Widok
ecru + złoto, oba kolory są ciepłe, nawet jasne ecru, ja będę miała łączone żółte i białe (podoba mi się) do sukni ecru/cappuccino, ale jeślibym miała wybierać albo-albo, to złoto.
do jasnego ecru też bym polecała łączone, bo się równoważą - żółte złoto za bardzo przytłaczałoby swoją "żółcią", a srebro nikłoby na tle sukni. ale ty wybierasz - najlepiej popróbuj:)
do jasnego ecru też bym polecała łączone, bo się równoważą - żółte złoto za bardzo przytłaczałoby swoją "żółcią", a srebro nikłoby na tle sukni. ale ty wybierasz - najlepiej popróbuj:)
do platynowej koronki srebro. Jeśli chodzi o ecru to ja bym wybrała sztuczne perełki (żeby nie przynosiły łez ;)), bo złota nie lubię :)
JA MAM TEZ KIECKE ECRU I TEZ NASTAWILAM SIE ZE TYLKO ZŁOTO BEDZIE PASOWAŁO ALE JAK PRZYMIERZYLAM DIODEM ZŁOTY TO WYGLADALO TAK OCHYDNIE ZE NAPEWNO NIEBEDE MIALA ZŁOTA :)SREBRO ZDECYDOWANIE LEPIEJ A KTO BY SIE SPODZIEWAL:) A TEZ CHCIALAM MIEC KONIECZNIE ZLOTO BO NA CODZIEN NOSZE NO I Z OBRACZKO BY SIE NIEGRYZLO:)
Według mnie to kwestia indywidualna. Jednak jeżeli pod kolor sukienki ecru, warto postawić na srebro. Sama we wrześniu na wesele koleżanki do własnie takiej sukienki postawiłam na srebro i pokusiłam się na piękną celebrytkę ze strony https://www.leksusgold.pl/bizuteria/srebro/celebrytki a do tego dobrałam piękne kolczyki.