Widok
EWITKA ja szczerze odradzam te pania dr. jesli tak ja wogle mozna nazwac bo ja nwet pas nie oddałabym jej pod opiekę.
To jest dobra dr. jeśli nic się nie dzieje i wszystko przebiega bez problemów.
Chodziłam do niej swojego czasu i wydawało mi się ze jest dobrym lekarzem ze wie co robi, ale niestety jak czas później pokazał nie wiedziała.
Zapłacilam za to wysoką cene, gdybym tylko mogla cofna czas....
To jest dobra dr. jeśli nic się nie dzieje i wszystko przebiega bez problemów.
Chodziłam do niej swojego czasu i wydawało mi się ze jest dobrym lekarzem ze wie co robi, ale niestety jak czas później pokazał nie wiedziała.
Zapłacilam za to wysoką cene, gdybym tylko mogla cofna czas....
Ja-dwisia - trzymam kciuki bardzo mocno.
W tym tygodniu czekamy na test u Piggy.
Ja boję się, że owu będzie w tym cyklu szybciej. Wizytę mam w sobotę. Jak pęcherzyki popękają w piątek, to normalnie się załamię. Wyjątkowo źle czuję się tym razem po Clo. I gdyby miało pójść na darmo, bez żadnwj próby, to.... aż nie chce mi sie o tym myśleć.
W tym tygodniu czekamy na test u Piggy.
Ja boję się, że owu będzie w tym cyklu szybciej. Wizytę mam w sobotę. Jak pęcherzyki popękają w piątek, to normalnie się załamię. Wyjątkowo źle czuję się tym razem po Clo. I gdyby miało pójść na darmo, bez żadnwj próby, to.... aż nie chce mi sie o tym myśleć.
to był mój pierszy cykl z CLO i fatalnie to zniosłam..chyba wszystkie skutki uboczne miałam :( i niby ze starniem trafiliśmy kiedy pękały pecherzyki..przynajmniej tak wyglądało z monitoringu..i miałam taką dużą nadzieję że tym razem się uda..a tu w dzisiaj jakieś małe plamienie się pojawiło :( więc myślę że @ przyjdzie wcześniej... jestem załamana...mam już dość :(