Odpowiadasz na:

Re: Sosy/dipy

ostatnio robiłam tzatziki z buraczków: 2 buraki ugotowałam, następnie obrałam, starłam na grubych oczkach. Do tego sporo czosnku, sól, pieprz i jogurt. Pyszne były, nie wspominając o kolorze:-)rozwiń

ostatnio robiłam tzatziki z buraczków: 2 buraki ugotowałam, następnie obrałam, starłam na grubych oczkach. Do tego sporo czosnku, sól, pieprz i jogurt. Pyszne były, nie wspominając o kolorze:-)

Mieszam chrzan z żurawiną - super do mięs z grilla

Z awokado - z dodatkiem jogurtu, czosnku, cytryny, chilli i pomidorów +sól i pieprz

Często kupuję orientalne przyprawy i mieszam je "na oślep" z jogurtem - wychodzą bardzo ciekawe sosiki:-)

zobacz wątek
12 lat temu
~emilia

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry