Widok

Spacerówka z długim i szerokim siedziskiem (większym niż roan marita).

Kupię Temat dostępny też na forum:
Hej!

Poszukuję spacerówki z dużym siedziskiem: tj. długim i szerokim.
Mamy teraz ROANA MARITĘ i synkowi robi się ciasno.
A poza tym chciałabym coś składanego.

Dobrze by było gdyby była jedna rączka, bo nie lubię tych "parasolkowych"

Jestem zielona w kwestii wózków.
Może pomożecie? :)

Z góry dziękuje!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Concord fuzion
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trochę za drogo :)
ale dzięki!
Zawsze można kupić używkę, a wózek naprawdę polecam kilka przerobiłam i ten kupiłam już dla rocznej córki właśnie używany na allegro jest mega wygodny dla dziecka i dla rodzica prowadzi się jedną ręką nawet jak go wypcham zakupami czy bagażami.
Teraz jeździ w nim synek przed przesiadką wysłałam go serwisu na liftingi za 100 złotych Panowie powymieniali mi nity i przednie koła i coś zmienili w jednym tylnym. Wózek jest jak nowy
Często jeżdżę sama z dziećmi taksówką i pociągiem więc muszę szybko go złożyć i rozłożyć trzymając dziecko na rękach i robi się to jedną ręką
Często też chodzę z nim po schodach,
Chodzę też na spacery z upartą trzylatką muszę trzymać ją za rękę drugą prowadzę wózek, jest idealny przy podbiciach.
latka mieści się bez problemu i może się w nim wyspać i jeszcze ma miejsce nawet ostatnio wsadzona na podkładkę od śpiwora i w kurtce przykryta kocykiem
Popieram Megiii ;)
Uwielbiałam naszego Concorda ;) kupiłam używkę, po nas kolejne dziecko jeździło, a teraz obecna właścicielka(która odkupiła ode mnie) dokupiła gondolę i Jej druga pociecha będzie nim jeździć... Także wózek nie do zdarcia, a gdyby coś się działo - suuuuper serwis ;)

Można prowadzić jedną ręką, nie zjeżdża na boki, świetnie, łatwo i lekko się prowadzi. Rewelacyjnie się podbija przy krawężnikach. Płynna regulacja oparcia(na paskach). Ma największą powierzchnię spania(przynajmniej miał jak go kupowałam, a tego właśnie szukałam dla mojego długiego dziecka) - coś ok 108cm? Magiii lub Jola - poprawcie jeśli się pomyliłam. ;)

Używkę można kupić na allegro za 450-600zł.
To był jeden z 5 naszych wózków. Gdybym na początku wiedziała jaki jest super, to nie kupowałabym innych wózków ;)
Właśnie patrzę na ALLEGRO,ale jest tylko 1 uzywany. :(

A to jest wózek wielofunkcyjny czy jest tylko w wersji spacerowej?
taniocha na olx http://olx.pl/i2/oferta/concord-fusion-do-naprawy-okazja-CID88-IDcCMnF.html#:250d673e11

+ ewentualny serwis i możesz u jednej pani (nie pamiętam Gdynia czy okolice) zamówić nową tapicerkę

i masz super wózek ;)
emmaljunga scooter lub emmaljunga buddy
ja polecam camarelo eos
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Joie litetrax - użytkujemy od roku i nie zamieniłabym na żaden inny.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

prezent dla dziecka - który wybrać? (7 odpowiedzi)

Dziewczyny muszę kupić prezent dla dziecka. Wiem już co chcę kupić, ale nie mogę się ostatecznie...

Urlop niani (64 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

do góry