Widok
Spotkamy sie jeszcze kiedys??
Dziewczyny - co Wy na to zeby sie spotkac??? W pierwszy lub drugi piatek kwietnia, lub jak macie inne pomysly to mowcie :) Pozniej to nie wiem czy bym mogla bo przyjezdza moja mama i bedziemy wybierac sukienke :):) ale piszcie co o tym myslicie :) Jakis lokal z okraglym stolem... :)
Andromeda - chomik duzo spi i nie ma z nim zadnej rozmowy - on tez teskni :)
Co do rundki po Sopocie to ja nie dam rady bo jade na calutkie ferie swiateczne do moich rodzicow :):) Wroce wlasnie pod koniec marca - do konca marca mam zaklepac ostatecznie termin w lokalu - wlasnie w Sopocie ale blizej Gdanska, wiec nie wiem czy by sie wam chcialo tam tez podjechac - knajpa to "U Przyjaciol" na ulicy Polnej.
Jak nie to moze ktos bedzie mial jakis pomysl.
Sciskam, pozdrawiam :)
Co do rundki po Sopocie to ja nie dam rady bo jade na calutkie ferie swiateczne do moich rodzicow :):) Wroce wlasnie pod koniec marca - do konca marca mam zaklepac ostatecznie termin w lokalu - wlasnie w Sopocie ale blizej Gdanska, wiec nie wiem czy by sie wam chcialo tam tez podjechac - knajpa to "U Przyjaciol" na ulicy Polnej.
Jak nie to moze ktos bedzie mial jakis pomysl.
Sciskam, pozdrawiam :)
kurzcze nie wiem czy przyjdę o8.04 ..synek mojej kolezanki jest naszym chrzesniakiem, urodziny ma 07.04 ale w ten dzien bedzie imprezka dla najbliższej rodziny a dla znajomych chyba dzien pózniej a to wypadnie o8.04 ...no ale jeszcze nie wiem na 100 % , mam nadzieje że uda mi się z wami spotkac jak nie to przepytam was na forum jak było :):):)
No coz - jak dla mnie to pasuje tez np sobota (a nawet pasuje bardziej niz piatek, bo przynajmniej bym sie nie spoznila :)), ale nie wiem jak reszcie dziewczyn.
W kazdym badz razie ja jestem otwarta na Wasze propozycje co do terminu i miejsca (M. nie ma, to mam czas :)). Podczas swiat nie bede miala kontaktu z Wami :( bo nie bedzie dostepu do netu, no chyba ze sie wyrwe rodzicom gdzies do jakiejs cafe, ale watpie.
Wracam we wtorek po swietach i mam nadzieje ze do tego czasu do jakiegos consensusu juz dojdziecie :)
Pozdr :)
W kazdym badz razie ja jestem otwarta na Wasze propozycje co do terminu i miejsca (M. nie ma, to mam czas :)). Podczas swiat nie bede miala kontaktu z Wami :( bo nie bedzie dostepu do netu, no chyba ze sie wyrwe rodzicom gdzies do jakiejs cafe, ale watpie.
Wracam we wtorek po swietach i mam nadzieje ze do tego czasu do jakiegos consensusu juz dojdziecie :)
Pozdr :)