Widok

Sprzedam miód !!!

Hej dziewczyny

Znajomy sprzedaje miód z własnej pasieki. Biorę od niego co roku, nie jest oszukany :)
Koszt dużego słoika to 25 zł.

Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ewciak - na górze wątku jest nr telefonu do P. Andrzeja :] zadzwoń i się umów :]

przed chwilą rozmawialiśmy - jest tylko miód lipowy i wielokwiatowy :)
ewciak - ewciak - proszę o nr tel. będę po 14 na Przymorzu miód dostarczę lub umówić się z Panią AgusiaGda gdzie dostarczyć. Pozdrawiam
Panie Andrzeju - miło było Pana poznać :))))

miody pyyyyszne - szczególnie wielokwiatowy :] taki aksamitny :)))) moja Mama żałowała, że 2 słoików wielokwiatowego nie wzięłam ;)

jak tylko wykończę miód gryczany(jakieś 2 łyżki w słoiku) to chlebek będę piekła na lipowym :] a wielokwiatowy na chlebek :]

POLECAM MIODY PANA ANDRZEJA!
Oj tak bardzo mily pan ja tez kupilam 4 sloje dziekuje
Oj tak bardzo mily pan ja tez kupilam 4 sloje dziekuje
Dziękuje bardzo, polecam, życzę smacznego i pozdrawiam.
Jak byłby Pan w Gdyni /centrum /, to prosze o informację, chętnie kupię kilka słoików.
milatola@wp.pl

Pozdrawiam
W gdańsku sę rzepakowe, wielokwiatowe, lipowe i spadziowe. natomiast u mnie został rzepakowy i wielokwiatowy. Proszę o info ile i jakie mozliwe że będę (centrum Batory). Pozdrawiam
miód jak zwykle - rewelacja. dziękuję za dostawę i do usłyszenia! :)

Polecam
ja już się uzależniłam od wielokwiatowego ;P

do tej pory właściwie miód używałam tylko do pieczenia :]

ale ten wielokwiatowy - poezja ;) ot tak łyżeczką - jak mi się chce słodkiego ;) albo na chleb (do tego twaróg) :))

na 100% szybko się skończy i będę musiała kupić ze 2 kolejne słoiki :)

a lipowy będzie do pieczenia :]
Polecam wszystkim i smacznego. Pozdrawiam
W sobotę będę w Gdańsku i Gdyni - mogę dostarczyć miód.
Poprawka - będę w piątek 2 marca.
Gdyby był Pan gdzieś w Gdańsku (mieszkam na Oruni Górnej) to chętnie kupię 2 słoiki miodu. Najlepiej gdyby był rzepakowy i lipowy lub ewentualnie wielokwiatowy.
chętnie kupię dwa słoiki miodu - jeden wielokwiatowy, a jeden lipowy , mieszkam w Gdyni Orlowie
Witam, kiedy będzie Pan w Gdańsku, bo chciałabym kupić słoik wielokwiatowego. Mieszkam w Śródmieściu, na rogu elbląskiej i siennickiej.
Witam Panie. Miód osobiście dostarczam jedynie w przypadku gdy jestem w pobliżu danej dzielnicy lub ulicy. Natomiast miód jest stale dostępny (wszystkie gatunki) na ul Góralskiej we Wrzeszczu u Pani Natalii.
Realizacja zamówień osobistych możliwa jedynie przy większych zamówieniach (koszty paliwa) powyżej 20 słoików. Proszę pisać na pocztę email - wyjaśnię.
Pozdrawiam
andrzejmk@interia.pl
Kupię miód, kto aktualnie ma na sprzedaż i jakie rodzaje?
17.05.12 napisałam meila do p. Andrzeja w sprawie miodków ale nie odpisał jeszcze być może poczty jeszcze nie czytał. Czy któraś z Was ma bezpośredni kontakt z tym Panem? lub zna kogoś kto sprzedaje miody oczywiście chodzi mi o sprawdzonego sprzedawcę.
Witam
Jestem już na podglądzie. Na dzien dzisiejszy można zakupic miód u Pani Natalii na Niedźwiedniku. Jezeli sa pytania prosze pisac na adres e:mail - andrzejmk@interia.pl lub telefonicznie 695 880 623.
Pozdrawiam
do góry