Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jeden raz byłem i wystarczy. wątek zamknięty + jedna z Kelnerek - realizowała zamówienia do stolika, doradzała i pojawiała...
~Klient
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 3 czerwca 2012

Bardzo pozytywne miejsce wątek zamknięty Pozdrowienia z Livigno dla calej ekipy Starego Rowera przesyla...
~Landziu jr.
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 stycznia 2009

nie dla wszystkich :) wątek zamknięty Uważam, że nie jest to klub dla wszystkich - tak, klub, bo tam się tańczy!...
~:)
-

dodano: 26 sierpnia 2011

Słabo wątek zamknięty Lokal ma charakter pubu, jednak na siłę próbują zrobić z niego klub - muzyka...
~Karolina
-

dodano: 9 sierpnia 2011

super wątek zamknięty najlepiej w 3city! nirzapomniany klimat!
~ja
-

dodano: 19 lutego 2011

z inhalatorem lub butlą z tlenem wątek zamknięty na wejściu nie otrzymałem 500ZL a na tyle właśnie wyceniam 10 cennych minut...
~europejczyk
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 stycznia 2011

Jak w Sopocie to tylko w Starym Rowerze ... koniecznie ! wątek zamknięty Klub bardzo klimatyczny, wyszukany wystrój, super koncerty, doskonałe drinki,...
~PRIMO :)
-

dodano: 17 grudnia 2010

Nigdy więcej Starego Roweru :( wątek zamknięty Byłem wczoraj na koncercie, a tam wita mnie chmura dymu... Jak zwykle...
~Niepalacz
-

dodano: 9 grudnia 2010

Super ale... wątek zamknięty Wszystko super tylko dlaczego można tam palić...?!Gdyby tak jak wszedzie,...
~Gdanszczanka
-

dodano: 5 grudnia 2010

Zwyrol - opinia wątek zamknięty Miło, przytulnie i tanio... Ceny drinków niskie, za wymyślne płaci się tyle...
~Zwyrol
-

dodano: 4 grudnia 2010

Lokal pomyłka wątek zamknięty Umówiliśmy się w starym rowerze z przyjaciółmi, niestety ze względu na bardzo...
~Ania
-

dodano: 30 listopada 2010

bramkarze wątek zamknięty co do samego lokalu nie jest zle miła barmanka w srodku wszystko w sumie jak...
~mała
-

dodano: 31 października 2010

Bardzo fajny lokal wątek zamknięty Bardzo fajny lokal, ma swój klimat. Bardzo mi się podobał wczorajszy koncert....
~Laplace
-

dodano: 18 czerwca 2010

Doskonały jazz, niezapomniany klimat! wątek zamknięty Wczorajszy Jazz Jam Session był doskonały. Wspaniały koncert, duża dawka...
~Marcin
-

dodano: 26 lutego 2010

. wątek zamknięty Pomijając stosunkowo drogie drinki, duży pozytyw!
~Karola
-

dodano: 20 lutego 2010

Lokal z klimatem wątek zamknięty Miałem okazję gościć wczoraj na projekcji filmu i lokal bardzo ciekawy,...
~Robert
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 11 stycznia 2010

Dajcie spokój kelnerce!! wątek zamknięty Generalnie nie lubie pisać opinii na forach, ale: Jakaś nagonka na...
~Marecki
-

dodano: 11 października 2009

nie wiem o co chodzi moim poprzednikom - obsługa jest ok wątek zamknięty witam, byłam wiele razy - super klimat, super obsługa - zawsze była bardzo...
~klientka
-

dodano: 4 października 2009

imprea firmowa wątek zamknięty Znakomicie zorganizowana impreza firmowa(drugi rok z rzędu)....
~Koma
-

dodano: 3 października 2009

Tragiczna kelnerka wątek zamknięty W minioną sobotę (26.09.2009r.) miałam okazję - bo nie przyjemność - wstąpić...
~Ania
-

dodano: 28 września 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
43

40

wątków

do góry