Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
nigdy wiecej - marnowanie czasu i pieniedzy !!!! wątek zamknięty Czlowiek który wita klijetow jest bardzo niegrzeczny, przypomina jak obsługa...
~Danuta
3

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 25 maja 2012

peeling kawitacyjny wątek zamknięty Byłam pierwszy raz na tego rodzaju zabiegu, efekty są widoczne natychmiast,...
~zadowolona
3

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 września 2011

LE CIL zakończenie działalności to trafna decyzja! wątek zamknięty Była w tym salonie dwukrotnie. Raz na manicure, po którym następnego dnia...
~ccoty
4

dodano: 4 października 2011

kupon na brwi permanentne w salonie fryzjerskim Nati wątek zamknięty mam pytanko czy korzystał już ktoś z usług tego salony kupiłam kupon na...
paula21016
1

dodano: 14 stycznia 2012

Makijaz permanentny z oferty gruper.pl -wykonany przez P.Kasie wątek zamknięty jak poprzedniczka(Agnieszka) chce napisac same pozytywy odnosnie wykonania...
~Kasia M.
4

dodano: 26 lipca 2011

makijaż permanentny gruper LE CIL GDYNIA wątek zamknięty Witam otóż wybieram się na makijaż permanentny brwi do Le Cil -...
~Klientka
6

dodano: 19 listopada 2011

BRWI METODA PIORKOWA wątek zamknięty REWELACJA, BARDZO POLECAM, JESTEM ZACHWYCONA. pANI KASIA BARDZO CIERPLIWA,...
~AGA
3

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 12 października 2011

tragedia wątek zamknięty Zdecydowanie NIE POLECAM. Byłam 2 raz na przedłużaniu rzęs, więc mając...
~klientka
2

dodano: 29 września 2011

Le Cil - beznadzieja makijaz permanentny wątek zamknięty po przeczytaniu opini na forum postanowilam kupic makijaz na gruperze, byla...
~:/
1

dodano: 11 października 2011

manicure hybrydowy wątek zamknięty Bardzo brzydko wykonany manicure. Jego wynikiem były poszarpane końcówki...
~Asia
1

dodano: 27 września 2011

nie polecam makijaż permanentny - wyrzucenie pięniędzy w błoto!! wątek zamknięty podczas zabiegu odczuwa się nadmierny ból, jest robiony w pośpiechu - mogło...
~Anna
3

dodano: 5 września 2011

polecam! wątek zamknięty Bardzo polecam ten salon. Co mnie zaskoczyło to personel złożony z panów,...
~Klaudia
2

dodano: 19 lutego 2011

Makijaż permanentny - usługa z gruper.pl wątek zamknięty Ogólnie jestem zadowolona. Pani wykonującą makijaż, bardzo sympatyczna, a co...
~Kasia
-

dodano: 20 września 2011

bez zbędnych emocji, fakty wątek zamknięty I wizyta, lakier hybrydowy do wyboru w 2 odcieniach koloru położony w sposób...
~jagi
-

dodano: 29 sierpnia 2011

Polecam! wątek zamknięty Miły klimat, profesjonalna obsługa i wysoka jakość oferowanych zabiegów. To...
~Justyna
-

dodano: 28 sierpnia 2011

manicure hybrydowy wątek zamknięty Zachęcona kojeną ofertą w gruperze, skorzystałam z w/w. Nie jestem...
~Rozczarowana
1

dodano: 17 sierpnia 2011

manicure hybrydowy wątek zamknięty Jestem stałą klientka salonu Le Cil, kilka dni temu skusiłam sie na...
~Agata
-

dodano: 22 sierpnia 2011

makijaz pernamentny Pani Kasia wątek zamknięty Jestem zachwycona jakoscia uslugi, makijaz wykonany przeslicznie, Pani Kasia...
~Agnieszka
-

dodano: 16 lipca 2011

super salon -szczerze polecam! wątek zamknięty Rewelacyjny salon pod każdym względem: nastrojowa, relaksująca muzyka,...
~Ania
-

dodano: 14 czerwca 2011

salon godny polecenia wątek zamknięty Pozdrowienia dla personelu Le Cil, szczególnie dla Pana Rafała, który robił...
~Ewelina J.
-

dodano: 10 czerwca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
74

39

wątków

do góry