Widok

Spodziectwo, jest ktoś w temacie?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Szukam mam synków ze spodziectwem, są tu takie?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani Kamilo. Proszę o kontakt do Pani. Chcemy zrobić zabieg prywatnie u dr Smigielskiego, też się obawiamy powrotu do domu po 1 dobie i powikłań.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam mogę prosić o jakiś namiar do Pani ?
I jak dziecko czuło się po zdjęciu cewnika jak długo ból się utrzymywał chodzi mi o oddawanie moczu
I jak dziecko się zachowywalo po zdjęciu cewnika jak długo utrzymywał się ból w oddawaniu moczu
Jak wyglądała sytuacja po zdjęciu cewnika.l jak długo utrzymywał się ból podczas sikania dziękuję za odp
Czy są tutaj mamy których dzieci operowanie były w Lublinie?
W Londynie tak właśnie jest. My wczoraj rano mieliśmy operację i wczoraj popołudniu już wyszliśmy do domu z cewnikiem na 7 dni.
Jestem mama chlopca z podobna wada. Bardzo prosze o kontakt mailowy. Bede wdzieczna za podzielenie sie doswiadczeniem z Pani strony.
Witam, a mogłabym się zapytać jak wygląda cenowo taka operacja prywatnie? Pozdrawiam
Mogę prosić Panią o wiadomość na priv?
Proszę Panią o nicku Mama o wiadomość na tel podaję swój nr 661274926
Czy mogę prosić o kontakt do Pani? Synek jest po 2 operacjach... Prawdopodobnie czekają go jeszcze 3.. Jestem załamana... Mój meil renataturbak83@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proszę o kontakt panią o nicku Mama
Witam. Dziś byłam z synkiem na Truchana u dr Janickiego. Czekamy do października na operację. Poleca Pani Chorzów??
Prosze o kontakt. Moj syn ma prawie 3 miesiace I tez ma spodziectwo i prawe jaderko jeszcze sie nie obnizylo do moszny. Jutro pierwsza wizyta u urologa. Jestesmy w Londynie. Moj mail to a_net_a@msn.com
Dziekuje z gory i pozdrawiam, Aneta
Mój Synek Miał Spodziectwo Tydzień Temu miał operację
I Teraz W poniedziałek Wyszliśmy do Domu 7 dni leżał w Szpitalu i miał również Cewnik i 2 Pampersy do kupki i drugi do Moczu W ten Dzień Operacji Tydzień Temu w poniedziałek Tak cierpiał długo spał a później strasznie płakał i dostał przeciwbólowe przestało później to samo długo płakał.ale później lekarz był i już było ok i 7 dni w szpitalu leżeliśmy.
A gdzie była operacja, i jaki lekarz wykonywał
Czy mogłabym Panią prosić o jakieś namiary na siebie na emaila:lukaspery@wp.pl
Proszę powiedzieć czy syn był operowany w dziecięcy szpital warszawa centrum zdrowia dziecka

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry