Widok

Starające się IV

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam i zapraszam w nowym wątku, może będzie szczęśliwszy od poprzednich dla NAS:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a przypomnialo mi sie. to mial byc normalny szpital. w ktoryms watku ktos pisal tylko nie pamietam w ktorym, moze znajde. bo dziewczyna pamietam cos napisala o pozegnaniu sie z leczeniem nieplodnosci bo to normalny szpital.
a gdzie to wyczytałas? podrzuć link
czytalam ze Sliwinski sie przenosi do Gdyni, moze do tej nowej kliniki. ja bym sie nie cykala i zadzwonila, nic nie tracisz a im powinno byc milo ze chcecie za nimi isc.
słuchajcie bo skoro razem odchodzą to może coś kombinują co?
jak mysle że można smialo zadzwonic
No też myślałam, żeby do Czecha zadzwonić, ale kurcze głupio mi...
no dokładnie straciłą najlepszych, a przeciez ten LUkaszczuk jest od in vitro no to jak????a mzoe zadzwonic do Sliwińskiego i sie spytac co?
Mi tez nie chciala powiedziec gdzie odchodzi...
Dokładnie, ja też się załamałam. Już się przyzwycziłam, no i ufałam mu. Szukam info w necie, ale nic nie ma na ten temat.
Ktoś kiedyś pisał, że ma być jakaś nowa klinika leczenia niepłodności w Gdyni? Może tam przeszedł?
Zapytałam Pani w rejestracji co się stało, że ich nie ma od stycznia. No i powiedziała, że po prostu zwalniają się, dostali lepsze oferty z których skorzystali. Nie chciała powiedzieć gdzie idą.
Kurcze, Invicta straciła najlepszych swoich fachowców...
ktoś gdzieś pisał że będzie zastępcą ordynatora (chyba) wiec może już nie będzie nigdzie przyjmować :( nie no super wogole teraz zaczynac wszystko od poczatku????????/
Jezeli Ktoras bedzie wiedziala cos o dr Cz lub dr S. gdzie przyjmuja prosimy napisac :)
Michałowa jak to ???????????????? to gdzie my się teraz będziemy leczyć

załamka :(
ania gratulacje!!!
to bardzo króciutki wątek się szykuje...
Dziewczyny,
właśnie dzwoniłam do Invicty - dramat. Dr Czech i Śliwiński zwalniają się. Od stycznia ich nie ma...
Czy wiecie gdzie teraz będą? Nie chce chodzić do innego. Zapisała mnie do dr Łukaszuka, ale nie wiem...
Kurde!!!!
Ania gratulacje!

Piggy - szkoda ;-(.

A ja wczoraj @ dostałam. I nawet się nie załamałam. Tak musi byc i tyle. Nie ma dramatu dzięki nowemu hobby ;-). Także polecam znalezienie sobie zajęcia nowego.
Dziekuje Dziewczyny:) do mnie to jeszcze nie dociera.. dzis ide do mojej dr.. brzuch nadal boli jakby @ miala zaraz przyjsc.. ale bedzie dobrze.. teraz trzymam mocno kciuki za Was wszystkie.. uda sie.. trzeba mocno w to wierzyć...
Asia, i co tam u Ciebie? Jak poszło?
Ania, gratulacje!!
Super Ania,gratulacje!Twój przypadek powinien być przykładem na to że nie ma co się poddawać i załamywać.Prędzej czy później każdej z nas uda się zafasolkować.
czyli gratulacje :)
Hej Dziewczyny! Czytam juz Was tak długo, ale odwagi nie miałam żeby napisac..staramy sie przeszło rok, każdy kolejny miesiąc to kolejne rozczarowanie.. tym razem @ spoznia mi sie juz 4 dni..(a zawsze jest jak w zegarku) bałam sie zrobić test, bo widok jednej krechy jest tak masakryczny, że kolejnych kilka dni chodzi sie bez checi do zycia... zrobilam wiec dziś o 8 rano bete.. własnie odebrałam wynik.. 71,28 :) czyli chyba tak?? 5 raz patrze na te liczby i nie mogę uwierzyć..
Dziewczęta ja mam pytanie do Was. Przez 3 pierwsze dni lutelnej miałam 36,8 (zawsze mam 36,7) a na 4 dzień podskoczyło do 37 i tak już zostało. Dziś mnie zemdliło po płatkach śniadaniowych.... Chcialam się ztestować ale jest za wcześnie.. bo to dopiero 6 dzień lutelnej.
Czy jak zrobie 9 to wyjdzie mi cokolwiek...? Bo chciałam w wigilię zrobić :) Na prezent :) mam ogromną nadzieję ze ciąża :) myślicie ze mogę się nastawiac skoro ta tempka jest tak wysoko? Raaaaaanyyyyyy

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry