Widok

Spacerówka baby design - walker czy sprint??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczynki mam prosbe! :)
Chce kupić Młodej spacerówke i zastanawiam sie nad baby design walker lub sprint, gdyz:
- wózek gleboki mialam tej firmy i bylam super zadowolona
- teraz jezdzimy spacerowka i tez super, ale wiadomo, ze ciezka i duzo miejsca w samochodzie zajmuje...
- te dwa wizulanie fajne, opinie maja dobre w wiekszosci
- maja jako rączke pałąk i to wazne!
- cena przystepna :)

No i teraz pytanie do uzytkowniczek, jak sie sprawuja?
Jak kolka, czy nie "klekocze" i nie skacze na kazdej nierównosci, kosze na zakupy wiem ze maja duze, i jeszcze czy raczka regulowana bo ja mała, a maz wysoki :)
No i w sprincie widzialam na zywo na osiedlu zdaje mi sie, ze oparcie troche krotkie.... czy to przeszkadza? :)

Dziekuje za wszystkie odpowiedzi :)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam srpinta i polecam jest duzo szerszy niż walker.
oparcie nie jest krótkie-on ma wymiary zbliżone do spacerówki Atlantica.

Raczka nie jest rególowana

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieki!
Tak myslalam, ze raczka nie jest regulowana, no trudno nie mozna miec wszystkiego :)
Sklaniam sie wlasnie bardziej ku sprinterowi, gdyz jest chyba lzejszy niz walker :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A jeszcze pytanie, gdzie go kupowalas?? Bo chcialabym zobaczyc na zywo :) nim zamowie np na allegro jesli bedzie taniej!
image
Dla mnie bardzo fajny wozeczek Sprint, zalety:
- duzy kosz na zakupy,
- fajne, miekkie siedzisko,
- bardzo obszerny, duza dzidzia sie zmiesci,
- duze kola,
- leciutko sie prowadzi,
- lzejszy od Walkera, bo wazy 8,5 kg.

Baby Design maja w Realu na Wzgorzu w Gdyni, ja tam przed zakupem na allegro tez ogladalam.

Jesli zdecydujesz sie na niego, moge Ci odsprzedac swoj (kupiony 05.05.2009), w ogole nie zniszczony (bo mlody jezdzil w spiworku). Jestem z niego bardzo zadowolona, ale maluch od swojej mamy chrzestnej dostal inny wozek i nie moge sprzedac prezentu, a na trzymanie dwoch wozkow w domu mam za malo miejsca :(
Jesli bedziesz zainteresowana - daj znac na maila: pumpkin6@wp.pl

Moglabym prosic zdjecia na maila - aguska66@wp.pl
image
Oczywiscie, wieczorkiem pstrykne i wysle.
ja tez polecam sprint bo jest wytrwały i lekki i łatwo sie prowadzi,ja swój też chcem sprzedać za 200 zl uzywałam go 5 miesięcy na zmiane z innym wózkiem ale teraz mam za malo miejsca na oba a mala więcej chodzi niz jezdzi jak ktos chętny to pisac na ewa0511@tlen.pl dowioze na terenie gdanska
tydzien temu kupilam walkera i szczerze go polecam,tez sie zastanawiam nad sprintem ale walker okazal sie lepszy.fajnie sie prowadzi,kosz na zakkupy calkiem spory(ale i tak moglby byc wiekszy) wozek nie najlzejszy jak na spacerowke ale podniesc sie da razem z dzieckiem. kolka skretne,dobrze sie podjezdza pod krawezniki,troche klekocze na nierownych drogach ale to chyba wada kazdej spacerowki na piankowych kolach,dwie tacki bardzo przydatne,wozek rozklada sie do pozycji prawie lezacej,ale dla mojego 3mies synka ta pozycja odpowiada.kolor mam akurat turkusowy i bardzo ladnie sie prezentuje,ogolnie wozeczek fajny szczerze polecam
Ja mam sprinta juz dwa lata i caly czas dobrze sie nim jezdzi.Wiem ze te wozki sa w Gdyni w sklepie naprzeciwko dworca
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
poprosze o opinie modeli z 2011roku:-)
Myśleliśmy nad kupnem którejś z nich i po obejrzeniu nie kupiliśmy nic. Na zdjęciach fajne ale nam mały jakoś źle siedział..
image

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
mamy walker:)
jak dla mnie po pierwszym spacerze jest ok:) jest to mniejsza spacerówka:)

widziałam i walker i sprint, sprint dla mnie zdecydowanie za duży, za duże koła.. ale ja szukałam wózka do bagażnika a nie na codzienne spacery
imageimage
hopek na dzis;-) moga byc opinie rowniez o wozku babe design tiny;-)
witam, my mamy sprinta super duze kola, wygodny,szeroki dla dziecka synek uwielbia w nim jezdzic :)

nie mamy auta, wiec nie sugerowalam sie wielkoscia po zlozeniu, tylko zeby dobrze jezdzil na naszym zadupiu :)))
super dzieki
moze jeszcze jakas opinia
tiny ma małe kółka:(
sprint super lekko się prowadzi,podjeżdża pod krawężniki
walker,hmmm....troszkę ciasnawy
swojego małego wypróbowałam we wszystkich tych wózkach u różnych koleżanek na spacerkach
ja osobiście polecam sprinta
image
image
ja mam sprint
i jestem mega zadowolona !!!!
wozi już drugie moje dziecko
pierwsze wożone ponad 2 lata i teraz mam nadzieję że drugie wywozi tyle samo
ja dużo jeżdżę wózkiem więc jest idealny
ma duży koszt na zakupy bardzo wygodne siedzisko duże koła które dają radę w śniegach sobie
składa się bardzo prosto i szybko
jedyna wada moim zadaniem to to że po złożeniu nie zajmuje tak mało miejsca jak parasolka ale coś za coś...
no i mamy go już 3 lata i nie szwankuje zupełnie nic mimo że eksploatowany jest bardzo . śnieg deszcz wertepy

daje radę :)
image
image
dzieki:-)
Mam do sprzedania baby design sprint,jak ktos chce prześle zdjęcia na maila.
witam. Nadal aktualne ?/ JESLI TAK TO PROSZĘ O FOTKI. POZDRAWIAM MAGDA mój e-mail mkkm27@wp.pl skąd jesteś i dlacxzego sprzedajesz, jaki to model z którego roku
Waham się między tymi wózkami. Mój synuś nie długo skończy 6 miesięcy i chcę mu kupić na wiosnę jeden z nich. Jak jest z prowadzeniem tych wózków po piachu lub bruku, bo niestety taką mam drogę koło domu. I czy daszek w nich spełnia funkcję ochronną od słońca. Proszę o jakieś opinie. Jeśli ktoś ma czas, to na e-mail mkkm27@wp.pl Pozdrawiam
z tych dwoch to sprint,ale jesli wolisz mniejszy takiej wielkosci jak walker to lepszy jest coneco traper i lzejszy od walkera.
Jedyna wada jaka widze w sprincie to rurka przechodzaca przez caly kosz,no i troche dłuzsza budka moglaby byc.
ja mam sprinta sluzyl mojemu przez 1,5 roku i kuzynce 1rok troche juz sie rozklekotał, ale nie ma problemow dziala lekko podkrecic i bedzie dobrze , nie podobalo mi sie opuszczanie podnozka - na poczatku mialam calyczas do gory (bo tez 6m jezdzil)a potem to mi sie polamalo bo nie mialam do tego wyczucia,
na nierownosciach jak wjedziesz niezablokowanymi kolkami to staja deba(przytulaja sie do kraweznikow - ale to chyba norma w podwojnych skretnych kolkach), ale bezproblemu nim jezdzilam lasem na plaze i po dzialeczce, te kolka sa naprawde duze i super sie jedzie , nie jest to samo co papowane kolka ale idzie dobrze.

w wolkerze podoba mi sie kokpit dla dziecka

jednak ja mam fizia(teraz xa) i przednie musza byc pojedyncze skretne innych nie chce w malym wozeczku

rozwaz bebecomfort streety(choc to parasolka) ma przekladane siedzenie(przod tyl - przy maluszku to przydatne) i wlasnie pojedyncze kolka ale malutkie...
a daszek od slonca na siedzaco to slabo, ta foliowa koncowka to nie wiem po co... jakis(chyba) coneco ma taka ze ja wyjmujesz i ma zagiel ciemniejszej folii

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

Pomysły na tegoroczne prezenty : (43 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

do góry