Widok

Starające się LIV :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Z wielką radością zakładam kolejny wątek :))) Mam nadzieję że będzie krótki i że będzie miał szczęśliwe zakończenie. Powodzenia dla was wszystkich :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
marynial jak dasz rade to poczekaj bedzie mila niespodzianka n poczatek dnia:))
AgaB to Twoje fluidki tak na nas dzialaja:) z ta owulka to zbieralam sie juz 2 cykle zeby temp mierzyc i zawsze mialam lenia wiec nigdy to nie doszlo do skutku, ale w zeszlyn tyg mialam sluz owulacyjny pierwszy raz od 6 miesiecy:)
Ale to tak korci...ok wstrzymam do rana:) Tylko, żeby ta małpa w nocy mnie nie nawiedziła :/
do rana, ja bym poczekała do rana jednak
rano jest wyższe stężenie hormonów (całą noc się zbierają;P)
a zrobisz teraz i (w razie) neg będziesz się zastanawiać i może nie potrzebnie smucić...
Ja nie dostałam tego okresu już drugi dzień...robic test czy poczekac do rana? tak mnie korci, żeby teraz zrobic...
dziewczyny, w ogóle delikatne plamienia mogą się trafiać - jasne, dla naszej psychiki lepiej by nie...
a owu stwierdziłaś? bo to też może być owu (plamienie + kłucie jajników)

zresztą, spokojnie, zobaczysz, co jutro, pojutrze będzie:)

do 11tego już tuż-tuż

a ja coś czuję, że zaraz nam się wątki jak szalone posypią - niektóre już po testach, nulkę mdli :P, teraz roli... ;P i porodówki się zapchają w maju/czerwcu:)
kochane dzieki za podpowiedzi:)))
AgaB to mnie nakrecilas:))) wizyte mam na 17 a @ mam dostac 11 wiec zobaczymy ale tak nie chcialabym zeby to byly jakies wachania hormonow:(
roli - nie chcę Cię nakręcać, ale 5-7 dni po zapłodnieniu maluch "wkręca" sie w macicę - może nastąpić plamienie (jak to ujął mój gin "znaczenie")
Basieniak, ale pupek jest duzo droższy :/ musze sie meczyc z tym :/ i chyba kupie jakies landrynki :P
ja na plamienia też brałam puphaston, ale jednak i tak one występowały więc zdecydowałam się zrobić badania hormonalne, ale nie zdążyłam, bo test wyszedł pozytywny...jak bierzesz już pół roku i było wszystko ok to może skontaktuj się z ginem...może to jeden taki cykl po prostu...z tymi plamieniami to ciężko dojść skąd i dlaczego
od 14 dnia c biore puphaston,moze to ma tu znaczenie ale biore go od 6 miesiecy i dopiero teraz takie cos, kurka zawsze cos
ja miałam takie plamienia spowodowane tabletkami anty, nie zdążyłam zdiagnozować, bo zaszłam w ciąże...może być za niski progesteron w fazie lutealnej
a co teraz ? dziewczyny jestem w 23 d cyklu a tu brazowe plamienia i bol jajnikow pierwszy raz mi sie to zdazylo moze ktoras juz doswiadczyla takiego "czegos"?
Nulka to poproś lekarza o zmianę tabletek na pupka
no właśnie nie moge brac dowcipnie, tylko doustnie... mecze sie strasznie :/ jak juz czuje 'piasek' to biore lyka czegokolwiek i połykam to świństwo :/ fuu
powodzenia Ania81, mój lekarz mówi, że lepsza luteina dowcipna :) ja brałam sporo bo 4 tabletki 3x dziennie, niestety u mnie skończyły się źle te plamienia i krwawienia ale wiadomo każdy "przypadek" jest inny; trzymam kciuki :)
oby się udało..dziekuję wam za słowa otuchy..
nulka ja co jakiś czas jak trzymam luteinę pod językiem biorę łyk wody lub herbaty, bo wydaje mi się, że mam pustynię w buzi.. staram się też trzymać to tak żeby się nie dostawało na język wtedy smaku nie czuję..
można też zamienić luteinę na puphaston, te tabletki się połyka - Ania trzymam kciuki, mnie męczyły i plamienia i krwawienia, a jest dobrze
Aniu, trzymam mocno kciuki za Ciebie i dzidzie napewno bedzie dobrze:))))
No pewnie, ale zastanawiam sie, czy mozna jakos zalagodzic ten smak... np w tym samym czasie miec cukierka w buzi :P albo nie wiem.... bo normalnie zbiera mi sie na hafty :/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry