Widok
Spacerówka na nierówny teren
Witam wszystkie mamy. Stoję przed wyborem spacerówki dla mojej córki (13 miesięcy, dość szczupła). Na stałe mieszkam w Baninie (drogi nierówne), uwielbiam też z mężem spacerować np. po lasach. Obecny wózek to coletto florino (2w1) i najbardziej w nim przeszkadza mi to, że dziecko się w nim "topi", pasy to jakieś nieporozumienie. Dziecku między nogi upycham koc, żeby mi nie zjeżdżało. Co do spacerówki...waga wózka nie jest aż tak istotna. Myślałam o espiro sonic air, valco baby snap 4,baby jogger city mini 4, ale jestem otwarta na propozycje :) Co byście mi poleciły?
Zwróć jeszcze uwagę na X-landera X-run. Ja mam wypróbowany i dla mnie to absolutna rewelacja. Idealny wózek na grudy śniegu, lód, piasek plaży, ścieżki leśne czy nadbrzeży jezior gdzie jest korzeń na korzeniu... i w transporcie się sprawdza, czy to do samochodu bo się świetnie składa, czy żeby wprowadzić bez trudu do wysokiego tramwaju czy autobusu i tak samo wyprowadzić.
Ja byłam zachwycona, dzieciak też...
I na rolkach pchałam, i psy ciągnęły... I z gondolą było łatwo, i już w wersji spacerowej... Szczerze polecam.
A jeszcze na koniec, po trzech latach, nawet rys nie było na konstrukcji, o jakichś problemach nie wspominając.
Ja byłam zachwycona, dzieciak też...
I na rolkach pchałam, i psy ciągnęły... I z gondolą było łatwo, i już w wersji spacerowej... Szczerze polecam.
A jeszcze na koniec, po trzech latach, nawet rys nie było na konstrukcji, o jakichś problemach nie wspominając.