Widok

Spotkamy sie jeszcze kiedys??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny - co Wy na to zeby sie spotkac??? W pierwszy lub drugi piatek kwietnia, lub jak macie inne pomysly to mowcie :) Pozniej to nie wiem czy bym mogla bo przyjezdza moja mama i bedziemy wybierac sukienke :):) ale piszcie co o tym myslicie :) Jakis lokal z okraglym stolem... :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem za! Zwłaszcza pierwszy kwietnia to super data!!!
Na przekór primaaprilisowym tradycjom!
1-szy kwietnia świętem wszystkich znerwicowanych narzeczonych!!!
Przyszłe Panny Młode, łączcie się!!! Dzierżcie panieńskie sztandary wysoko, internetowym trollom mówimy stanowcze nie!

Olga, masz już na oku lokal? Zrób jakąś rundkę po Sopocie, bidulko ty nasza, samotna jeszcze przez 2 miesiące... A chomik chociaż towarzyski, czy też tęskni?

Andromeda - chomik duzo spi i nie ma z nim zadnej rozmowy - on tez teskni :)
Co do rundki po Sopocie to ja nie dam rady bo jade na calutkie ferie swiateczne do moich rodzicow :):) Wroce wlasnie pod koniec marca - do konca marca mam zaklepac ostatecznie termin w lokalu - wlasnie w Sopocie ale blizej Gdanska, wiec nie wiem czy by sie wam chcialo tam tez podjechac - knajpa to "U Przyjaciol" na ulicy Polnej.
Jak nie to moze ktos bedzie mial jakis pomysl.
Sciskam, pozdrawiam :)

Spotkanie jak najbardziej wskazane, baaa - konieczne! Niestety Salma dojezdza ze Slaska wiec pasuje jej jedynie 8 kwietnia, ale oczywiscie niczego nie narzucam, nie sugeruje. Jesli uda mi sie znowu Was spotkac to bedzie bombowo !! Pozdrawiam :))

Ja również z przyjemnością się z Wami spotkam :o)

Jak dla mnie bomba ;-) może uda mi się to skórzane "kocie" wdzianko spreparować ;-)!!

Ciekawe czy nasza dojeżdżająca Meg będzie mogła z W-wy przedostać ;-)?

niesmiało sie dolączam :):)do spotkania:)

jak najbardziej jestem za!!! :o))))))))))))))
tym razem juz nie nawale...

No ten weekend z 8.04 to mi jak najbardziej pasuje :) Jeszcze moich rodzicow tu nie bedzie, a ja juz zdaze wrocic z Katowic :)
Tylko gdzie???
Witch - jakie wdzianko???? - moze ja jestem jakas dziwna, ale skorzane wdzianko kojarzy mi sie jednoznacznie.... Chyba ze masz na mysli motocykl??

ja tez, ja tez!!! i 8 kwietnia jest lepszym pomyslem, bo wlasnie sie dowiedzialam, ze 2.04 ide na wesele :-)

No, no, no czyli moje spotkanie z Wami jest coraz bardziej realne. Nie chcialabym rozporzadzac, ale skoro wiecej niz 3 osoby narazie sa na tak jesli chodzi o 8.04 to moze zostaniemy przy tej dacie??

Z gory wdzieczna SaLmA :)))

jestem zaaaaaaaaa

Tez mysle ze 08.04 bedzie dobry :)
Czekamy na nastepnych chetnych (chetne wlasciwie raczej...), jak rowniez i na pomysly gdzie. Chyba znow Sopot jakos ze jets pomiedzy bylby najlepszy, ale jaka knajpa?
Pozdr :)

ja tez jestem za:) na poprzednim mnie nie bylo,ale chetnie was poznam,jak mi nic nie wypadnie

bedziesz miala utrudnione zadanie, bo my sie juz znamy, a Ty bedziesz musiala zgadnac kto jest kim ;o) Fajnie, im wiecej nas tym lepiej!
Moze tym razem Serengeti? tylko, ze tam nie ma okraglego stolu ;P

kurzcze nie wiem czy przyjdę o8.04 ..synek mojej kolezanki jest naszym chrzesniakiem, urodziny ma 07.04 ale w ten dzien bedzie imprezka dla najbliższej rodziny a dla znajomych chyba dzien pózniej a to wypadnie o8.04 ...no ale jeszcze nie wiem na 100 % , mam nadzieje że uda mi się z wami spotkac jak nie to przepytam was na forum jak było :):):)

No coz - jak dla mnie to pasuje tez np sobota (a nawet pasuje bardziej niz piatek, bo przynajmniej bym sie nie spoznila :)), ale nie wiem jak reszcie dziewczyn.
W kazdym badz razie ja jestem otwarta na Wasze propozycje co do terminu i miejsca (M. nie ma, to mam czas :)). Podczas swiat nie bede miala kontaktu z Wami :( bo nie bedzie dostepu do netu, no chyba ze sie wyrwe rodzicom gdzies do jakiejs cafe, ale watpie.
Wracam we wtorek po swietach i mam nadzieje ze do tego czasu do jakiegos consensusu juz dojdziecie :)

mi tez bardziej sobota, bo w piatek to bede poxno w Gadńsku około 22-23, więc lepiej dla mnie w sobote, no ale ja jestem w mniejszości...

Mi pasuje piatek (8.04) .... :o)

sobota moze byc.

może byc i piatek i sobota!! ale fajnie :))) w końcu będę miała okazję Was poznać... bo ostatnio niestety nie mogłam :( Moje kochanie zabrało mnie na koncert! :)
No wiec tak - ja sie dostosuje do wiekszosci, bo moge i w piatek i w sobote, natowiast Wy macie cale swieta zeby dojsc do ładu z tym wszystkim i prawem wiekszosci glowo czy jeszcze inna metodą zdecydujcie kiedy (piatek czy sobota) i gdzie (Sopot chyba na 100%, ale dokladnie????).
Ja ide sie pakowac, bo jutro skoro swit ruszam :):)

Tu Salma, ktorej pasuje i piatek i sobota! Co do lokalu to nie wiem kompletnie bo ostatnio z Antresola to byl strzal w ciemno bo nigdy wczesniej tam nie byłam ;)) Pytanie czy jest jakis lokal gdziekolwiek, ktory nas w koleczku usadowi ?? Raczej wątpliwa sprawa :) Czekam na pomysly zatem i proszę sie wpisywac na liste :

1. SaLmA :)

2) olga
Obojetnie gdzie i kiedy :)

3) Witch bez względu na datę i czas ;)..... buziak dla mojego Narzeczonego :)

4) Elajza. jakies pomysly odnosnie miejsca?

5) meg- w piatek spóxniona, w sobote wolna!!! ;))

6) Anulka - pasuje piątek :o)

a ja wyjeżdzam z moim "mężem" do domku, żeby pobyć sam na sam i w ogóle... ;o) Gdyby nie było aż tylu chętnych to blagałabym o zmianę terminu...kurczaki no...ja chce się z Wami spotkać !

[img][/img]

Hejka

Witam wszystkie przyszłe Panny Młode ;-)od dawna jestem bierną Waszą czytelniczką, ale dopiero teraz skusiłam się żeby uczestniczyć w "babskich pogaduszkach" ..:) Znalazłam tu już masę wskazówek, i mam nadzieję że znajdę jeszcze więcej, bo termin ślubu mamy ustalony na 13 sierpnia a jak narazie jesteśmy w proszku- no może prócz sali i księdza..hih:)
Jeszcze raz Cześć wszystkim..

:)

Ach i przeproaszam - może wątek nie odpiwedni, ale jeszcze nie do końca się odnajduję..hih:) To wszystko przez te blond włosy..:)
7) quirin (piatek albo sobota) :)))
hops :) kto jeszcze?

kto - to sie jeszcze okaze, pora zastanowic sie nad miejscem... :o) Nadal szukamy okraglego stolu?

8) Mam nadzieję, że i mi tym razem się uda z Wami spotkać (obojętnie czy piatek czy sobota - miejsce najlepiej Sopot, ale by nie dalej niż Gdańsk bo jestem skazana na skm-kę) - do slubu jeszcze 4 miesiące, a mnie zaczynają dopadać pierwsze zdenerwowania związane ze ślubem, ale miłość z wiosną rozkwita jeszcze bardziej :)
9) jeszcze ja!

fajnie, ze tyle osob jest chetnych (a szczerze mowiac licze na jeszcze wiecej ;)) ale nadal nie wiadomo gdzie i kiedy dokladnie :):):)
Zostajemy przy piatku (jak tak, to bede spozniona podobnie jak ostatnio) czy ta sobota???
Zaraz chyba zaloze nowy watek zatytulowany "PIATEK CZY SOBOTA???" i moze wtedy jakos bedzie wiadomo...

No właśnie, co się dzieje w sprawie spotkanka? Mamy już cale 9 osob na liscie, a pewnie jeszcze kilka osob sie czai ;)) Z tego co wyczytalam, to wiekszosci pasuje sobota wiec moze niech tak pozostanie :))
A co do lokalu to nie wiem, wymyslcie cos, skoro Antresolka odpada :)

No i wreszcie konkret - A WIEC SOBOTA :):):):)
Co powiecie na godzine 17:00??? Jesli jest to za wczesnie to 18:00.
Pozostaje pytanie gdzie.... Chyba tez jakies centrum Sopotu, w zwiazku z czym prosba do tych, co znaja Monciak jak wlasna kieszen, o znalezienie jakiegos fajnego lokaliku gdzie mozna pogadac, nie bedac zmuszona do krzyku :):)

A czy ja też moge? :) Co prawda jestem nowa, nieco młodziutka i tak naprawde jeszcze nie zaręczona, ale "polubilam" Was od razu.
A jesli chodzi o miejsce w Sopocie polecam szczerze Kawiareton. Super nastroj (w sam raz na babskie pogaduchy) nie jest głosno, tłoczno i głowniarsko.
www.serengetipub.pl
milo, przytulnie, kameralnie, z klimacikiem :-)
albo Kawiaret.

w razie hałasu każda bierze pod pachę laptopa ;-) i dajemy czadu na forum hi hihi ;)
o, witch, wrocilas do naszego forumowego swiatka, zapracowana kobieto?? Milo znow Cie czytac :o)

właśnie siedzę ze szklaną warki, bo wróciliśmy z 3-go spotkania nauk przedmałżeńskich ;) ale to chyba inny wątek - w każdym razie polecam na miting kawiarnie z papugą w sopocie - tuż przy dworcu ;-) duży stół ale nie okrągły tylko jajowaty ;) !!!!
No, i od razu jest wiecej propozycji :)
Mi osobiscie jest wszystko jedno, bo zadnego z tych lokali nie znam, ale dopoki sa one w centrum Sopotu to jest dobrze :):)
A co z ta godzina??? 17:00??????

Dziewczynki, ten Kawiareton jest calkiem mily i znajduje sie vis a vis Krzywego Domku! Pozwole sobie do nich napisac jak wyglada rezerwacja i takie tam! Ustalilismy sobote, godz.17.00 ??

10. SABRA

chętnie bym się (mimo swojej króciusieńkiej historii na forum) dołączyła do Was, jeđli nie macie nic naprzeciwko...:)
no i ja też chciałabym zgłosić swoją obecność;)

hello mmeg :) gdzie ty byłas hehehehe bo ja tu już myślałam ze nasz mały plan przepadł:(:(:(

cześć:)
ja po dłuuuuuuugiej nieobecności powracam w lepszej formie:)
a nasz plan jak najbardziej aktualny-tak jak Ci powiedziałam:)
a tak wogóle to śmiesznie,że świat jest taki mały(mówię o Marcie)hehehe

hihihi dzis byłam u niej i pokazywała mi twoje zdjęcie z narzeczonym :):)Patrzyłysmy czy to napewno jest ta mmegi:):)

no ładnie:)
to dlatego cały dzień mnie tak uszy paliły...i co?napewno ta sama?;)

hihi ta sama :):) w tygodniu ide jakiś dobry puderek kupić i podkład, tusz itp więc jak sie zaopatrze to zaraz cię informuje i sie umOwimy::)):)

nie ma problemu...mojego meila masz...
buziaki:)

buziaki i jeszcze raz dzięki :):)

SaLma, jesli to jest to o czym mysle, to nie polecam! w srodku bardzo ciemno, zimno (zamiast posadzki jest kostka brukowa), malutkie stoliczki, a do tego naburmuszona obsluga, kelnerki robia laske, ze obsluza gosci.

hihi elajza co te kelnerki robią????? no wiem fantazja mnie poniosła:):):) pozdrawiam:)

:-D
przyzwyczailam sie nie uzywac polskich znakow, bo wychodza w mailach krzaczki i to tak z rozpedu, bez zastanowienia :o)

hahaha:))

;):):) hihi mi tez to sie zdarza...ale dziś byłam taka bystra hihi ze zauwazyłam.:):) miłego dnia właśnie idę na rozmowę z dj-em

good luck :-)

No to super ze jest nas coraz wiecej :) 17:00 jest chyba dobra godzina :):) A jak ten lokal jest taki sobie, to moze znajdziemy inny - ktos mowil o jakis innych - nie znam ich, wiec moze reszta sie wypowie?? A jak nie, to idziemy tam gdzie robia laske i juz :):)

Zapraszam do Róży Wiatrów w sobotę od 20.00

w ktora sobote?? 8 kwietnia?? pytam, bo Roza Wiatrow mnie bardzo interesuje, gracie tam?

02.04. zastępujemy kolegów

No, ale my sie spotykamy 08.04, wiec pewnie wtedy grac nie bedziecie, choc moze jednak??
A jak nadal nie wiadomo i nikt nie ma lepszych pomyslow niz ten lokal gdzie robia laske, to idziemy tam i juz.

Słuchajcie, czy ta knajpa, co "robia laske", to na pewno Kawiaret? Bo opis pasuje mi do Błękitnego Pudla, zwłaszcza ta kostka brukowa zamiast podłogi... Ale może ja nie jestem na bieżąco, może lokal zmienił nazwę - stary Kawiaret mieścił się tam, gdzie teraz stoi krzywy domek a la Gaudi...
Ja się chyba przejdę po Sopocie i zrobię wizję lokalną, bo naprawdę! Takie z nas wszystkich bywalczynie, jak z koziego tyłka waltornia...
Gdyby większość z Was nie jechała z Gdańska, to zaproponowałabym Gdynię, choćby Cafe Strych przy placu Kaszubskim...

Andromeda, no dlatego wybrałyśmy sopot, bo leży po środku między gdynią i gdańskiem i każdej tak samo daleko ;-) w sopocie ja chodze tylko na lody do włocha, albo na goferka z bitą śmietanką ;-)

To w końcu gdzie się spotykamy i kiedy??? Bo czytam, czytam i się doczytać nie mogę :(
sisi - kiedy to wiadomo - przyszla sobota (09.04) - godzina 17:00.
Co do lokalu to jeszcze nie wiadomo. Przyznaje sie bez bicia, ze Sopotu nie znam, ale ja mam na to usprawiedliwienie :):):)

My jutro dancingu nie gramy. Jutro gramy w kościele na mszy.

hej,babeczki?
czemu mój ticker przestał się wyswietlać i zamiast niego mam tylko krzyżyk???

ja widzę twój Ticker ;-)

LASKI!!! Czas się zdecydować na knajpę ;) !!!!!

