Widok

Starające się II

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do szczęśliwego wątku - mam nadzieję ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To się koniecznie wygrzej w domku, pij dużo i odpoczywaj. Może samo przejdzie.

A wydaje mi się, że test nie ściemniał ;-).
ja też myślę ,że test nie kłamie...
daj znać później czy kończymy wątek..
Gabi,to na pewno ciąża!!! Test się nie pomylił!!!
GRATULUJĘ!!! NARESZCIE SIĘ UDAŁO!!!
A ten stan podgorączkowy,to typowy objaw na początku ciązy!!!
Ja też miałam podwyższoną temperaturę i do tego jeszcze uderzenia gorąca,jak przy menopauzie. ;) Po 8 tc. przeszło.
WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE!!!
UWAŻAJ NA SIEBIE I TRZYMAJ SIĘ!
dzięki :) ale nawet jak się nie pomylił, to do niedzieli wszystko się jeszcze może zdarzyć, szczególnie u mnie, także staram się nie nakręcać. Dam znać jak zrobię drugi test
hej dziewczynki :) dawno mnie nie bylo.. bo jakos stracilam nadzieje.. caly czas sie staramy i nadal nic... moglabym duzo powiedziec o pani butalewicz... ale bylyby to tylko zle opinie... na poczatku spoko bylo, fajna babeczka. ale nie pomogla mi, a raczej doprowadzila mnie do takiego stanu, ze znalazlm sie w szpitalu.. kazala brac 1/4 dostinexu, choc mialam juz tak niska prolaktyne... aaaaa..... mialam @ przez dwa tygodnie... szok ;/ bylam u niej w tym czasie, dala mi jedynie jakies tabletki i przestalam wreszcie @, ale to co przezylam to .. aaaa....
w kazdym razie jak poszlam do innego lekarza to zlapal sie za glowe... poszlam jedynie sprawdzic ja i wyszlam zalamana.. ze tak mnie "leczyla"... i ze tyle kasy za to brala.. jeszcze rezonans za 540 zl!! szok ;/ w kazdym razie ja na swoim przykladzie moge smialo powiedziec, ze jej nie polecam.. mam nadzieje, ze jestem tylko jednym takim przypadkiem...

trzymam kciuki za was : ) Gabi po cichu juz gratuluje :)
Wielkie dzięki kammcia!To mi wystarczy - nie pójde ani razu do tej Butalewicz!STRATA CZASU!
Przykro mi,że sama musiałaś tyle przez nią przejść,żeby teraz móc przestrzec innych!
Nie trać nadziei - tak,jak i my nie tracimy!!!W końcu MUSI SIĘ UDAĆ!!!
Czasem zastanawiam się,gdzie tu jest sprawiedliwość?!
Tyle jest kobiet na świecie,które nie chcą mieć dzieci,biorą tabletki anty,a i tak zachodzą w ciążę, nie dbają o nią i bez problemu rodzą zdrowe,śliczne dzieci!Natomiast te,które bardzo chcą - mają problemy,albo nie mogą mieć własnych dzieci!
GABI mocno trzymam kciuki,MAKARENA jak tylko bedziesz coś wiedziała napisz czekam z niecierpliwością!!!!
U mnie dobre wieści moja torbiel zniknęła:-))Duzo sie modliłam i w koncu nie mam przeciwskazań do kolejnej ciązy.Wyniki super!od stycznia staranka, bo nie chcę w tym roku mam złe doświadczena.
Pozdrawiam Was
gabi cudowana wiadomość! ja też myślę, że to ciąża, super :)
Gabi,GRATULUJĘ!DRUGI TEST WYJDZIE TAK SAMO - ZOBACZYSZ!!!
BARDZO SIĘ CIESZĘ!TO NA PEWNO CIĄŻA!!!

Karolinka29,bardzo dziękuję za wiadomość!
WOW!!!!!! Gabi tak się cieszę:-)))))
jesli są dwie kreski to na pewno ciąża - super!
trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze!!!

a ja... nie chciałam wcześniej pisać, ale @ jeszcze nie dostałam, miała być we wtorek i jak do tej pory cisza:) mi się raczej nigdy @ nie spóźnia. zrobiłam dzisiaj test i jest 1 kreska a druga taka bardzo blada niby, ale w sumie to tak się wpatrywałam, że mogłam ją sobie ubzdurać hihi

och, jak dobrze Gabi, że mnie wyprzedziłaś;) bo nie chciała pierwsza kończyć wątku, bardzo chciałam żeby to właśnie którejś z Was się udało!!!!!!!!!:)
Gratuluję!!!
Gabi a ja wierze ze wszystko bedzie dobrze i w ciąży napewno jesteś.
To własnie chciałam przeczytać wchodząc na ten wątek:-)

Teraz czekam na Michałową i kibicuje każdejz Was:-)

Pozdrawiam
może któraś z was tak miała i mi pomoże często po owulacji na drugi lub trzeci dzień bolą mnie jajniki czasami dwa czasami tylko lewy. Czy któraś z Was tak miała ??
jaaaaa Gabi, ale super!!!!!! trzymam mocniutko kciuki, żeby teraz już wszystko było dobrze! MUSI!!! :)))

Gusiula, no ej, no to chyba też się udało, co?? :) cudowne wieści Dziewczyny, i oby teraz tak dalej :) mocno wierzę, że wszystko się potwierdzi i będzie już tylko dobrze :))

czyli Michałowa miała nosa, otwierając kolejny wątek bez ciąży - bo wygląda na to, że teraz mamy dwie :)

Sylwia - ja też tak miewam z jajnikami - czuję takie kłucie i ciągnięcie...
sylwia127,nie martw się - ja też tak mam.
ale świetne wiadomości!!!!! Gabi i gusiula:) super!
Bardzo się cieszę razem z wami!
dziękuję Wam dziewczyny, aż się wzruszyłam.. dzięki :) może zrobie jutro ten kolejny test, bo nie mogę się doczekać ;-)

Gusiula, gratulacje! ja poprzednim razem też tak miałam, myślałam, że sobie wymyśliłam tą drugą kreske i dałam koleżance, żeby sprawdziła :)

Sylwia takie kłucie jajników po owu to normalka, też tak mam

Ściskam Was wszystkie :)
Dawno tu nie zaglądałam...
Trzymam kciuki za Was dziewczyny!
I gratulacje Gabi i Gusiula. Dbajcie o siebie i fasolki!
Gusiula, ja też miałam baaardzo bladą 2 kreskę, a teraz efekt tej kreski widać na suwaczku :D
Ewwa, ale ten czas leci, pamiętam, że jak zaczęłam podglądać Wasze wątki, to Ty właśnie się dowiedziałaś, że się udało, a tu taka ślicznia niunia na zdjęciu :) Zdrówka dla maleństwa
Gabi - bardzo się cieszę i bardzo mocno trzymam kciuki. :))
Gusiula - kreseczka na pewno sciemnieje. :) Gratulacje.
Julia - sama chciałabym wiedzieć ale trzeba czekać. :)
Byłam u nowego endokrynologa. Potwierdził, że przy starankach TSH powinno być 1-1,5. Może być nawet niższe. A mi znowu wzrosło do 2,3. Kicha.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry