Widok

Starające się XLVII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Zgodnie z tradycją zakładam nowy wątek :) Chociaż nie wiem czy powinnam bo tylko test zrobiła, a u lekarza jeszcze nie byłam... Ale dwie krechy są :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja juz tez odliczam do mojego urlopiku- co widac :) marzy mi sie lezenie dupką do góry na plazy :))))

AgaB, gdzie sie podziałaś :P ??
zazdroszcze bo ja jestem własnie po, od poniedziałku tyram w robocie:)
NULKA MAMY W TYM SAMYM CZASIE URLOP :):)
hehe, no widzisz :) ale to jest taki moj dodatkowy urlop, bo nie wiemy czy mąż maz dostanie... a taki właściwy to we wrzesniu, na rocznice ;)
Dziewczyny, mam pytanie: czy clostilblegyt to pomaga ogólnie zajść w ciążę, czy tylko pomaga kobietom, które nie mają owulacji? Bo ja chodziłam na monitoring, owulację mam, a mój gin zalecił mi clostil od tego cyklu. Zastanawiam się czy to może jakoś nam pomóc zajść w ciążę...
clo może wspomóc wzrost pęcherzyka a co za tym idzie zwiększyć zajście w ciążę...moja kumpela wspomaga pęcherzyki clo, ale z tego co wiem to jedną tabletką w cyklu
Hop do góry. Umówiłm się do lekarza na 2.08 zaraz po powrocie bo wyjeżdzamy ze znajmomymi na camping na tydzień. Dziś wielkie pakowanie a w nocy w drogę. Kurcze pakowanie się z jednym dzieckiem to jakieś wyzwanie, bo wszystko wydaje się potrzebne już się boję co będzie przy dwójce :-). Jeśli chodzi o moje samopoczucie to jakoś leci, chociaż boli mnie trochę po całym dniu kręgosłup i ogólnie szybko mi się chce spać. Po za tym wszystko wporządku i oby tak dalej :-) Miłej niedzieli
Iwonka, trzymamy kciuki za dobre wiadomosci i nowy wątek po Twoim urlopie :) udanego urlopu!
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=256499&c=1&k=160
ZAPRASZAM ;D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry