Widok

Starające się XLVII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Zgodnie z tradycją zakładam nowy wątek :) Chociaż nie wiem czy powinnam bo tylko test zrobiła, a u lekarza jeszcze nie byłam... Ale dwie krechy są :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Melduje się po wekendzie :-) @ brak w sobote robiłam test i w zasadzie chyba tylko ja widziałam ten cień drugiej kreski :-) ale dziś kupiłam kolejny test i chociaż jest bladziutka ta kreseczka to jest już ewidentnie :-) ale mam humor, w dodatku udało mi się załatwić zwolnienie, bo córcia podziębiona więc ogólnie mam teraz 2 tygodnie laby :-)
Ale cisza...
A my znów "siedzimy" w planach remontowych ;P ruszamy z remontem 1 sierpnia, a już od jutra po kolei babeczka będzie zabierała od nas meble dla biednych, więc szybko opróżniam szafki i zapełniam kartony ;)
a ja zglupialam. kreska nawet ta blada zniknela, piersi strasznie dokuczaja i jajniki tez. czuje jakby sie cos krecilo, ale testy mowia zupelnie inaczej. juz sama nie wiem co mam myslec.
Kobritta to jeszcze nie @, masz plamienia słabe...poczekaj i zobacz czy się rozwinie w normalną @
u mnie od wczoraj bardzo dziwna @ (przyszła jak w zegarku po 34 dniach) piszę, dziwna bo nie muszę nic używać, jedynie przy podcieraniu lekkie ślady:(; nie wiem co o tym myśleć;/
ha ha , nulka, dobre , dobre :))
adziula - ja tez takmam, ostatnio namniejszą ochote na przytulanki mam w czasie owu ;) nie ma to jak spontan :)
dziewczyny, zycze Wam slonecznego i upojnego weekendu...szczegolnie nulce :D
nulka ale z Ciebie agentka !! dobre dobre!!:P:P z tym trójkątem ;D;d
to owulka tak na nas działa...
i słoneczko...
i weekend:)
Po prostu dzis mam dobry humor i mam nadzieje, ze nikt mi go nie popsuje ;) a wstałam o 6 jak maz wrócił z nocki i poźniej juz sie nie kładłam wiec sama nie wiem skad usmiech na mojej twarzy :P
Nulka rozbawiłaś mnie :) będzie zatem ognisty weekend :)
U mnie @ trwa do jutra max i potem od razu sie bierzemy , bo przy tych krótkich cyklach nie ma na co czekać. Owocnego weekendu :)
hahahahhah ;)
cóż za trójkącik... nonono nulka... ;P
My w weekend jestesmy w trójeczke, moj mąż, moja owulacja i ja ;)
azapomnialam odpisac.

maz sie wkurza bo ciagle powtarza, ze kochamy sie dla przyjemnoisci, dla nas samych. jak sie uda z dzidziusiem to bedzie super, jak nie to jestesmy jeszcze mlodzi wiec mozemy poczekac. i tak jak pisalas na zawolanie to sie chyba nikomu nie chce. poza tym strasznie mnie dolowaky ostatnio testy. tyle ich zrobilam a sladu owulacji bylo brak. takze sama rozumiesz.

narazie od kilku dni pojawia sie druga blada kreska- nic nie ciemnieje, dlatego tez wczoraj sobie odpuscilismy, bo stwierdzilismy, ze jak juz sie wkoncu uda to chyba zarzadzimy abstynencje na conajmniej miesiac tak bedziemy mieli siebie dosc :) mam nadzieje, ze dzisiaj, na weekend sie cos zmieni z tym testem :P
witam koleżanki w to słoneczne lipcowe przedpołudnie piątkowe...
nawet nie wiecie, jak się cieszę, ze weekend
i że mąż do teściowej jedzie:P
i będę sama (no ok, z @) w domu, nikt mi nie będzie zawracał gitary...
czasem potrzebuję taki weekend, by nic nie robić, nic nie musieć...
a jak wróci, to bardziej stęskniona będę hehehe
Adziula, a czemu mężuś tak sie wqrza? :) to moze nie mow mu ze robisz, bo nie dziwie sie wcale ze tak na zawołanie to pewnie nie za bardzo mu sie chce...
no wlasnie, jesli ktos robi te testy tylko dla potwierdzenia obserwacji i powiedzmy wlasnego przeczucia czy wiedzy to jest ok. a tak jak mam ja, ze nie wiem ile dni ma moj cykl, kiedy moze byc owulacjia i tak naprawde musze robic te testy na okraglo. teraz zaczelam od 10 dnia czyklu... po paru dniach kreska zaczela sie pokazywac i to coraz wyrazniejsza. az z niecierpliwoscia czekam jaki bedzie wynik dzisiaj. ciekawe tylko kiedy moj maz sie wkurzy i znowu mi powie, ze mam przestac je robic :/
och dlaczego to takie skomplikowane:(((
Są drogie, ale u mnie się sprawdziły i jedno opakowanie miałam na cykle starające się i jeszcze chyba 3 szt. mi zostały...ale ja przy regularnych cyklach robiłam jeden, góra 2 testy pokazywała się buźka i wtedy więcej już nie robiłam tylko działaliśmy...pewnie przy nieregularnych to raczej by się nie sprawdziło, ale one mi się podobały, bo nie musiałam się zastanawiać czy ta druga kreska to już to...Adziula w UK i tak one są tańsze niż w Irlandii:( tu mamy wszystko droższe
o matko jaka cena !!! szok. Widziałam ostatnio w rossmanie 5 sztuk w promocji za około 29 złotych wiec tez sporo.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry