Widok
przepraszam, pisałam równolegle z Tobą;)
coś mi błyska, ale nie jestem pewna, ze w ING nam facet mówił, że da radę... ale... nie pamietam dobrze - wykupiłam Polisę Lwa - tylko to jest bardziej fundusz emerytalny (z polisą na życie) niż ubezpieczenie
ale może coś mają... nasz doradca był dosyć.. .hmm... elastyczny jeśli chodzi o datę na umowie... no ale pewnie nie dalej niż do poczatku miesiąca (albo nie wiem, do którego oni rozliczają się z umów podpisanych - wiem, że myśmy datowali wstecz, by załapać się na promocję, która się skończyła;))
coś mi błyska, ale nie jestem pewna, ze w ING nam facet mówił, że da radę... ale... nie pamietam dobrze - wykupiłam Polisę Lwa - tylko to jest bardziej fundusz emerytalny (z polisą na życie) niż ubezpieczenie
ale może coś mają... nasz doradca był dosyć.. .hmm... elastyczny jeśli chodzi o datę na umowie... no ale pewnie nie dalej niż do poczatku miesiąca (albo nie wiem, do którego oni rozliczają się z umów podpisanych - wiem, że myśmy datowali wstecz, by załapać się na promocję, która się skończyła;))
Jesli Twoj lekarz bedzie miec powiedzmy nowe usg-to ci da posłuchac,ja niestety uslyszalam dopiero bedac prywatnie w Invikcie(na szybko załatwianej wizycie)a u mojej gin-tylko pokazala gdzie widac serduszko.Jestem juz 12 tydz,18mam wizyte kolejna w Invikcie :))),moze juz zobacze wiecej:)))nie moge doczekac sie.
oj dziewczyny ale sie rozpisalyscie:) troche mnie tu nie bylo ale z przyjemnoscia nadrabialam zaleglosci w czytaniu:) weronika serdeczne gratulacje i duuuzo zdrowka zycze. kochane, u mnie miesiaczka 2 dni sie spoznia, dzis test robilam i negatywny wyszedl wiec nie wiem ,pewnie jakis opoznienie mam a moze bete zrobic kurcze nie wiem nie chce sie nakrecac niepotrzebnie tym bardziej ze test negatywny wyszedl:(((
dziewczyny podopwiedzcie... jak zaczelam robic testy owu to kreska jedna krecha super wyrazna a drugiej brak i im dluzej robie te testy to ta druga kreska staje sie coraz wyrazniejsza. czy po tym mozna sadzic, ze zbliza sie faktyczna owulacja? bo niby na instrukcji jest napisane, ze zeby test byl pozytywny to obie kreski musza byc tak samo ciemne. glupieje juz.