Widok
Z kremów polecam krem perfect bust. Jest trochę trudniej dostępny bo trzeba zamawiać przez internet ale jeśli chodzi o działanie to jest nieporównywalnie lepsze od innych podobnych kosmetyków. Serum jest genialne! Do tej pory wydawało mi się, że wszystkie tego typu produkty nie działają i nie mają prawa działać. Tutaj zaskoczenie! super konsystencja, produkt pozostawia delikatną poświatę a przede wszystkim naprawdę działa i ujędrnia biust! Ale jeśli chodzi o powiększenie to i tak polecam tabletki.
Perfect bust, z tej samej serii co krem. I tak, brałam bo uznałam, ze skoro krem tak dobrze sobie radzi z ujędrnieniem to może warto będzie wypróbować właśnie działania tabletek. I się nie zawiodłam. Biuścik jeszcze ładniej się ogólnie podniósł i poprawił swój wygląd. Nie oczekuj tutaj jednak spektakularnych efektów jak w przypadku powiekszania operacyjnego.To tak nie działa Jeden rozmiar da się powiększyć ale na więcej rozmiarów trzeba iść pod nóż.Mi jednak wystarczył ten jeden rozmiar i to, że piersi ładnie się podniosły. A i odpowiednio dobrany stanik również działa cuda.
Wiem, wiem, ogólnie to mam dość spory biust ale jest obwisły. I o ile w staniku wygląda fajnie to bez stanika już gorzej. Jakby takie dwa puste woreczki :p Piszesz konkretnie o tym serum? https://intymnosc pl/pl/73-powiekszanie-piersi Na razie zastanowię się nad zamówieniem tego specyfiku i jak podziała to kupię tabletki :)