Widok

Spacerówka na nierówny teren

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkie mamy. Stoję przed wyborem spacerówki dla mojej córki (13 miesięcy, dość szczupła). Na stałe mieszkam w Baninie (drogi nierówne), uwielbiam też z mężem spacerować np. po lasach. Obecny wózek to coletto florino (2w1) i najbardziej w nim przeszkadza mi to, że dziecko się w nim "topi", pasy to jakieś nieporozumienie. Dziecku między nogi upycham koc, żeby mi nie zjeżdżało. Co do spacerówki...waga wózka nie jest aż tak istotna. Myślałam o espiro sonic air, valco baby snap 4,baby jogger city mini 4, ale jestem otwarta na propozycje :) Co byście mi poleciły?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Valco baby snap 4 idealny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Valco, ale w wersji sport z pompowanymi kołami, albo valco quad.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zwróć jeszcze uwagę na X-landera X-run. Ja mam wypróbowany i dla mnie to absolutna rewelacja. Idealny wózek na grudy śniegu, lód, piasek plaży, ścieżki leśne czy nadbrzeży jezior gdzie jest korzeń na korzeniu... i w transporcie się sprawdza, czy to do samochodu bo się świetnie składa, czy żeby wprowadzić bez trudu do wysokiego tramwaju czy autobusu i tak samo wyprowadzić.
Ja byłam zachwycona, dzieciak też...
I na rolkach pchałam, i psy ciągnęły... I z gondolą było łatwo, i już w wersji spacerowej... Szczerze polecam.
A jeszcze na koniec, po trzech latach, nawet rys nie było na konstrukcji, o jakichś problemach nie wspominając.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

X-lander x-move , ma fantastyczną amortyzację i duże pompowane koła, nam się sprawdza zarówno w lesie po wertepach jak i nad morzem na piasku. Lekko się prowadzi, szybki system składania, duży kosz na zakupy, duża obszerna budka, dobrze zabudowane boczki w siedzisku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry