Widok

Spotkamy sie jeszcze kiedys??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny - co Wy na to zeby sie spotkac??? W pierwszy lub drugi piatek kwietnia, lub jak macie inne pomysly to mowcie :) Pozniej to nie wiem czy bym mogla bo przyjezdza moja mama i bedziemy wybierac sukienke :):) ale piszcie co o tym myslicie :) Jakis lokal z okraglym stolem... :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem za! Zwłaszcza pierwszy kwietnia to super data!!!
Na przekór primaaprilisowym tradycjom!
1-szy kwietnia świętem wszystkich znerwicowanych narzeczonych!!!
Przyszłe Panny Młode, łączcie się!!! Dzierżcie panieńskie sztandary wysoko, internetowym trollom mówimy stanowcze nie!

Olga, masz już na oku lokal? Zrób jakąś rundkę po Sopocie, bidulko ty nasza, samotna jeszcze przez 2 miesiące... A chomik chociaż towarzyski, czy też tęskni?

Spotkanie jak najbardziej wskazane, baaa - konieczne! Niestety Salma dojezdza ze Slaska wiec pasuje jej jedynie 8 kwietnia, ale oczywiscie niczego nie narzucam, nie sugeruje. Jesli uda mi sie znowu Was spotkac to bedzie bombowo !! Pozdrawiam :))

Ja również z przyjemnością się z Wami spotkam :o)

Jak dla mnie bomba ;-) może uda mi się to skórzane "kocie" wdzianko spreparować ;-)!!

Ciekawe czy nasza dojeżdżająca Meg będzie mogła z W-wy przedostać ;-)?

niesmiało sie dolączam :):)do spotkania:)

jak najbardziej jestem za!!! :o))))))))))))))
tym razem juz nie nawale...

Andromeda - chomik duzo spi i nie ma z nim zadnej rozmowy - on tez teskni :)
Co do rundki po Sopocie to ja nie dam rady bo jade na calutkie ferie swiateczne do moich rodzicow :):) Wroce wlasnie pod koniec marca - do konca marca mam zaklepac ostatecznie termin w lokalu - wlasnie w Sopocie ale blizej Gdanska, wiec nie wiem czy by sie wam chcialo tam tez podjechac - knajpa to "U Przyjaciol" na ulicy Polnej.
Jak nie to moze ktos bedzie mial jakis pomysl.
Sciskam, pozdrawiam :)

No ten weekend z 8.04 to mi jak najbardziej pasuje :) Jeszcze moich rodzicow tu nie bedzie, a ja juz zdaze wrocic z Katowic :)
Tylko gdzie???
Witch - jakie wdzianko???? - moze ja jestem jakas dziwna, ale skorzane wdzianko kojarzy mi sie jednoznacznie.... Chyba ze masz na mysli motocykl??

ja tez, ja tez!!! i 8 kwietnia jest lepszym pomyslem, bo wlasnie sie dowiedzialam, ze 2.04 ide na wesele :-)

No, no, no czyli moje spotkanie z Wami jest coraz bardziej realne. Nie chcialabym rozporzadzac, ale skoro wiecej niz 3 osoby narazie sa na tak jesli chodzi o 8.04 to moze zostaniemy przy tej dacie??

Z gory wdzieczna SaLmA :)))

jestem zaaaaaaaaa

Tez mysle ze 08.04 bedzie dobry :)
Czekamy na nastepnych chetnych (chetne wlasciwie raczej...), jak rowniez i na pomysly gdzie. Chyba znow Sopot jakos ze jets pomiedzy bylby najlepszy, ale jaka knajpa?
Pozdr :)

ja tez jestem za:) na poprzednim mnie nie bylo,ale chetnie was poznam,jak mi nic nie wypadnie

bedziesz miala utrudnione zadanie, bo my sie juz znamy, a Ty bedziesz musiala zgadnac kto jest kim ;o) Fajnie, im wiecej nas tym lepiej!
Moze tym razem Serengeti? tylko, ze tam nie ma okraglego stolu ;P

kurzcze nie wiem czy przyjdę o8.04 ..synek mojej kolezanki jest naszym chrzesniakiem, urodziny ma 07.04 ale w ten dzien bedzie imprezka dla najbliższej rodziny a dla znajomych chyba dzien pózniej a to wypadnie o8.04 ...no ale jeszcze nie wiem na 100 % , mam nadzieje że uda mi się z wami spotkac jak nie to przepytam was na forum jak było :):):)

No coz - jak dla mnie to pasuje tez np sobota (a nawet pasuje bardziej niz piatek, bo przynajmniej bym sie nie spoznila :)), ale nie wiem jak reszcie dziewczyn.
W kazdym badz razie ja jestem otwarta na Wasze propozycje co do terminu i miejsca (M. nie ma, to mam czas :)). Podczas swiat nie bede miala kontaktu z Wami :( bo nie bedzie dostepu do netu, no chyba ze sie wyrwe rodzicom gdzies do jakiejs cafe, ale watpie.
Wracam we wtorek po swietach i mam nadzieje ze do tego czasu do jakiegos consensusu juz dojdziecie :)
Pozdr :)

mi tez bardziej sobota, bo w piatek to bede poxno w Gadńsku około 22-23, więc lepiej dla mnie w sobote, no ale ja jestem w mniejszości...

Mi pasuje piatek (8.04) .... :o)

do góry