Widok
Ja kiedyś też chodziłam do stelii i nie narzekałam na ich pracę dopóki nie uczesały mnie na sylwestra (totalna porażka) i nie potraktowały jak zbędnego śmiecia gdy dowiedziały się że skorzystałam z oferty innego fryzjera - venus (druga totalna porażka) - i postanowiłam u nich jednak czesać się do ślubu. Bez zerknięcia do zeszytu stwierdziły że na pewno nie ma miejsc. A potem zapomniały o tym i beszczelnie zadzwoniły do mnie z propozycją koloryzacji włosów.
Mi pomogła szefowa w stelli.Próbna pierwsza tak sobie umówiłam się na drugą,traf chciał,że spóźniłam się około godziny,przyjęli mnie był ekspres,wyszłam zadowolona,a sama ślubna bomba już jestem umówiona na inne wesele.A zanim tam trafiłam czesałam się u trzech innych ale nie w Starogardzie.A jak ktoś będzie szukał sukienki to polecam Salon Ślubny BIANKA POZDRAWIAM ;-)
gorąco polecam fryzjerkę Żaklinę Więch, otworzyła swój salon na Gdańskiej (zainteresowanym podaje namiary:)
Professional Hair Style
Gdańska 4
Tel. 58 530-01-80
http://www.professionalhairstyle.com.pl
Professional Hair Style
Gdańska 4
Tel. 58 530-01-80
http://www.professionalhairstyle.com.pl
Ja szczerze polecam Anię Plattę, ul. Chojnicka,
dużo wcześniej trzeba się umówić,
na głowie potrafi wszystko,
przy takiej liczbie osób proponuję wypytać dużo wcześniej
o wolny termin :)
pozdrawiam
dużo wcześniej trzeba się umówić,
na głowie potrafi wszystko,
przy takiej liczbie osób proponuję wypytać dużo wcześniej
o wolny termin :)
pozdrawiam
Ja również nie polecam tego salonu.Dowiedziałam się dziś,że salon aleja róż został w ogóle zamknięty.Nie dziwię się, bo przez ostatni czas przenosili się non stop w inne miejsce, bo wszędzie im było za drogo jeśli chodzi o czynsz...Ceny już też ostatnio mieli z kosmosu, bo za zwykłe podcięcie krótkich włosów cena 50 zł jest przegięciem, a uczesanie na wesele itp kasowali już 70 zł.A cennika faktycznie nie mieli-kasowali tak jak im czapka stała.Zawsze czesałam się i układałam włosy na różne okazje u agnieszki, ale ostatnio już jej nie było widać w salonie ze względu na ciążę.Z usług agi byłam zawsze bardzo zadowolona, ale moim zdaniem zaczęli już po prostu przeginać z cenami. Zaczęli się cenić co najmniej jak brunieccy, ale brunieckich wszyscy znają, a aleję róż nie .
Usługi takiego profesjonalisty zawsze będą w cenie i nic dziwnego że ceny usług nie należą do tanich bo trzeba zwrócić też uwagę na to na jakich kosmetykach pracuje się tam,uważam że w Starogardzie nie ma drugiego takiego salonu który mógł by się równać z jakością usług który dostarcza klientom salon państwa brunieckich.Z całą odpowiedzialnością ich polecam!!!