Widok

Stworek

na burpa zawsze mozna liczyc ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

blurp

Przyznaj się, jesteś rządowym psychologiem wysłanym tu na przeszpiegi....?

Aube

Pora na detox :-)
Zapraszam na oddział.

Stworek w błysku przeczucia

tak ...
reprezentuje opozycyjny rzad mniejszosci marsjanskiej na Ziemi i pisze prace doktorska na temat reakcji Stworkow na rozne bodzce ... :)

Nieskrępowany zbiór pytań do Stworka

Na kogo żyletka, dla kogo dwie? Ostrzejszy skalpel chirurgiczny. Skuteczniejsza Apokalipsa Mentata.
Film w Corelu? Nowatorskie rozwiązanie. A będzie etiuda o FrauHercie?
Po co wam statyw na aparat ortodontyczny

Doktor

bedzie ... ??? :)

Aube

Tak, HPT to filmiki z rodzaju CV - Cartoon Violence :) "not recommended for small children or big babies" :) :) :)
To co pisałaś to naprawdę o odcinaniu sie od pępowiny Amsterdamu, czy o byciu przez nią asymilowaną?

Blurp

Za karę po formularz zgłośisz się osobiście.
Jutro. Izba Przyjęć. Godzina 18.

Blurp

wiedziałam. Ale ja jestem przedstawicielką mniejszości wenusjańskiej na Ziemi i piszę pracę dokrorską na temat zakamuflowanych blurpów zainteresowanych reakcjami stworków na różne bodźce, ze szczególnym uwzględnieniem zastosowania domniemanych reakcji jako bodźców :) ;) ;)

Doktor z Ogonkiem

w tym błogostanie osoby uzależnionej pozostanę jeszcze troszkę...
jestem zwolenniczką naturalnych metod wychodzenia z nałogu - zmniejszania dawek...
detox jest jak dla mnie zbyt drastyczny...
zapraszam na praktyki medycyny naturalnej - wszystkie medykamenty w 100% naturalne...

O ho ho

Ależ dzisiaj ruch w HP.
Prawie same niekonwencjonalne osobistości z epoki Gratkus Dinozaurus.
(czywiśćie przede wszystkim mam na myśli siebie, żeby taki jeden aligator-pełzak mógł się utwierdzić w mylnych przekonaniach)

Kiwdul

Dla mnie to już wspomnienia, do których nie chce wracać.... Tym bardziej ze wiele dzieli dziecko od dorosłego. Z tamtych dzieci mogli powyrastać całkiem porządni dorosli ludzie.

Aube

Natychmiast daję się przekonać do Twojej teorii leczenia. Tylko, że jestem czysty jak mieszkaniec Kotanu. Zatrujesz mnie?

Stworek

osoba asymilowana i pożerana przez Amsterdam skutki uboczne zaczyna odczuwać w momencie odcięcia od pępowiny....życie na squacie to jednak przywilej dla wybranych...

Doktor

Frauherta...kusicielu.... :)
A może masz pojęcie w jakim programi dostępnym free lub nie niebotycznie drogim lub takim co to kumple jacyś go mają mozna jeszcze robic filmiki animowane?
Bo na razie znam tylko drogę Corel Photopaint

___

Staram się wyobrazić sobie jak może wyglądać squat w krainie zawesze wyregulowanych zegarków. Wypróbuję na żywym organiźmie.
Oby temu żywemu organizmowi nie zatrzymał się na zawsze zegarek.

stworek

Polecam kontakt z Dunedainem.
Jest potentatem w dziedzinie animacji metodami cyfrowymi.

Aube

dostałaś mojego maila? Bo trzeba trzy mega w skrzynce przygotować :)
....i sama bym się czymś "zatruła" żeby uciec.. już dawno się tak nie bałam.

Aproposy

A' propos numer jeden: A' propos apokalipsy, do kin wejdzie Czas Apokalipsy w wersji reżyserskiej...
A'propos drugi: A'propos FrauHerty, mam jej zdjęcie z Festiwalu nauki jak siedzi obejmując przechodzących pełnym refleksji spojrzeniem, nad gablotką z owadami podpisaną "owady notowane na zwłokach".
Ja po prostu ubóstwiam tę kobietę.

Stworek

niestety mala nie odebrałam, brak dostępu przez tydzień i pewnie poszło gdzieś na straty w odmenty internetu...
try mega wolne mam więc próbuj ponownie

Doktor

Bo wciśnięcie aparatu ortodontycznego w paszczę stwora, który ma ponad dziesięć metrów wzrostu przekracza mozliwosci zwykłego ortodonty.
A poza tym ciężko wytrzymać 3 godziny wisząc głową w dół (to przy reperacji żuchwy)

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (105 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

do góry