Widok

Spotkamy sie jeszcze kiedys??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny - co Wy na to zeby sie spotkac??? W pierwszy lub drugi piatek kwietnia, lub jak macie inne pomysly to mowcie :) Pozniej to nie wiem czy bym mogla bo przyjezdza moja mama i bedziemy wybierac sukienke :):) ale piszcie co o tym myslicie :) Jakis lokal z okraglym stolem... :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak dla mnie bomba :) :) jeszcze 20 mam wolny w kalendarzu :)
proponuję założyć nowy wątek i listę hop bec ;)
minelo juz troche czasu od poprzedniego spotkania, co Wy na to, zeby cos zorganizowac przed czerwcem, kiedy jeszcze wszystkie jestesmy panienkami :o)

Moja propozycja: 20.05.2005, godz. 18.00, Pub Serengeti, Sopot, ul. Podjazd.

u Hrabiego jest chyba za mało miejsca... i pani jest jakaś dziwna- podsłuchuje rozmowy ;) I prosze tylko nie mandarynka- to imprezownia= glosno i tloczno!!!
No to co??? Piatka?????? :):)
Nawet chyba wiem mniej wiecej gdzie to jest - u gory Monciaka, prawda??

Czytam - czytam i właśnie chciałam 5 zaproponować, ale widze, że już o niej pisałyśie. Zgadzam się z przedmówczynią, że głośno i tłoczno to sie robi od 23 :)
Czy Herman i Błękitny Pudel to nie to samo? Nad wejściem napis Herman, ale wszyscy znajomi mówią na tą knajpkę Błękitny Pudel... Tam pamiętam tylko jeden większy stół, niski zresztą, ale jak nas będzie więcej niż 10, to będzie kłopot...
Co do "Piątki", to bywałam tam kiedyś często - ciasno i głośno bywa dopiero od 22-giej, nawet 23-ciej. O ile pamiętam, po lewo od wejścia jest jakis większy stół, a po prawej jest coś w rodzaju osobnej loggii, ale nie wiem, ile osób tam wejdzie. Trza by zapytać...
Czy ktoś sprawdzał takie urocze miejsca jak Zaścianek na Haffnera (zaraz przy Monciaku) albo U Hrabiego w Dworku Sierakowskich?

Dziewczynki!!! A moze Mandarynka?( www.mandarynka.pl ) Nigdy tam nie bylam, ale maja chyba wygodne kanapy ?? A ten Kawiareton czy jak mu tam odpadl w przedbiegach ?? Zoppot Cafe jest na dole Krzywego Domku i z tego co wiem to troszke ciasnawo tam jest :/
Zostały nam jeszcze:
Błękitny Pudel
Sopot, ul. Boh. Monte Cassino 44
Pub Numer 5
Sopot, ul. Boh. Monte Cassino 5
Herman
81-759 Sopot, ul. Bohaterów Monte Cassino 44

Pub Remanent
81-805 Sopot, Niepodległości 786/2

Pub Rzeczypospolitej Ludowej.
PRL na każdym centymetrze kwadratowym. Jeśli nie możesz pamiętać jak było, u nas się tego dowiesz. Jeśli żyjesz już trochę na tym świecie, łza Ci się w oku zakręci. Jedyne takie miejsce na ziemi. Czekamy na Ciebie. ( czekają na Nas ;)))

To tyle, wybierajcie :))

Ooo, równe pół roku nam zostało :-)

Klubowa Pokaz na mapie
Sopot, 1 Maja 3 E tel. 0-509-270-686
WWW: www.klubowa.art.pl

Magiczne odmienione miejsce w Sopocie to KLUBOWA.Dźwięki kojące to trip hop, acid jazz, break bit,a wszystko to w oryginalnym wystroju wnętrza.Ceny niskie (piwo 3,5 - 5,wino 5-7). niedz. - czw. 19:00 - do ostatniego klienta., piąt. - sob. 19 - do os......

to ja już się zamykam - do trzech razy sztuka ;)
??

w żadnym z tych kubów nie byłam ;-)
znajm jeno cafe z papugą zaraz przy budynku dworca - jak będziecie na weekendzie w Sopoćkowie to trzeba tam zyrknąć ;-)

Ja też byłam tam (jeśli można to tak nazwać) już baaaaaaaaaaaaaardzo dawno temu, i tylko ten jeden raz, więc może akurat miałam pecha, ale pamiętam dokładnie że gość otworzył małą klapkę w drzwiach, looknął i powiedział że nie ma miejsca. Może rzeczywiście nie było, nie wiem. Od wtedy się zraziłam i więcej nie próbowałam. Ale jak powiedziałam, może się mylę i coś się od tej pory zmieniło albo miałam po prostu pecha. No i oczywiście nie było wtedy mowy o żadnej rezerwacji, po prostu byłam ze znajomymi w Sopocie i szukaliśmy fajnego miejsca.

Tak tylko uczulam, żeby potem nie było wpadek. Może są na forum jacyś stali bywalcy Wieloryba którzy mogą się szerzej wypowiedzieć.

Sadzac ze stronki to w Zoppot Cafe sa imprezy w weekend rozkrecane przez DJ - a wiec bedzie glosno.
Witch - mam nadzieje ze sie nie gniewasz, bo sie starasz i rzucasz propozycje a my krecimy nosem... Moze troche przesadzamy...
No to mowie, ze jak dla mnie to mozemy nawet siedziec na piasku :)

nigdy w życiu nie słyszałam o żadnej selekcji...hmmm-co prawda byłam tam 3 lata temu ale nie sądzę,żeby aż tak się zmieniło...I jak wtedy tam byłam to było dużo miejsca do siedzenia i dość oryginalny wystrój.

Zoppot Cafe
81-767 Sopot, Boh. Monte Cassino 53 tel. 555 53 70
e-mail: zoppot_cafe@wp.pl

zoppot

??

Selekcja????
Idiotycznie by bylo jakby polowa z nas zostala wpuszczona, a druga polowa urzadzila piknik przed lokalem... ;)
W takim razie jesli ktos bedzie w Sopocie to fajnie jakby sie rozejrzal. Mnie raczej nie bedzie, no chyba ze jakims cudem sie tam znajde wiec wtedy zerkne i dam znac.

ja wkleiłam, bo to pierwsze mi w wyszukiwarce pod rękę podpadło :-) nigdy tam nie byłam ;-) jak mnie selekcjoner nie wpuści na "rezerwację" to już będzie szok ..... ale wtedy pójdę se na goferka ;)

Mnie wprawdzie raczej nie będzie tym razem, ale zgłoszę jednak uwagę sceptyczną. Kiedyś nie zostałam wpuszczona do Wieloryba, bo nie dość interesująco wyglądałam dla selekcjonera. W ogóle mam uraz do miejsc z selekcją, bo kto i na jakiej podstawie ma mnie (czy kogokolwiek) ocieniać po wyglądzie?

No chyba że coś się zmieniło i teraz każdy człowiek z ulicy może tam wejść?...

jest tam gdzie usiąść?

a byłam kilka razy w wielorybie i muszę powiedzieć,że mi się podobało-tylko ceny nie bardzo,ale przecież jeść nie będziemy.Ja jestem za;)

Klub Wieloryb
81-805 Sopot, ul. Podjazd 2 tel. 551 57 22
e-mail: wieloryb@klub-wieloryb.com.pl
WWW: www.klub-wieloryb.com.pl

??

No właśnie, gdzie kobitki sie spotykamy bo pewnie trzeba by znowu zarezerwowac jakis duuuuuzy stolik dla naszej nice ekipki :) Dla mnie jak dla Zenka byle by był dach nad głową ;)

do góry