Widok

Sprzedam NOWE lego 480 elementów + wiaderko

Sprzedam Orunia Górna Temat dostępny też na forum:
Takie jak w aukcji:
http://allegro.pl/lego-4586940-wiadro-klocki-480-el-wyprzedaz-i1404546427.html

Nigdy nie otwierane, zapieczętowane taśmą.
Zdjęcia dodam wkrótce.
Cena 70PLN

Ewentualny odbiór dopiero na koniec miesiąca jak będę w 3mieście.

Zapraszam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
image
image
image
image
image
ja chętnie bym wzięła ale po 1 lutym:)
Sorki, zapomniałam zmniejszyc zdjec.
image
image
image
image
Pompka - jeśli jesteś zdecydowana na 100% to nie ma problemu, ja i tak dopiero będę na koniec miesiąca w 3mieście. Daj znac proszę na maila czy Ci je zarezerwowac :)
te wiaderka są w biedronce po 49,99 dlaczego to jest takie drogie ???sorki tak pytam z ciekawości???
To nie wiedzialam. Zobaczylam cene na allegro i obnizylam. Wiaderko dostal synek na gwiazdke, ale te klocki są dla niego za male.
ja zapytałam przez ciekawośc może bez sensu bo byś sprzedała i tyle ale ponieważ mój mały totalny fan klocków lego pomyślałam że może te są jakieś inne niż w biedronie---wiesz co coś Ci powiem bo móisz że za mały jest na klocki ---może czasem warto chwilke potrzymać nawet nie wiesz jak to szybko minie a lego to naprawdę super sprawa-mój młody miał niecałe dwa latka kupowaliśmy mu duplo a on ciągle ze tych nie tylko te małę no i w wieku 2 lat zaczal dostawać tradycyjne zestawy lego dzis ma 5 latek uzbieralo się tego ojojojojojojo ale nie ma lepszej zabawy dla niego niz lego
W biedronce dawno nie byłam, więc nie wiem czy to te same czy inne :) Te klocki stoją od gwiazdki. Jaś ma 5 zestawów Duplo, z czego 2 jeszcze nie są rozpakowane, bo tak dużo tego jest, a on póki co nie układa, tylko rozwala budowle, dlatego te chciałam sprzedac. Ale skoro są takiej cenie to je chyba po prostu oddam ;)
a jak oddasz, to ja chętnie się nimi zaopiekuję :)
bo miałabym z kim budować, a na Martysię mogą poczekać ;)
bo kasy na razie nie mam, z resztą na klocki to nie wiem, czy Mąż by mi aż tyle dał :P
hejka za ile oddasz te klocki?
zrób jak zechcesz ale ja bym trzymała jak nic za parę miesięcy będziesz płacic za taki zestaw kupę kasy jesli nie bedzie promocji a tak juz masz
Dziewczyny, odpisałam Wam na wiadomości. Ja już te klocki oddałam dzisiaj kuzynowi starszemu od mojego synka, także nieaktualne.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry