPRAWDE JEST DOBRY..POWIEM SZCZERZE ŻE BYLAM BARDZO ZADOWOLONA ŻADKO SIE ZDAŻA ŻE SA JESZCZE UCZCIWI FACHOWCY A TAKŻE CI CO UMIĄ DORADZIĆ ,JEST SOLIDNYM FACHOWCEM NAPRAWDE GORACO POLECAM
POSIADA SWOJA STRONKE INTERNETOWA PISZCIE DO NIEGO A NIE POŻAŁUJECIE
http://kompleksoweremonty.net/
LUB
www.krzysztof.grosman@wp.pl
POSIADA SWOJA STRONKE INTERNETOWA PISZCIE DO NIEGO A NIE POŻAŁUJECIE
http://kompleksoweremonty.net/
LUB
www.krzysztof.grosman@wp.pl