No proszę...to ja mam jaiś dziwny komputer,bo wszystkie macie tickery oprócz mnie...Ale dzięki za odpowiedź...
no właśnie co z tą knajpką?

Mmegi, u mnie masz normalnie tickera :-)

No właśnie, gdzie kobitki sie spotykamy bo pewnie trzeba by znowu zarezerwowac jakis duuuuuzy stolik dla naszej nice ekipki :) Dla mnie jak dla Zenka byle by był dach nad głową ;)

Klub Wieloryb
81-805 Sopot, ul. Podjazd 2 tel. 551 57 22
e-mail: wieloryb@klub-wieloryb.com.pl
WWW: www.klub-wieloryb.com.pl

??

a byłam kilka razy w wielorybie i muszę powiedzieć,że mi się podobało-tylko ceny nie bardzo,ale przecież jeść nie będziemy.Ja jestem za;)

jest tam gdzie usiąść?

Mnie wprawdzie raczej nie będzie tym razem, ale zgłoszę jednak uwagę sceptyczną. Kiedyś nie zostałam wpuszczona do Wieloryba, bo nie dość interesująco wyglądałam dla selekcjonera. W ogóle mam uraz do miejsc z selekcją, bo kto i na jakiej podstawie ma mnie (czy kogokolwiek) ocieniać po wyglądzie?

No chyba że coś się zmieniło i teraz każdy człowiek z ulicy może tam wejść?...

ja wkleiłam, bo to pierwsze mi w wyszukiwarce pod rękę podpadło :-) nigdy tam nie byłam ;-) jak mnie selekcjoner nie wpuści na "rezerwację" to już będzie szok ..... ale wtedy pójdę se na goferka ;)

Selekcja????
Idiotycznie by bylo jakby polowa z nas zostala wpuszczona, a druga polowa urzadzila piknik przed lokalem... ;)
W takim razie jesli ktos bedzie w Sopocie to fajnie jakby sie rozejrzal. Mnie raczej nie bedzie, no chyba ze jakims cudem sie tam znajde wiec wtedy zerkne i dam znac.

Zoppot Cafe
81-767 Sopot, Boh. Monte Cassino 53 tel. 555 53 70
e-mail: zoppot_cafe@wp.pl

zoppot

??

Sadzac ze stronki to w Zoppot Cafe sa imprezy w weekend rozkrecane przez DJ - a wiec bedzie glosno.
Witch - mam nadzieje ze sie nie gniewasz, bo sie starasz i rzucasz propozycje a my krecimy nosem... Moze troche przesadzamy...
No to mowie, ze jak dla mnie to mozemy nawet siedziec na piasku :)

nigdy w życiu nie słyszałam o żadnej selekcji...hmmm-co prawda byłam tam 3 lata temu ale nie sądzę,żeby aż tak się zmieniło...I jak wtedy tam byłam to było dużo miejsca do siedzenia i dość oryginalny wystrój.

Ja też byłam tam (jeśli można to tak nazwać) już baaaaaaaaaaaaaardzo dawno temu, i tylko ten jeden raz, więc może akurat miałam pecha, ale pamiętam dokładnie że gość otworzył małą klapkę w drzwiach, looknął i powiedział że nie ma miejsca. Może rzeczywiście nie było, nie wiem. Od wtedy się zraziłam i więcej nie próbowałam. Ale jak powiedziałam, może się mylę i coś się od tej pory zmieniło albo miałam po prostu pecha. No i oczywiście nie było wtedy mowy o żadnej rezerwacji, po prostu byłam ze znajomymi w Sopocie i szukaliśmy fajnego miejsca.

Tak tylko uczulam, żeby potem nie było wpadek. Może są na forum jacyś stali bywalcy Wieloryba którzy mogą się szerzej wypowiedzieć.

Ooo, równe pół roku nam zostało :-)

Klubowa Pokaz na mapie
Sopot, 1 Maja 3 E tel. 0-509-270-686
WWW: www.klubowa.art.pl

Magiczne odmienione miejsce w Sopocie to KLUBOWA.Dźwięki kojące to trip hop, acid jazz, break bit,a wszystko to w oryginalnym wystroju wnętrza.Ceny niskie (piwo 3,5 - 5,wino 5-7). niedz. - czw. 19:00 - do ostatniego klienta., piąt. - sob. 19 - do os......

to ja już się zamykam - do trzech razy sztuka ;)
??

w żadnym z tych kubów nie byłam ;-)
znajm jeno cafe z papugą zaraz przy budynku dworca - jak będziecie na weekendzie w Sopoćkowie to trzeba tam zyrknąć ;-)

Dziewczynki!!! A moze Mandarynka?( www.mandarynka.pl ) Nigdy tam nie bylam, ale maja chyba wygodne kanapy ?? A ten Kawiareton czy jak mu tam odpadl w przedbiegach ?? Zoppot Cafe jest na dole Krzywego Domku i z tego co wiem to troszke ciasnawo tam jest :/
Zostały nam jeszcze:
Błękitny Pudel
Sopot, ul. Boh. Monte Cassino 44
Pub Numer 5
Sopot, ul. Boh. Monte Cassino 5
Herman
81-759 Sopot, ul. Bohaterów Monte Cassino 44

Pub Remanent
81-805 Sopot, Niepodległości 786/2

Pub Rzeczypospolitej Ludowej.
PRL na każdym centymetrze kwadratowym. Jeśli nie możesz pamiętać jak było, u nas się tego dowiesz. Jeśli żyjesz już trochę na tym świecie, łza Ci się w oku zakręci. Jedyne takie miejsce na ziemi. Czekamy na Ciebie. ( czekają na Nas ;)))

To tyle, wybierajcie :))

Czy Herman i Błękitny Pudel to nie to samo? Nad wejściem napis Herman, ale wszyscy znajomi mówią na tą knajpkę Błękitny Pudel... Tam pamiętam tylko jeden większy stół, niski zresztą, ale jak nas będzie więcej niż 10, to będzie kłopot...
Co do "Piątki", to bywałam tam kiedyś często - ciasno i głośno bywa dopiero od 22-giej, nawet 23-ciej. O ile pamiętam, po lewo od wejścia jest jakis większy stół, a po prawej jest coś w rodzaju osobnej loggii, ale nie wiem, ile osób tam wejdzie. Trza by zapytać...
Czy ktoś sprawdzał takie urocze miejsca jak Zaścianek na Haffnera (zaraz przy Monciaku) albo U Hrabiego w Dworku Sierakowskich?

Czytam - czytam i właśnie chciałam 5 zaproponować, ale widze, że już o niej pisałyśie. Zgadzam się z przedmówczynią, że głośno i tłoczno to sie robi od 23 :)
No to co??? Piatka?????? :):)
Nawet chyba wiem mniej wiecej gdzie to jest - u gory Monciaka, prawda??

u Hrabiego jest chyba za mało miejsca... i pani jest jakaś dziwna- podsłuchuje rozmowy ;) I prosze tylko nie mandarynka- to imprezownia= glosno i tloczno!!!
minelo juz troche czasu od poprzedniego spotkania, co Wy na to, zeby cos zorganizowac przed czerwcem, kiedy jeszcze wszystkie jestesmy panienkami :o)

Moja propozycja: 20.05.2005, godz. 18.00, Pub Serengeti, Sopot, ul. Podjazd.

Jak dla mnie bomba :) :) jeszcze 20 mam wolny w kalendarzu :)
proponuję założyć nowy wątek i listę hop bec ;)
do góry