Widok

Starogard Gdanski ranking fryzjerow

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
prosze o informacje na temat uslug fryzjerskich w Starogardzie Gdanskim lub okolicach, mamy umowione 7 osob do czesania w Venus, slyszlam niepochlebne opinie, ale jest jeszcze troche czasu, wiec wszystko mozna zmienic, a moze ktos chcialby nas uczesac?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
hej , chyba najbardziej zanai to brunieccy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam Piotra Brunieckiego i Anne Platte :):)
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy moglabym prosic o namiary do tych osob, najlepiej email
marzenafraczek@msn.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
juz wysylam namiary. U Piotra poproś o samego Piotra albo o Lucynę, natomiast Ania Platta pracuje sama. Ja czesalam sie na ślub u Ani, mozesz zobaczyc moją fryzurke na moim wątku "sprzedam pronovias dante"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
byłam u Piotra - fakt on sam mnie nie czesał, więc może dlatego byłam b. niezadowolona!
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzieki dziewczyny, a moze cos wiecej o Wenus?
Ja polecam p.Annę Platte na ul.Chojnickiej
Ja oczywiście polecam moją fryzjerkę. Ma na imię Ania i salon ma na przeciwko carrefour. Gabinet tam ma również wizażystka która malowała mnie do ślubu.
JA WIDZIAŁA PRACE FRYZJERKI ZE STAREGO RYNKU NAD BANKIEM.FRYZURAŚLICZNA W DOBIERAŃCA KOMBINOWANEGO NA BOK I JAK NA TRÓJMIEJSKIE CENY TO ZAPŁACIŁAM GROSZE. SALON ZADNA REWELACJA WYGLADEM ALE PRACY I EFEKTÓW NIE MOGŁAM SIE PRZYCZEPIĆ OBOK ODRAZU JEST KOSMETYCZKA I MALUJE ORAZ PAZNOKCIE ROBI.
ja czesałam sie w Venus :) byłam bardzo zadowolona ale te czekanie i nerwy ze czas ucieka ludzi pełno Twoja godzina juz mineła a ty czekasz..to jest w tym wszystkim najgorsze ale efekt koncowy był super ...( no ale z nerwowka) pozdrawiam
Polecam laski ze Stelli,bardzo kompetentne,wiedzą co i jak
tylko nie stella, tragedia,
Ja kiedyś też chodziłam do stelii i nie narzekałam na ich pracę dopóki nie uczesały mnie na sylwestra (totalna porażka) i nie potraktowały jak zbędnego śmiecia gdy dowiedziały się że skorzystałam z oferty innego fryzjera - venus (druga totalna porażka) - i postanowiłam u nich jednak czesać się do ślubu. Bez zerknięcia do zeszytu stwierdziły że na pewno nie ma miejsc. A potem zapomniały o tym i beszczelnie zadzwoniły do mnie z propozycją koloryzacji włosów.
i co ppszłaś
Mi pomogła szefowa w stelli.Próbna pierwsza tak sobie umówiłam się na drugą,traf chciał,że spóźniłam się około godziny,przyjęli mnie był ekspres,wyszłam zadowolona,a sama ślubna bomba już jestem umówiona na inne wesele.A zanim tam trafiłam czesałam się u trzech innych ale nie w Starogardzie.A jak ktoś będzie szukał sukienki to polecam Salon Ślubny BIANKA POZDRAWIAM ;-)
ja też chodziłam do stelli ale odkąd Aga tam nie pracuje to porażka , chodzę do Aleji róż bo Agnieszka teraz tam pracuje i kosmetyki dużo lepsze bo robią Matrixem i blond zawsze wychodzi mi super a nie jak ze schwarzkopfa zawsze żółty i uczulenie
polecam salon urody "Aleja Róż" w d. h. wierzyca. Super dobranie koloru wlosów jak i fryzury na kazda okazję. jest też manicure i przedłuzanie paznokci róznymi metodami i niedrogo.
zmienili adres na Kościuszki galeria Szwarc
Ale trzeba doda, że za usługę w cenie 30 do 40 zł można ty zaplacić 90 zł bez paragonu.
Ale podobno jest tan bardzo drogo ?
Pozdrawaim
gorąco polecam fryzjerkę Żaklinę Więch, otworzyła swój salon na Gdańskiej (zainteresowanym podaje namiary:)

Professional Hair Style
Gdańska 4
Tel. 58 530-01-80

http://www.professionalhairstyle.com.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Venus hm.... wcale niepolecam! raz bylam koncowki podciac i mowilam, ze max 5 cm maja sciac, to zeszlo 25 cm!!! (mialam bardzo dlugie wlosy) jednym slowem PORAZKA! Nie sluchaja tego co Cie do nich mowi - robia po swojemu :( a efekty nie sa szalowe...
Zgadzam się poprosiłam aby grzywki nie scinac, nie zdążyłem zareagować i juz była scieta. Włosy nie równo obcięte.
Ja szczerze polecam Anię Plattę, ul. Chojnicka,
dużo wcześniej trzeba się umówić,
na głowie potrafi wszystko,
przy takiej liczbie osób proponuję wypytać dużo wcześniej
o wolny termin :)
pozdrawiam
image
FOTOGRAFIA ŚLUBNA www: http://www.avedon.pl e-mail:biuro@avedon.pl
ja rowniez Anie polecam:) czesala mnie do slubu.. :) teraz chodze do Piotra ale tylko dlatego, ze przy Mlodym nie jestem w stanie umawiac sie na dwa tyg do przodu bo nigdy nie wiem co wypadnie.. ale Ania naprawde robi cuda cudenka :)

p.s. avedon wysylam prywatna wiadomosc dot sesji ok?
image
Nie polecam salonu Aleja Róż przy ul. Kellera 7. Jak się uda zedrą skórę, cennika nie mają.Oszukany finansowo klient.
oj oj konkutencja- nie fajnie
Ja również nie polecam tego salonu.Dowiedziałam się dziś,że salon aleja róż został w ogóle zamknięty.Nie dziwię się, bo przez ostatni czas przenosili się non stop w inne miejsce, bo wszędzie im było za drogo jeśli chodzi o czynsz...Ceny już też ostatnio mieli z kosmosu, bo za zwykłe podcięcie krótkich włosów cena 50 zł jest przegięciem, a uczesanie na wesele itp kasowali już 70 zł.A cennika faktycznie nie mieli-kasowali tak jak im czapka stała.Zawsze czesałam się i układałam włosy na różne okazje u agnieszki, ale ostatnio już jej nie było widać w salonie ze względu na ciążę.Z usług agi byłam zawsze bardzo zadowolona, ale moim zdaniem zaczęli już po prostu przeginać z cenami. Zaczęli się cenić co najmniej jak brunieccy, ale brunieckich wszyscy znają, a aleję róż nie .
Usługi takiego profesjonalisty zawsze będą w cenie i nic dziwnego że ceny usług nie należą do tanich bo trzeba zwrócić też uwagę na to na jakich kosmetykach pracuje się tam,uważam że w Starogardzie nie ma drugiego takiego salonu który mógł by się równać z jakością usług który dostarcza klientom salon państwa brunieckich.Z całą odpowiedzialnością ich polecam!!!
nie polecam Atelier Platta, po podcięciu włosów będę musiała ponownie długo je zapuszczać by efekt był taki o jaki prosiłam. Mam schody a miało być stopniowanie.
Ja również nie polecam Atelier Platta - zamiast cieniowania wyszły schody, w dodatku z obu stron głowy inne, plus inne dziwne "wycinki". A miało to być tylko podcięcie. W innym salonie bardzo trudno było potem doprowadzić włosy do przyzwoitego wyglądu, musiałam czekać aż odrosną.
nie idźcie do venus, porażka niesamowita

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry