Widok

Stulejka problem u dwulatka?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Byłam na bilansie dwulatka (synek ma 2 latka i 3mce). Pani dotor dała nam maść, ponieważ napletek jak twierdzi nie "ściąga się". Powiedziała, żeby przez miesiąc po kąpieli smarować i leciutko próbować odciągać, ale b. leciutko i na kontrolę. Jeśli nie będzie poprawy to chirurg.

I się zastanawiam, czy w tym wieku już trzeba coś takiego robić?
Miałyście drogie Mamy chłopców taki problem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mojego jest "otworek" o średnicy około 5-6mm. W sumie też nie wiem czy ona cała powinna zejść?
My przechodzilismy przez to w listopadzie.Tez myslalam ze w tym wieku nie powinno soe tym zajmowac.Kiedy faktycznie sciagali maluchom skorke ok 4 r zycia.U nas diprogenta nie pomogla,a smarowalam 2 mce.Mielismy zabieg.Polecam Ci na pewno dr Watrobska.Zrobila to szybka,w miare delikatnie,ma fajne podejscie.I zawsze robi to w pon,bo pozniej codziennie trzeba do niej jezdzic i to ona smaruje,oglada go.Ty nie musisz robic nic.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry