Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bardzo ciężki klimat współpracy wątek zamknięty Współpracowałam z panią Eleną gdy malowała mnie do ślubu. Makijaż był ok,...
~Atama
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2015

Zdecytowanie TAK wątek zamknięty P. Elena wykonywała mój makijaż ślubny, plenerowy i wieczorowy i za każdym...
~Joanna S.
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 lutego 2011

NAJLEPSZA !!! wątek zamknięty Przesympatyczna i bardzo profesjonalna generalnie nie do przebicia. Makijaż...
~Asia
-

dodano: 27 grudnia 2010

Super profesjonalizm wątek zamknięty Elena...swietna!!!! Profesjonalizm, swietne rady na temat zadbania o twarz i...
~Siva
-

dodano: 15 grudnia 2010

Fantastycznie! Gorąco polecam! wątek zamknięty Pani Elena malowała mnie na ślub! Makijaż był przepiękny, nigdy wcześniej tak...
~Panna Młoda
-

dodano: 29 września 2010

Przepiękny makijaż - nigdy nie byłam tak piękna :) wątek zamknięty Panią Elenę cechuje pełen profesjonalizm i ludzkie podejście do dnia, w...
~Ewelina Ośmiałowska
-

dodano: 5 lipca 2010

pelna profeksa...nic dodac nic ujac:) wątek zamknięty Bylam w paru miejscach i rozne byly efekty... u Eleny rzeski sa mega...
~Zadowolona
-

dodano: 11 czerwca 2010

WSPANIALE !!! wątek zamknięty Wspaniale !!!!! Elena wykonała mój makijaż na ślub oraz do sesji zdjęciowej...
~Hanna & Jack
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 4 stycznia 2010

Mistrzyni wątek zamknięty Rzęsy u Eleny przedłużam regularnie od maja. Początkowo przez około pół roku...
~KMK
-

dodano: 10 października 2009

DOSKONALA WSPOLPRACA wątek zamknięty makijaz ktory wykonala Pani Elena byl dlugotrwaly,trafnie zostala dobrana...
~Marta
-

dodano: 21 września 2009

WSPANIALY EFEKT PRACY PANI ELENY wątek zamknięty skorzystalam z uslugi pani Eleny po raz pierwszy,ale na pewno nie...
~Marta
-

dodano: 21 września 2009

REWELACJA! wątek zamknięty Panią Elenę poleciła mi znajoma z pracy. Wspominała, że Pani Elena jest...
~Majka
-

dodano: 8 września 2009

anna_225 - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z rzes,sa naturalne i delikatne,wlasnie o taki efekt...
~anna_225
-

dodano: 1 sierpnia 2009

Tylko Elena tak potrafi :) wątek zamknięty Jestem modelką, Elena już dużo razy malowała mnie, na sesje zdjeciowe...
~Sylwia Kotłowska
-

dodano: 14 lipca 2009

Polecam:) wątek zamknięty Pani Elena to 100 % profesjonalistka, potrafiąca dokonać cudów;) Makijaż...
~agata
1

dodano: 29 maja 2009

Elena - pełen profesjonalizm! wątek zamknięty Eleno dziękuję za piękny makijaż ślubny i za niecodzienny, oryginalny a...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

16

wątków

do góry