Widok

Spodziectwo, jest ktoś w temacie?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Szukam mam synków ze spodziectwem, są tu takie?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzień dobry czy mogłabym zadać kilka pytań ? Mam synka że spodziectwem jesteśmy po dwóch etapach niestety zrobiła się przetoka lekarz chce ponownie założyć cewnik bo twierdzi że jest szansa że się sama zarośnie ale coś nie chce mi się wierzyć w to. Chcielibyśmy zmienić specjalistę ale nie za bardzo wiemy do kogo uderzyć. Czy może Pani napisać kto przeprowadzał operacje oczywiście chcielibyśmy nawet prywatnie pójść na wizytę bo zależy nam na czasie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobry wieczór, jestem w podobnej sytuacji do Pani. Za 3 tygodnie synek ma zaplanowaną operację również u profesora Perdzyńskiego. Czy mogę prosić o kontakt telefoniczny lub mailowy do Pani ?
Czy jest możliwość kontaktu z panią w sprawie spodziectwa ? Mamy podobny problem i chciałabym się dowiedzieć jak to przebiegało ? Pozdrawiam
Dobry wieczór, za 3 tygodnie synek będzie operowany przez prof. Perdzynskiego. Czy mogę prosić o maila lub telefon do Pani? Będę wdzięczna, jestem samotną mamą i bardzo boje się tej operacji..
Witam ,
Mogę zadać Pani kilka pytań.
My niestety też mamy spodziectwo I to najgorsze ...
Kto wykonał zabieg? To jest bardzo ważne dla innych?
Witam. Mym ten sam problem. Mówią nam że potrzeba będzie co najmniej 2 operacji. Czy teraz u synka jest wszystko dobrze?

Witam,
nasz synek miał spodziectwo mosznowe (cewka uchodziła u styku prącia z moszną).
Lekarz w Poznaniu mówił nam o 2, a nawet 3, etapach operacji- byliśmy przerażeni.. Dr Śmigielski wadę zoperował podczas jednej operacji i naprawdę dziś nie ma śladu.
Proszę szukać kontaktu w internecie- dr Mieczysław Śmigielski ma swoją stronę, na której jest podany nr telefonu.

napisałam wiadomość mailową
Mój synek ma spodziectwo kroczowe. Ma aktualnie 5 miesięcy ale musimy czekać z powodu operacji serduszka, która była miesiąc temu. Proszę mi powiedzieć czy ma Pani jakieś namiary na lekarza w Warszawie u którego odbyła się operacja. Będę wdzięczna za każdą informacje.

Dzień dobry, za dwa tygodnie mamy operacje u dr Śmigielskiego, mam kilka pytań odnośnie postępowań po operacji, bardzo proszę o kontakt, podaje adres mailowy: mar.mianowska@gmail.com

Witam,
my również operowaliśmy synka w Warszawie, u dr. Śmigielskiego.
Dla nas ten człowiek to cudotwórca!!
Syn, 2 latek, na drugi dzień po operacji opuścił szpital. Przez kolejnych 10 dni miał cewnik, dwie pieluszki. Chodził, biegał, bawił się jak zdrowe dziecko. Oczywiście uważaliśmy, by nie uderzył się, rowerek był schowany.
Dziś po operacji nie ma śladu.
Naprawdę szczerze polecam. Te pieniądze to nic w porównaniu z ulgą, spokojem dziecka i naszym. Wcześniej synek miał operację na przepuklinę, w państwowym szpitalu w Poznaniu. Widziałam chłopców po operacji spodziectwa, którzy przez 14 dni leżeli bez ruchu, pod specjalną konstrukcją. Nie wyobrażam sobie by tak małe dziecko zmusić do leżenia kiedy on niewiele jeszcze rozumie.
Współczuję, kto wykonywał operację?
Ile pani leżała po zabiegu z dzieckiem mój synek 14 miesięcy też ma zdiagnozowane spodziectwo praciowe
My jesteśmy po 3 operacji i znowu przetoka...
A gdzie Pani operowała synka ?? Gdzie ten lekarz przyjmuje ?
Witam
Można prosić o kontakt.
Mam kilka pytań.
Można prosić o kontakt.
Mam kilka pytań
Dziękuję i pozdrawiam
Czy zabieg był u dr Orkiszewskiego ?
Witam jaki koszt operacji u doktora. I czy są państwo może juz po operacji ?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry