Widok

Starające się II

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do szczęśliwego wątku - mam nadzieję ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kammcia - głowa do góry, pierś do przodu i uśmiech na twarz. jeszcze będzie OK. :)
Jej dziewczyny! Ale super! Wysyp jest hehe!
Gratuluje Wam!

Monika - dzięki za taki mocny doping ;-). No mam nadzieję, że Cię nie zawiodę i w końcu mi się uda ;-).

A czas rzeczywiście leci strasznie szybko - ja też pamiętam jak Monika napisała, że się udało, i Ewwa a teraz już mają swoje maleństwa.
Asia, a czemu byłaś u nowego endokrynologa? Zrezygnowałaś z Invicty?
Michałowa - ja wcześniej nie chodziłam do Invicty do endo, tylko w Gdyni. Ale ta pani zachorowała, jest kilka miesięcy na zwolnieniu i nie wiem czy wróci czy już pójdzie na emeryturę. No i musiałam iść gdzie indziej, a po drugie chciałam żeby inny lekarz wypowiedzial się o moich wynikach. Teraz właśnie byłam u dr Sharmy w Invicie. Potwierdził, to co wcześniej mówiła dr w Gdyni. Szczerze, to mam nadzieję, że jednak ta moja dr w Gdyni wróci, bo mam do niej bliżej i wizyty tańsze.
Rozumiem ;-).
Ja wczoraj skończyłam barć Clo...tylko tą cholerną metforminę muszę brać - to jest dopiero dla mnie koszmar. Non stop mdłości...
Gabi nie czekaj rob dzis!!!!! Super wiesci!!
Asia, ja mam wizytę za dwa tygodnie, zapisałam się do tego endokrynologa polecanego przez Stokrotę, na razie prywatnie, a potem spróbuje na NFZ, bo pewnie wizyt bedzie więcej.
po wizycie dam znać, co się dowiedziałam :)
a czy skierowanie do endo to tylko lekarz rodzinny może wypisac, czy ginekolog też?
Ja-dwisia - ja jestem zrażona do endokrynologów na NFZ. Moja mama zapisała się do jakiegoś w przychodni na Dąbrowie. Przez pół roku tak ją leczył, że z niedoczynności wpadła w nadczynność, a on ciągle podnosił dawki leków. Czuła się fatalnie, myślała, że zbliża się drugi zawał. A facet nie reagował. I wróciła do lekarza prywatnego, który szybko ustawił prawidłowe dawkowanie. Ja leczę się u endo rok czasu i chyba nie ma innej łatwiejszej dziedziny medycyny: co czytam, to wszystkie osoby dostają te same leki, tylko w innych dawkach. No niesamowite.
Gabi - bierzesz luteinę? Ja zapomniałam wziąść dzisiaj rano. :( Muszę jedno opakowanie włożyć do torebki, na przyszłość na taką awaryjną sytuację.
Asiu biorę, 2 dziennie pod język, mam nadzieje, że pomogą
jest druga kreska:) odłożyłam ten wczorajszy test do szafki i spojrzałam na niego znowu wieczorem i wtedy kreska była już widoczna!:-D
dziękuję bardzo za gratulacje!!!
ale wierzę że nie długo to ja WAM będę gratulować!!!!!!! Trzymam mocno kciuki za WAS wszystkie!!!!!!!:-)))))) i będę tu nadal zaglądać;)

Gabi trzymaj się cieplutko, na pewno będzie wszystko ok!
pozdrawiam:)
Gusiula, Ty również trzymaj się ciepło :)
Idziesz na bete, czy czekasz na wizyte u lekarza?
poczekam na wizytę;)
tak myślę żeby zapisać się na za 2 tyg, to będzie już może serduszko:)

a jak u Ciebie?
jutro test, jak będzie pozytywny, to w poniedziałek zrobię bete i progesteron, to samo w środę i pójdę popołudniu do lekarza na konsultację wyników na miesjcu, a do swojego pojadę za 2 tyg, bo właśnie mówił, żebym wcześniej nie przyjeżdzała. No, ale to plany przyszłościowe, zobaczymy jak to będzie
A ogólnie to fatalnie się czuje, jakby mnie choróbsko jakieś brało
Pozdrówka
MICHAŁOWA- kochana licze na to że mnie nie zawiedziesz i już niedługo pochwalisz się pieknymi dwiema kreskami.
Tego Ci z całego serca życzę!!

To niesamowite jak człowiek może się tak zżyć z ludzmi których zna tylko z neta....

Gratulacje gusiula! Super wiadomość!

Oj,widzę,że na koniec tego roku bociany w końcu zaczynają do nas przylatywać! ;)

Uważaj na siebie gusiula i pogłaszcz brzuszek od nas wszystkich!
Gabi, robiłaś dzisiaj test? Jak się czujesz? Czy choroba rozwinęła się? Mam nadzieję, że już zdrowiejesz.
Dziękuję Monika! ;-))) Zrobię wszystko co w mojej mocy żeby życzenia się spełniły!

Dziewczyny - skoro mamy 2 ciąże w tym długim wątku, czas otworzyć nowy! ;-)

Która teraz otworzy szcześliwy wątek?
dziękuję jeszcze raz za miłe słowa:-D

trzymajcie się Dziewczyny!!! trzymam mocno kciuki za następny wątek;) oby był krótki i bardzo bocianowy hihi:-)!!!!!!!!!!!!!!

pozdrawiam:)
hej :)
test zrobiłam w sobote, 2 grube krechy:)
dzisiaj byłam na becie, wyniki popołudniu
niestety choroba mnie dopadła, także dzisiaj idę do lekarza i zostanę chyba do końca tygodnia w domu
Życzę owocnego następnego wątku, 3mam kciuki za Was :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry