Widok
Panie Andrzeju - miło było Pana poznać :))))
miody pyyyyszne - szczególnie wielokwiatowy :] taki aksamitny :)))) moja Mama żałowała, że 2 słoików wielokwiatowego nie wzięłam ;)
jak tylko wykończę miód gryczany(jakieś 2 łyżki w słoiku) to chlebek będę piekła na lipowym :] a wielokwiatowy na chlebek :]
POLECAM MIODY PANA ANDRZEJA!
miody pyyyyszne - szczególnie wielokwiatowy :] taki aksamitny :)))) moja Mama żałowała, że 2 słoików wielokwiatowego nie wzięłam ;)
jak tylko wykończę miód gryczany(jakieś 2 łyżki w słoiku) to chlebek będę piekła na lipowym :] a wielokwiatowy na chlebek :]
POLECAM MIODY PANA ANDRZEJA!
ja już się uzależniłam od wielokwiatowego ;P
do tej pory właściwie miód używałam tylko do pieczenia :]
ale ten wielokwiatowy - poezja ;) ot tak łyżeczką - jak mi się chce słodkiego ;) albo na chleb (do tego twaróg) :))
na 100% szybko się skończy i będę musiała kupić ze 2 kolejne słoiki :)
a lipowy będzie do pieczenia :]
do tej pory właściwie miód używałam tylko do pieczenia :]
ale ten wielokwiatowy - poezja ;) ot tak łyżeczką - jak mi się chce słodkiego ;) albo na chleb (do tego twaróg) :))
na 100% szybko się skończy i będę musiała kupić ze 2 kolejne słoiki :)
a lipowy będzie do pieczenia :]
Witam Panie. Miód osobiście dostarczam jedynie w przypadku gdy jestem w pobliżu danej dzielnicy lub ulicy. Natomiast miód jest stale dostępny (wszystkie gatunki) na ul Góralskiej we Wrzeszczu u Pani Natalii.
Realizacja zamówień osobistych możliwa jedynie przy większych zamówieniach (koszty paliwa) powyżej 20 słoików. Proszę pisać na pocztę email - wyjaśnię.
Pozdrawiam
andrzejmk@interia.pl
Realizacja zamówień osobistych możliwa jedynie przy większych zamówieniach (koszty paliwa) powyżej 20 słoików. Proszę pisać na pocztę email - wyjaśnię.
Pozdrawiam
andrzejmk@interia.pl