Widok

Sprzęt AGD

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:

W sklepach jest tego wszystkiego pełno, ale tak naprawdę nie wiem co warto kupić :)

Jakie firmy polecacie??
Na co należy zwrócić uwagę przy zakupie??
Możecie podzieliś się swoimi opiniami i doświadczeniami ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokładnie ta hurtownia jest na subisława 28
Dzięki !!! Przejdziemy się tam !!! :)
Kamilo-t nie jestem pewna , ale nasi mężowie chyba razem pracują... ;) ???
Rozmawiałam z mężem i chyba masz rację :-))) Ale zbieg okoliczności, nie?
Tak...
Jaki ten świat mały... :)
Pozdrawiam
odnosnie "hurtowni" na Zabiance to powiem , ze macie duzo racji, bo mysmy tez kupili tam sprzet i to prakrtycznie ponad 1000 zl taniej wyszlo niz np. w MM,
ale uwazam, ze po pierwsze jest lepiej pojsc do drugiego ich sklepu na Zabaiance. idac z koleiki to prosto promenada najepierw po prawej minie sie 1 Kosciol a potem po lewej drugi( Blaszany) i za drugim sa pawilony i jak sie one koncza to skrecasz za nimi w lewo i tam sie szybko znajdzie sklep. Nalezy jednak pamietac, ze najpierw sprawdza sie wszelkie ceny i modele w MM, Euro , Elektro itp. i juz juz tam sie idzie z konkretami ( czesto jednak modele tam inne poleca i to tez jest oki) i trzeba sie targowac, naprawde warto, gdy sie kupuje sprzety za ladnych pare tysiecy!
No to tyle, aha, najlepiej jak sie spotka w sklepie szefa, czy kierownika, takiego w czarnych wlosach - On najwiecej ma wiedzy co poleci i utargowac sie z Nim da lepiej!
To tyle przynajmniej tak bylo jakis ponad rok temu...

Pozdrawiam
My też tam kupiliśmy sprzęt dzięki waszym radom :) no oszczęność jak njie wiem co :) dzięki temu mogliśmy pozzwolić sobie na wyższy model zmywarki :)!! Ceny rewelka :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry