Widok

Starające się X X I I I -zapraszamy bociany;)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak widac w temacie
kontynuacja niejako watku XXII
od LIPCA znowu mają tu gościć BOCIANYI!!!

No bo to przekracza wszelkie pojęcie-BOCIANY>>>>
TU CZEKAJĄ MIŁE MAMUSIE:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to ja się melduję, może trzeba założyć jakaś hodowlę żabek aby wiedziały gdzie maja przylatywać :)

hihi no moze;)
englein miałyśmy w tym samamym kościele ślub :)

Trzymam za was kciuki dziewczyny żeby wam się udało :)
i ja witam w nowym watku u mnie raczej znowu nic wczoraj robiłam test i negatywny ale jeszcze 2 dni do @ już pomału trace nadzieję że sie uda wczoraj to sie na wieczór podłamałam troche ale dziś już lepiej. Od wrzesnia zmieniam gina i zaczne wszystkie mozliwe badania robic.
no ja jeszcze 1 dzien do @ jeśli przyjdzie w terminie. narazie nic nie czuje, zawsze 1-2 dni przed miałam lekkie plamienia a teraz nic. ale na ciąże się nie nastawiam. mało prawdopodobne. myśle ze to przez luteine @ przyjdzie później niż zwykle.

Widzisz Aniolku jaki ten swiat maly:) A kosciol sliczny;)
i ja Was witam ;-) No to ja oficjalnie dołączam do STARAJACYCH się :-)
i ja trzymam kciuki:)
To ja też chyba dołączę :) Choć u nas to takie luźne staranka na razie :))
Dziewczyny jak zwykle trzymam za Was kciuki!Powodzenia!
Ja również przekazuję Wam szczęśliwe fluidy, oby ten wątek był zdecydowanie krótszy od poprzedniego:)
hejka :) i ja równiez się melduję.... i... tyle "gimnastyki" i znow nic :( a juz mialam nadzieje..., bo do tego @ przyszedł po 36 dniach :(

ale jest juz lipiec, nowy miesiac = nowe nadzieje :)

trzymam kciuki i mocno nam kibicuje :)
Trzymam kciuki za Was dziewczyny! W końcu się uda!
Kurcze englein! a juz mi sie buzia ucieszyła, ze mamy kolejną fasolkę.. takie to oto oszustwo:P
melduję się z nadzieją, że nie na długo:)
Czy któraś idzie na openera?? ja mam stres jak tam dojechac, bo gdyni nie znam prawie wcale..:(
trzymam kciuki za nas wszystkie..
tak się zastanawiam nad luteiną... teraz mam urlop i wyjeżdżam i nie dam rady do gina isć i się wypytać... kiedyś brałam luteinę i zostało mi jeszcze i sie zastanawiam czy profilaktycznie nie wziąć na czas staranek. Boję się że może być coś nie tak, bo zwykle mam przed @ plamienia... Któraś brała luteinę tak w razie co? od kiedy trzeba brać? w którym dniu wyższych temp? i ile dziennie i jak długo? Zastanawiam sie czy zostawić to samo sobie czy jednak wziąć... raany. Jak myslicie?
hmm... pewnie ciężko będzie tutaj odpowiedzieć, mi przy 33 dc lekarz kazała brac od 16 do 25 dc. podobno za wczesnie w moim przypadku. nie wiem , nie znam się poprostu jej posłuchałam. teraz czekam na @

jesli mierzylabys tempke to mialabys rozeznanie kiedy masz po skoku czwarta wyzsza temperature. Jesli nei mierzysz-ciezko mi sie wypowiadac-faza lutealna moze byc nawet 10 dniowa co sie zdarza przy plamieniach podobno.
Zgłaszam meldunek :) ja jestem świerzo po @ wiec nowy wątek - nowy cykl ;)
a z tą luteiną to od 16-25 czesto każą brać jak chcą wyrególować / skrócić cykl. normalnie to 4ty dzień wyższych temp, przez ok 10 dni, zazwyczaj 1 tab co 12h. Ale bym chyba nie polecała brania na zapas, jak się uda prawidłowa owulacja to może i progesteron być ok. chyba że chodzi o komfort i brak plamień w czasie urlopu :)
"Życia nie oszukasz"
a ja tylko napiszę, że jestem załamana bo zrobiłam sobie badanie na prolaktynę z obciążeniem i wynik tragedia! znów taki sam wysoki jak 3 lata temu, po co zatem była ta inseminacja?!

nie wiem teraz do kogo z tym pójść, nie chcę do tej głupiej baby z Gdyni co tak mnie ponaciągała na kasę, w lipcu jadę na urlop, po powrocie miała być inseminacja - wyć mi się chce... ile to jeszcze potrwa?!!! dlaczego przed IUI lekarz nie kazał zrobić nowych wyników? dobrze, że teraz mnie coś samą tknęło, tylko co z tego?! żyć mi się nie chce, nie mam już sił
karolinka trzymaj się, wszytsko będzie dobrze. wceśniej czy później uda się i będziesz najszczęśliwszą osobą na ziemi. głowa do góry a wszytsko będzie ok. ciężko mi się postawić w twojej sytuacji, bo w takiej nie byłam jeszcze i nie wiem co czujesz, ale zawsze jest gdzieś ten promyk nadziei.
Karolinko, o nie, to jest takie niesprawiedliwe...a moze do gin-endokrynolog, albo tylko endo, wiem, ze dziewczyny polecaly kogos...moze pogadac z lekarzem z Gamety tez....

dobrze, ze jedziecie na urlop, bo odpoczniesz i zdystansujesz sie..
tyle jest niechcianych, porzucanych dzieciaczków... a ktoś kto z całego serducha pragnie taką małą istotke poczuć w sobie a potem kochac i tulić w ramionach, przelać na nią całą swoją miłość ma mega problemy.
owulacje chyba raczej mam, przynajmniej mam normalne objawy sluz płodny, bóle jajnika, skok temperatury, a mierze od ponad pór roku także wiem dokłądnie kiedy co i jak. A myślicie że mimo plamień progesteron może być ok? i wszystko może być ok?
Karolinka-jaki masz wynik? Ja mialam rok temu 45, przy normie 25 i na dostinexie ladnie woriclo w ciagu 2 mies-spokojnie. U mnie objawem za wysokiej prolaktyny byly wydluzajace sie @ a po 3 dawkach dostinexu juz pierwszy cykl byl bez wywolywania;)
Dacie rade;) Jak nei na urlopie to zaraz po;) Tylko trafic do gin-endo;)
kiedyś miałam po obciążeniu ponad 400, norma tak jak piszesz i też szybko mi pomógł Dostinex, teraz mam 380 ale kto mi da receptę na Dostinex? może mój dr. Czech - nie wiem, muszę chyba do niego zadzwonić... dla mnie czekanie kolejne 2 mies. to tragedia, jeśli ja mam męża w domu co jakiś czas... teraz dwa cykle stracone i co kolejny też ma być stracony?!
a moze lekarz pierwszego kontaktu przepisze??

Karolinka - pospiesz się, bo dr Czech idzie na urlop. Dzisiaj na pewno jest w Gamecie.
Makarena dzięki za info, ale nie dam rady być szybciej niż we wtorek, jak go nie będzie to trudno i tak to wszystko jest do dupy
Karolinka - dzisiaj się załamałaś, ale zobaczysz - minie weekend, uspokoisz się i nabierzesz znowu nadziei. Może zarejestruj się na przyszły tydzień do dra Śliwińskiego. To naprawdę bardzo dobry lekarz. A z powtórkami badań, tak to jest, że lekarze i w Invicie i teraz w Gamecie nie zalecaja powtórek. Z drugiej strony ile razy psioczyłyśmy na wysokie koszty badań. Ja wczoraj wydałam w Gamecie na badania z krwi 1300 zł. Ręce opadają.
Karolinko, a może wybierz się do endokrynologa, lekarza tylko tej specjalizacji? mnie tak polecono i jestem zadowolona. już tu pisałam, że chodzę do dra Zapały z przychodni ABC Family Med w Sopocie.

ja ostatnio badania w miarę możliwości robię na Akademii Medycznej, zawsze to jakieś oszczędności.
u mnie palnowo dzisiaj powinna przyjsc @ ale jeszcze jej nie ma i nie czuje aby w najblizszym czasie miala przyjsc. kurcze wczoraj i dzisiaj ledwo siedze w pracy. jestem mega senna to pewnie przez te upały, mogą wykończyć człowieka.

ja-dwisia, ale jak długo się czeka na wizytę? i ile kosztuje?
karolinka sciskam cie juz z troche mniejszej odleglosci bo z Gdanska. ja jutro biegne do gin- endo powiem jakie wrazenia mam. zrobilam tez bete bo mi sie okres spoznia ale negatywna. mam prolaktyne z obciazeniem 10x norma wiec tez dostinex mam nadzieje dostane progesteron - 10 wiec chyba owulacja byla ale kiedy to nie mam zielonegp pojecia. ogolnie dol dzis bo myslalam ze moze sie udalo a ze daleko od meza to troche ciezko bo on mnie zawsze umie nastawic pozytywnie teraz probuje przez telefon. a co powoduje podwyzszona prolaktyna? bo ja myslalam ze hamuje owulacje a jezeli owulacja jest?
karolinko czemu nie masz nicka normalnego karolina a nie jakmala dziewczynka,a dziecko ciezka sprawa masz juz swoje lata i wredny chrakter, wygonilas słonko z forum a sama sie tu uzalasz, normalnie wstyd
juz po lekarzu jestem bardzo zadowolona. mam plan na dzialanie, 3 miesiace - dostnex i progesteron, potem 3 miesiace na stymlacji,monitoringu i moze sprawdznie droznosci jajowodow a potem mamy myslec.
mam za wysok prolktne po obciazeniu i slaby progensteron ale bardziej optymistyczne podejscie
ale dzisiaj mialam piekny sen :) snilo mi sie ze robilam test i były dwie kreseczki. dalej czekam na @ juz 2 dzien po terminie.
no i jak tam u was staraczki? ja się denerwuje, tak jak wyzej napisalam juz po terminie mojej @, wiem ze może się on opóźnic po tej luteinie ale tez sobie wmawiam ze moze to już ciąża. kurcze jestem taka rozbita. zrobiłabym test no ale boje sie, ze bedzie negatywny. same wiecie jak to jest. ehh... ta niepewność
hej,
ja jak kiedys pisalam tylko Was podczytuje :) ale tez sie troche staramy :)

ja na Twoim miejscu bym robila test...jak dla mnie niepewnosc jest najgorsza..a tak beziesz miała jasna sytuacje...
może jutro rano zrobie teścik. prześpie się ze wszystkimi swoimi myślami.
powodzenia zycze :)
dziękuje
dzisiejszy poranny test negatywny, no nic czekam na @, cos dlugo jej nie ma.

w końcu was znalazłam hehhe

melduje sie ;))))

u mnie teraz czas staranek ale staram sie o tym za bardzo nie myslec...ten miesiac jeste pierwszym lajtowym ;)))
Anioł,Ty lepiej idz na bete;)
jeszcze poczekam kilka dni, może przyjdzie @

dzisiaj juz 10 czy nawet 11 dzien od odstawienia luteiny, naprawde czsami trzeba tyle czekac na @ po jej odstawieniu? z drugiej strony jesli test wyszedl negatywny to chyba nie ciaza. jesli @ nie przyjdzie to za tydzien znowu bede pewnie testowac i moze juz cos sie wyjasni. narazie nie czuje zblizajacej sie @, ani tez nie czuje zeby tam w brzuszku cos sie dzialo.

Anioł, może jednak? trzymam kciuki! :)

Karolinko, ten lekarz przyjmuje niestety tylko raz w tygodniu w poniedziałki, ja zwykle dostawałam termin za 2, max. 3 tygodnie, tylko raz za miesiąc. wizyta kosztuje 90 zł.
czy bralyscie dostinex i jak sie czulyscie po? mam brac 2 tabletki na miesiac jedna - 3 dni przed owulacja, druga 3 dni po skoku.
trzymam za was wszystkie kciuki:) ja cały czas dochodzę do siebie po poronieniu, fizycznie już jest dobrze ale psychicznie słabo:( muszę się jakoś podnieść bo za 2 miesiące chcę spróbować ponownie....ale się strasznie boję:(

ja biorę i brałam dostinex czuję się bardzo dobrze nie mam skutków ubocznych.
Ja nie bralam luteiny tylko progesteron w postaci duphastonu-@ dostawalam jakos do 10 dni po odstawieniu (10 dni bralam duphaston i kolejne 10 czekalam na @).

Walerka-mi kazala zaczac brac dostinex kiedykolwiek-bralam raz na tydzien po pol tabletki.Juz po 3 polowce dostinexu byla inna @. Wczesniej mi wywolywali duphastonem a tu po 3 dawkach ladnie przyszla sama. najpierw zaczelam brac w srodku tygodnia,zeby szybciej----efekt...po 3 kolejnych dawkach nei szlam do pracy. Nie szlam bo mnie po prostu rzucalo po sscianach, mdlilo, jakos slabo mi bylo-u mie dostinex obnizal mi i tak slabe cisnienie.
Po czwartej polowce dostinexu juz bylo ok. Juz wlasciwie po trzeciej bylo lepiej jak po 2 pierwszych polowkach.
Pozniej zmniejszyli mi jeszcze do cwiartki ale bralam juz w piatki,zeby w sobote, w razie czego byc w domu.
Podobno wiekszosc ma dziwne samopoczucie na poczatku-pozniej mija;)
Kolezanka brala najpierw po polowce a pozniej jej zwiekszyli na cale, jej lek. stwierdzil,ze na pierwszy raz cala tabletka to za duza dawka.
Generalnie chyba lepiej dziala od bromergonu, ktory chyba trzeba brac codziennie (i tez jak sie czyta to wiekszosc zle znosi).

Co do ceny-jak moge komus doradzic-kupowalam pakowane w torebeczki apteczne, placilam 60 zl za 2 szt np. w aptece vis a vis Nowego Ratusza (starego Żaka). No i nie w kazdej aptece maja na juz.
a do mnie dzisiaj @ przyszła, cholera jedna.

ja mam brac cala tabletke i to w okreslonym dniu cyklu ale ja mam owulacje tylko mam jej troche pomoc jak to okreslila pani doktor. zobaczymy, moze bedzie dobrze. ja w odroznieniu od normalnego stanu obecnie czekam na okres bo chce juz zaczac ze wspomagaczami a tu 40 dzien tempka wysoka i sie nie zapowiada, w ciazy nie jestem bo robilam bete.

Aniol184 bardzo mi przykro, niecierpie tego pierwszego dnia, potem jakos to juz jest.

czytalam ciekawy artykul w Claudi na temat antykoncepcji i jak to sie zmienia, od tego ze glownym celem bylo zeby nie zajsc w ciaze za wszelka cene do teraz gdzie tyle osob ma problemy i zmiana nastawienia na antykoncepcje bardziej naturalna zeby potem problemow nie bylo. i chyba po raz pierwszy widzialam ze w takiej gazecie dolaczyli naturalne metody planowania.

a wogle to ta pani doktor bardzo mi sie spodobala bo zapytala mnie o wykresy, czy mam sluz plodny itd co z tego co wiem zadko sie zdarza.
ja nadal biore dostinex po 1/4 tabl na tydzień, chyba po pierwszej dawce tylko byłam jakaś taka ospała, ale poza tym było ok. teraz to już nie odczuwam żadnych skutków leku..
w tym cyklu chyba znów mi się nie udało, już brzuch zaczyna dawać o sobie znać, a @ powinna być w piątek.. smutno mi jak zawsze.. i co z tego, że owu była.. chyba czas zbadać męża..:(
Ania81 może te bóle brzucha to wcale nie będzie @. trzymam kciuki, trzeba być dobrej myśli. ja narazie mam miesiąc czasu bez starań, męża nie ma.

to trzymamy kciuki...bo inaczej bociany...wrrr
droge zgubily,czy jak???
no ja już mam Dostinex 1/4 tabl. - raz w tygodniu :)
no ja ostatnio testowałam i nic ale @ jak nie ma tak nie ma poczekam do końca tygodnia i jeszcze raz może spróbuje . Czy wy też tak macie że co miesiąc jest nadzieja a jak sie nie uda to mam 1 dzień załamki ale potem juz jest ok i tak już 8 miesięcy ;((
chyba po starankach każda z nas ma nadzieję, że może jdnak tym razem się udało. przychodzi @, chwila rozczarowania ale znowu nadzieja że tym razem się uda.

my wczoraj mieliśmy kolejne podejście do IUI...może się udało w końcu w niedzielę jak jechałam z Wrocławia do Gdyni to bardzo dużo bocianów widziałam :)

pozdrawiam
no to trzymamy kciuki, a tak przy okazji trzeba było podrzucić im GPS z ustawionym kierunkiem na nasze forum :)

Ja sie już nie nakręcam, bo do bólu brzucha dołączyło brudzenie.. temp wczoraj 37,5 dziś już 37,3 więc spada:(
chyba każda z nas ma doła jak przychodzi @ co cykl to samo uczucie rozczarowania.. u mnie tak już 1,5roku..
ja też tak mam, że załamka 1-2 dni i potem dalej działamy; powodzenia po IUI!
A wczoraj jeszcze ciuszki dla mojego chrześniaka kupowałam i widziałam takie śliczne niemowlęce cięzko takim ciuszkom sie oprzeć takie śliczne malutkie ;))
Kiedyś wszystlkie zostaniemy wspaniałymi mamami ja w to wierzę tylko bym chciała jak najszybciej.
Powodzenia wszystkim dziewczynom. ;)
a ja mam 2 razy, pierwszy jak zaczyna spadac temperatura, drugi jak dostane okres wiec sie zaczynam zastanawiac czy jest sens mierzyc temp po skoku. teraz to juz nie wazne bo mam zaczac brac progestron, aczkolwiek z tego co pamietam dupahston nie wplywa na temp jak luteina. jedno co mnie zdziwilo to ze lekarka kazala mi brac az sie pojawi okres a ja zawsze myslalam ze trzeba odstawic zeby sie pojawil. a moze to tak jest z luteina?
bocianom nakazałam lecieć do Trójmiasta :)
oj, bardzo bym chciała aby mnie posłuchały....

to nasze 2 podejście do IUI, mamy zaplanowane 3 i potem pas...
nie nastawiamy się na sukces, chociaż dr Śliwiński był zawiedziony że się nie udało za pierwszym razem :) testowanie 20 lipca.
Dziewczyny, nic dziwnego, że bocian do Was nie przylatuje skoro go chcecie żabami karmić ;)
Bociany jedzą myszy! :)
No i koniki polne, krety, jaszczurki itp, a jak siedzi w Afryce to szarańczę.

Ogólnie to powodzenia staraczkom :)
jakby od złapania kreta na łące zależało zaciążenie za przyczyną bociana to ja się piszę :)
a tak serio to 3mam kciuki za IUI Andziu, a sama zaczynam pierwsze okołoowulacyjne dni po poronieniu (poprzedni cykl pusty), także wraca wreszcie nadzieja.
"Życia nie oszukasz"
Andzia trzymam mocno kciuki i życzę, abyś 20 zobaczyła 2 kreseczki :-))))

aguseek: odpisałam. Dopiero dzisiaj sprawdziłam poczte-przepraszam :-((

Ania81:mam nadzieję, że Tobie też się szybciutko uda. No i trzymam kciukasy za ten cykl

W ogóle wszystkim kibicuję z całego serca. Tak dawno nie było radosnych wieści
Ode mnie dobrych wieści znów nie będzie, brudzenie przeszło w @.. :((
nic chyba znów zmienię lekarza, bo coś czuję, że ten mi nie pomoże.. sama muszę podpowiadać jakie badania zrobić.. prl wyłapał i na tym się skończyło.. no i po dostinexie mam już drugi cykl 26dniowy (czyli tak jak miałam przez kilka lat zanim zaczęłam brać tabl) nie wiem już sama czy to dobrze, czy nie.. owu 13-14 dc. może to kolejne rozczarowanie przeze mnie przemawia.. nic jutro dojdę do siebie..
Trzymam kciuki za IUI Andziu!!!
Andzia, trzymam kciuki za IUI! ;-)

Ania, zmień lekarza. Nie może być tak, że ty wiesz lepiej co zbadać niż on ;-). I ciesz się, że masz tak krotkie cykle. Szybko lecą i nowe szanse przed Tobą. Ja miałam ok 40 dniowe - masakra! Wiecznie czekałam jak nie na owu, to na @ i znowu na owu!
No i trzymam kciuki za Was wszystkie!
Mąż idzie w pon do invicty na badanie nasienia, biedak sie bardzo denerwuje.. mówię mu żeby wyluzował, bo co ma być to będzie.. mam 2 koncepcje zmiany lekarza, albo gin-endokr do której kiedyś chodziła moja mama, którą ta dr zawsze stawiała na nogi, a ostatnio brała za wizytę 300zl i nie było mnie na nią stać, a która teraz przyjmuje w 2 miejscach i w tm drugim koszt wizyty to coś poniżej 100.
Albo Gameta lub invicta(ta znacznie blżej, bo mieszkam w gdańsku) dziewczyny poradźcie mi coś proszę, bo sama już nie wiem jakiego wyboru dokonać..
Ania81 - Invictę odradzam, bo najlepsi lekarze przeszli do Gamety. Dr Śliwiński jest chyba również endokrynologiem - więc moze do niego w Gamecie. Ja mimo moich niepowodzeń nie wierzę, że "zwykły" gin porządnie zajmie się niepłodnością. Zazwyczaj mówia, że jest owulacja i prosze próbować. Straciłam w ten sposób prawie 1,5 roku. I pewnie nie ja jedna na tym wątku. Idź do Gamety. :)
cześć dziewczyny, nie udzielam się tym wątku, ale czytam reguralnie i trzymam kciukasy za każdą staraczkę, za siebie też bo już prawie 2 lata minęło odkąd zaczęliśmy działać :)))

Ania ja odradzam inviktę i "zwykłych" lekarzy. W invikcie pani doktor na pierwszej wizycie, bez badań, powiedziała, że w naszym przypadku tylko invitro wchodzi w grę. Potem chodziłam do różnych lekarzy i każdy mówił to co Makarena przytoczyła...owu jest starać się! W końcu wkurzyłam się i poszłam do Gamety do dr Śliwińskiego i teraz dopiero czuję, że jestem w dobrych rękach! On jest również endokrynologiem. Co prawda dopiero 3 cykl u niego się leczę, ale wierzę, że mi pomoże. Zresztą do którego kolwiek lekarza tam nie pójdziesz na pewno trafisz na profesjonalistę. Powodzenia
dzięki dziewczyny. U mnie z ginami podobnie owu jest bo pecherzyk jest a czy pękl to już nie sprawdzają.. szkoda gadać.. powiedzcie mi jeszcze jakie mają ceny wizyt i terminy.. chce zaraz po @ sie wybrać..
Ania ja za pierwsza wizytę płaciłam 150 zł, za kolejne 120, nie wiem czy dalej pierwsza wizyta kosztuje 150 zł, bo coś w cenniku ostatnio mieszali.
Do dr Śliwińskiego nie czeka się, ale już do dr Skweresa ok miesiąca.
cos długasny ten wątek... gdzie te bociany?! spią?!
jeju ilez moze cykl trwac, 43 dzien i dalej nic. juz myslalam ze temp spada a tu znow do gory. bociany zajete zajmowaniem sie swoimi pociechami
DZIEWCZYNY nie uwierzycie ale chyba jestem w ciązy dziś znów zrobiłam test i 2 mocne krechy aż płaczę ze szczęscia :)) choć cięzko mi w to uwierzyć tydzień temu płakałam zę krecha tylko jedna a dziś 2 w poniedziałek powtórze i do lekarza śmigam ;))
no to super wieści :) gratulacje

nacia gratulacje, zaloz nowy watek (w koncu)
po wizycie u lekarza założe narazie sie boje jedna ciąże już straciłam to pierw chce do lekarza iść. Cieszzę sie i boję sie . Strach jest że bedzie to samo co ostatnio gdyż w maju poroniłam ;(
nacia, gratulacje! noż żesz nareszcie ktoś :)
a Twoja historia osobiście mnie podbudowała, bo też w maju roniłam.
GRATULACJE!!
"Życia nie oszukasz"
i dlatego cięzko mi uwierzyc że teraz sie udało ale 2 testy pozytywne teraz do poniedziałku nie iwem jak wytrzymam.
Cieszę sie że Ciebie podbudowała zawsze jest nadzieją ;)) A może bedziesz kolejna :))

Zaraz mąż bedzie to mu powiem ;))))
NAcia!
spadlas wreszcie nam z nieba, z bocianami;)

to czekamy na bete :)
sciskam b.mocno;)
gratulowac na razie nie bede...poczekam do nowego wątku;)))
no w końcu! trzymamy kciuki i czekamy na nowy wątek.. oby bardziej obfity w ciąże:)
gratki :)
trzymam kciuki zeby wszystko było ok.!
nacia :-)))) super. Bardzo się cieszę
Ja już po wizycie u lekarza i wszystko jest dobrze dostałam skierowanie na badania. Jak ja sie cięsze teraz to dopiero do mnie dotarło a cały weekend tylko o tym mysłałam. To zakładam nowy wątek.
nacia gratulacje, to również dla mnie nadzieja bo ja w czerwcu poroniłam;( ale trzeba wierzyć że się uda!!!!
ja nie sądziłam że tak szybko to sie uda ten cykl wyluzowałam i sie udało, każdy pilnowałam tych dni i nic nie wychodziło a tu na luz i się udało ;)
Gratulacje... ja czekam... ale nie mam zbyt dużych nadziei...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry