Widok
marynial jak dasz rade to poczekaj bedzie mila niespodzianka n poczatek dnia:))
AgaB to Twoje fluidki tak na nas dzialaja:) z ta owulka to zbieralam sie juz 2 cykle zeby temp mierzyc i zawsze mialam lenia wiec nigdy to nie doszlo do skutku, ale w zeszlyn tyg mialam sluz owulacyjny pierwszy raz od 6 miesiecy:)
AgaB to Twoje fluidki tak na nas dzialaja:) z ta owulka to zbieralam sie juz 2 cykle zeby temp mierzyc i zawsze mialam lenia wiec nigdy to nie doszlo do skutku, ale w zeszlyn tyg mialam sluz owulacyjny pierwszy raz od 6 miesiecy:)
dziewczyny, w ogóle delikatne plamienia mogą się trafiać - jasne, dla naszej psychiki lepiej by nie...
a owu stwierdziłaś? bo to też może być owu (plamienie + kłucie jajników)
zresztą, spokojnie, zobaczysz, co jutro, pojutrze będzie:)
do 11tego już tuż-tuż
a ja coś czuję, że zaraz nam się wątki jak szalone posypią - niektóre już po testach, nulkę mdli :P, teraz roli... ;P i porodówki się zapchają w maju/czerwcu:)
a owu stwierdziłaś? bo to też może być owu (plamienie + kłucie jajników)
zresztą, spokojnie, zobaczysz, co jutro, pojutrze będzie:)
do 11tego już tuż-tuż
a ja coś czuję, że zaraz nam się wątki jak szalone posypią - niektóre już po testach, nulkę mdli :P, teraz roli... ;P i porodówki się zapchają w maju/czerwcu:)
ja na plamienia też brałam puphaston, ale jednak i tak one występowały więc zdecydowałam się zrobić badania hormonalne, ale nie zdążyłam, bo test wyszedł pozytywny...jak bierzesz już pół roku i było wszystko ok to może skontaktuj się z ginem...może to jeden taki cykl po prostu...z tymi plamieniami to ciężko dojść skąd i dlaczego