Widok
Strange Fruit
Opinie do spektaklu: Strange Fruit .
To oni zachwycili Gdańsk i ten zachwyt trwa do dzisiaj. Artyści z australijskiego teatru unoszący się nad Długim Targiem stali się wręcz symbolem miasta. Spektakle teatru Strange Fruit rozgrywają się najwyżej - aktorzy występują na ośmiometrowych tyczkach. Dzięki temu podniebne akrobacje australijczków będzie można oglądać już od Złotej Bramy.Spektakl „The Field”, który oglądaliśmy ...
Przejdź do spektaklu.
To oni zachwycili Gdańsk i ten zachwyt trwa do dzisiaj. Artyści z australijskiego teatru unoszący się nad Długim Targiem stali się wręcz symbolem miasta. Spektakle teatru Strange Fruit rozgrywają się najwyżej - aktorzy występują na ośmiometrowych tyczkach. Dzięki temu podniebne akrobacje australijczków będzie można oglądać już od Złotej Bramy.Spektakl „The Field”, który oglądaliśmy ...
Przejdź do spektaklu.
Boskie!!!
To bylo cudowne przezycie! Z daleka juz bylo widac postaci i rozbrzmiewajacą muzykę. Szczyty kamienic i tańcząca postać w czerwonej sukience zaczarowała mnie zupełnie. Brawo Pani Elwiro za zaproszenie tego teatru, bo brawa były głośne, a ja żałowałam, że nie widzi tego ktoś bliski, kto odszedł w tym roku...Tyle zdarzeń, tyle dni a ten ból był najsilniejszy właśnie na tym spektaklu. Bo bardziej niż na co dzień dotarło do mnie, że świat jest piękny
sphere
na tle field'u wypadło o wiele mniej ekspresyjnie, mało dynamiczne (głowny minus), znacznie słabsza muzyka. brawa za oświetlenie i kostiumy.
sphere był dość przyjemny, ale nie wywarł na mnie specjalnego wrażenia. lekkie rozczarowanie. field natomiast uważam za cudowne widowisko, które mam nadzieję przydarzy się jeszcze za rok :)
sphere był dość przyjemny, ale nie wywarł na mnie specjalnego wrażenia. lekkie rozczarowanie. field natomiast uważam za cudowne widowisko, które mam nadzieję przydarzy się jeszcze za rok :)