Widok

Starające się LIV :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Z wielką radością zakładam kolejny wątek :))) Mam nadzieję że będzie krótki i że będzie miał szczęśliwe zakończenie. Powodzenia dla was wszystkich :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://forum.trojmiasto.pl/STARAJACE-SIE-LV-t276956,1,16.html
@ nadal brak..jutro na 13 mam wizyte..a znajac zycie rano przyjdzie malpiszon..
Stokrotka nie chce byc wsibska ale masz juz newsy?
ja miałam od 6 tc mdłości , już siódmy tydzień puszczam "pawia" rano czasem od święta dwa razy dziennie
Hej Kochane Moje :-) Ostatnio Was podczytuje,ale na razie nie mam sie czym chwalić to nie piszę na forum.Spokój ducha najważniejszy,gdy się staramy :-)

Mam do Was pytanko,czy Dostinex bierze się w ciąży?Bo np. na początku moge przez pewien czas nie wiedzieć,że jestem,a wiadomo nie chciałoby sie zaszkodzic dzieciątku,a musze brac 1/2 tabl. na tydzień???Dziewczynki podpowiedźcie... Pozdrawiam i życzę udanych starań :-)))
Aga ja też tak mówiłam ;) chyba wiem o co Ci chodzi :)))))
a tak poza tym zaczęłam mierzyc temperaturę i zobaczymy, może to okaże się pomocne ...
Różnie to bywa z tymi mdłościami.
Ja najwieksze miałam w pierwszym cyklu starań;)
A w ciąży prawie wcale, a na pewno nie tak dręcząco (na przyszłość - u mnie mdłości oznaczały głód chyba i wystarczyło, że zjadłam biszkopta czy krakersa).

Ja nie chciałabym nikogo wskazywać palcem, ale przydałby się Wam nowy wątek;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
marynial, dlatego nie nastawiam sie...co ma byc to bedzie..bedzie-to super..nie -nie bedzie tragedii..zobaczymy co przyniesie jutro..i co powie lekarz..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też do ostatniego dnia miałam nadzieje - nawet cycki mnie jakoś dziwnie bolały jak nigdy wcześniej. Wczoraj byłam u gin i sprawdziła wyniki badań - powiedziała żę wszystko jest ok i nie mam się nastawiać tak mocno bo problem może być w mojej głowie....zaczyna się 4 cykl starań a ja jestem tak niecierpliwa jakby to był już 4 rok... więc chyba trochę przystopuje - co będzie to będzie może do końca roku się uda :) najważniejsze że wyniki badań są ok
stokrotka ja mam też ostatnio ciągle mdłości i wszystko mi śmierdzi, a okres dostałam :) teraz próbuję wcisnąc śniadanie...ble
a tak na serio to z tego co czytałam o tych objawach to chyba 5-6 tydzień, ale tu już zostawiam głos koleżankom z brzuszkiem :)
mam pyt. do kobietek,ktore sa w ciązy - czy macie mdłosci? jesli tak to od ktorego tyg sie u Was zaczeły?

ja nadal czekam na wizyte..i od kilkudni mam jakby mdlosci, herbata mi nie podchodzi, a zapachu kawy-jak robie ja dla kolezanki to nie moge zniesc..nie wymiotuje,ale jest mi tak dziwnie..
Monika848 witaj w klubie też dostałam okres wczoraj, a do ostatniego dnia miałam nadzieję...:(
ja dostałam w piątek okres i kolejny misiąc starań przede mną ....
to trzymam mocno kciuki !!!!!!!!!!!
witam, jutro ide do gin to rano zrobie test..bo nadal nie mam @...
Ale ten nasz wątek ostatnio "ucichł" :(
Właśnie dlatego ja zaczełam od badan przed staraniami, zeby spr co trzeba :) ja chyba mialam 10krotnie wyższą prl po obciążeniu, 3mc-e brania leków i moja prl jest w normie wiec słoneczko trzymam kciuki :)
hej Dziewczyny dziękuję Wam za wsparcie.. mi się już kończy krwawienie.. mam nadzieję, że pierwsza @ przyjdzie szybko i znów będziemy mogli się starać.. strach jest, ale jest i wielka nadzieja.. postaram się jednak podejść do starań bez emocji..
pozdrawiam Was i trzymam kciuki za testujące
stokrotka może zrób w końcu ten test..:)
Marynial - dziękuje,że pytasz..nadal nie mam @..37dc..
pozdrawiam
Roli ja chodze do dr Hanny Olszewskiej przyjmuje we Wrzeszczu na Grunwaldzkiej :)
http://www.pro-femina.com/index.htm
Kilka dziewczyn stąd które się stara, jak i które są w ciąży są pod skrzydłami tej dr :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry