Widok
Dokładnie, ja też się załamałam. Już się przyzwycziłam, no i ufałam mu. Szukam info w necie, ale nic nie ma na ten temat.
Ktoś kiedyś pisał, że ma być jakaś nowa klinika leczenia niepłodności w Gdyni? Może tam przeszedł?
Zapytałam Pani w rejestracji co się stało, że ich nie ma od stycznia. No i powiedziała, że po prostu zwalniają się, dostali lepsze oferty z których skorzystali. Nie chciała powiedzieć gdzie idą.
Kurcze, Invicta straciła najlepszych swoich fachowców...
Ktoś kiedyś pisał, że ma być jakaś nowa klinika leczenia niepłodności w Gdyni? Może tam przeszedł?
Zapytałam Pani w rejestracji co się stało, że ich nie ma od stycznia. No i powiedziała, że po prostu zwalniają się, dostali lepsze oferty z których skorzystali. Nie chciała powiedzieć gdzie idą.
Kurcze, Invicta straciła najlepszych swoich fachowców...
Hej Dziewczyny! Czytam juz Was tak długo, ale odwagi nie miałam żeby napisac..staramy sie przeszło rok, każdy kolejny miesiąc to kolejne rozczarowanie.. tym razem @ spoznia mi sie juz 4 dni..(a zawsze jest jak w zegarku) bałam sie zrobić test, bo widok jednej krechy jest tak masakryczny, że kolejnych kilka dni chodzi sie bez checi do zycia... zrobilam wiec dziś o 8 rano bete.. własnie odebrałam wynik.. 71,28 :) czyli chyba tak?? 5 raz patrze na te liczby i nie mogę uwierzyć..
Dziewczęta ja mam pytanie do Was. Przez 3 pierwsze dni lutelnej miałam 36,8 (zawsze mam 36,7) a na 4 dzień podskoczyło do 37 i tak już zostało. Dziś mnie zemdliło po płatkach śniadaniowych.... Chcialam się ztestować ale jest za wcześnie.. bo to dopiero 6 dzień lutelnej.
Czy jak zrobie 9 to wyjdzie mi cokolwiek...? Bo chciałam w wigilię zrobić :) Na prezent :) mam ogromną nadzieję ze ciąża :) myślicie ze mogę się nastawiac skoro ta tempka jest tak wysoko? Raaaaaanyyyyyy
Czy jak zrobie 9 to wyjdzie mi cokolwiek...? Bo chciałam w wigilię zrobić :) Na prezent :) mam ogromną nadzieję ze ciąża :) myślicie ze mogę się nastawiac skoro ta tempka jest tak wysoko? Raaaaaanyyyyyy