Widok

Sprawdzone pole namiotowe :)polećcie cos :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chcielismy w tym roku z dzieciakami pojechac do Tardy na pole namiotowe tylko dawno tam nie bylismy i nie wiemy czy jest znów płatne czy tak jak bylo 2 lata temu bezpłatne a w necie nie moge nic znaleść :(
Moze polecicie jakies fajne pole namiotowe z przystepnymi cenami :) oczywiscie najlepeij nad jeziorem :)

z góry dziekuje :)
Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mogę polecić pole namiotowe w Tleniu - w Borach Tucholskich nad jeziorem Żur. Pole z zapleczem sanitarnym, wyp. sprzętów wodnych, ładnie położone, blisko do knajpek i kawiarenek - miejscowość typowo rekreacyjna. Byłam kilka razy i polecam.
dzieki poszukam w necie :) ja bylam w Tleniu na koloni hehe :)
PÓŁwysep Lipa, ale ostatnio jest trochę głośno, świetne zaplecze, plac zabaw, animacje, ja w tym roku jadę pod namiot ale do Chorwacji ale chętnie dowiem się o ciekawych polach w Polsce
Opinia została zablokowana przez moderatora
A ja z rodzinką jeżdzę do Chmielna do ośrodka Bachus :). Jeziorko czyste, sanitariaty naprawdę ok i ceny przystępne. W zeszłym roku byliśmy co weekend w tym niestety brak czasu nam nie pozwolił na to czego baaardzo żałujemy :(
[url=http://www.suwaczki.com/]image[url]
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

Zabawy/pożyteczne zajęcie dla 3 latka (29 odpowiedzi)

Jestem mamą prawię3 letniej córeczki. Nie pracujei spędzam cały dzień z dzieckiem. Męża nie ma...

do góry