Widok

Starające się XLVII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Zgodnie z tradycją zakładam nowy wątek :) Chociaż nie wiem czy powinnam bo tylko test zrobiła, a u lekarza jeszcze nie byłam... Ale dwie krechy są :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zrobiłam ;)
przepraszam, pisałam równolegle z Tobą;)

coś mi błyska, ale nie jestem pewna, ze w ING nam facet mówił, że da radę... ale... nie pamietam dobrze - wykupiłam Polisę Lwa - tylko to jest bardziej fundusz emerytalny (z polisą na życie) niż ubezpieczenie
ale może coś mają... nasz doradca był dosyć.. .hmm... elastyczny jeśli chodzi o datę na umowie... no ale pewnie nie dalej niż do poczatku miesiąca (albo nie wiem, do którego oni rozliczają się z umów podpisanych - wiem, że myśmy datowali wstecz, by załapać się na promocję, która się skończyła;))
kurcze obawaiam si, ze starcone juz to dla nas:/ Cholera, zawsze o tym gadalismy, a teraz dupa;/
tez sie obawiam, ze juz po ptakach... u nas obowiazuje poł roku(pzu) i jakos za urodzenie mam chyba 1500zł
a macie grupowe, czy indywidualne??
grupowe, z pracy... ale to musi byc pol roku przed zajsciem w ciaze a nie pol roku przed urodzeniem dziecka...
masakra:(
loca sprawdz Warte...u nich chyba nie ma znaczenia i jest 1500zł bo ja mam grupowe
gratuluje zaciazonym :),dawno mnie tu nie bylo :)))))
Dziękje:) Zaniedbujesz nas kochana:)
:)))))))) nie udzielam sie-ale czasem czytam wszystko by byc na biezaco :)))).no niedlugo posłuchasz serduszka:),ja jakos juz w 7tyg słyszalam :)))i bylo juz widac plamke he he :)
21 ide do gin - moze coś posłucham:) A masz jakieś dolegliwości? I w którym tyg już jesteś??
nie wspomne o brzuchu..jakbym zjadła gar ziemniakow:))))i cycuchy rozmiar albo juz 1 1/2 wieksze:))))).ogolnie dobrze zniosłam te 12tyg,kilka razy jakies wypady do toalety i uczucie mdlosci :)))))i ta wrazliwosc piersi :))).Tez ci zycze spokojnej burzy hormonow:)))
Jesli Twoj lekarz bedzie miec powiedzmy nowe usg-to ci da posłuchac,ja niestety uslyszalam dopiero bedac prywatnie w Invikcie(na szybko załatwianej wizycie)a u mojej gin-tylko pokazala gdzie widac serduszko.Jestem juz 12 tydz,18mam wizyte kolejna w Invikcie :))),moze juz zobacze wiecej:)))nie moge doczekac sie.
Mi nic nie doleg - poza cycuchami i zmęczenie, a właściwie jakby znudzeniem i lenistwem:P:P Zero nudnosci, mdłości itp. Czy jesli ich nie mam , to juz nie bede miała???

Jak byłam 7 lipca, to gin powiedziła, ze za dwa tyg moze cos usłyszymy:)
Bedac na usg-maluszek mial 1cm chyba-pani doktor powiedziala,ze jeszcze zdarze poczuc dolegliwosci.Miala racje:))),dopiero pozniej mialam uczucie jakby cos mi lezalo na zoladku,wrazliwosc na zapachy,no i zdarzylo sie wymiotowac ze 3 razy :)
OMG czyli znając mnie, to panikara sobie wszstko "przywłaszczy" I sie zacznie:/
Dasz rade:)))
oj dziewczyny ale sie rozpisalyscie:) troche mnie tu nie bylo ale z przyjemnoscia nadrabialam zaleglosci w czytaniu:) weronika serdeczne gratulacje i duuuzo zdrowka zycze. kochane, u mnie miesiaczka 2 dni sie spoznia, dzis test robilam i negatywny wyszedl wiec nie wiem ,pewnie jakis opoznienie mam a moze bete zrobic kurcze nie wiem nie chce sie nakrecac niepotrzebnie tym bardziej ze test negatywny wyszedl:(((
dziewczyny podopwiedzcie... jak zaczelam robic testy owu to kreska jedna krecha super wyrazna a drugiej brak i im dluzej robie te testy to ta druga kreska staje sie coraz wyrazniejsza. czy po tym mozna sadzic, ze zbliza sie faktyczna owulacja? bo niby na instrukcji jest napisane, ze zeby test byl pozytywny to obie kreski musza byc tak samo ciemne. glupieje juz.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry