Widok

Stworek.

Nie wiem kogo tak usilnie caly czas probujesz obrazic, ale radze ci dobrze-spojrz na siebie czasem bardziej krytycznie.
A co do piwa, etykietek(i nawet kapsli) i gazu ; naprawde jestes ZAROZUMIALYM ZALOSNYM STWOREM i zaluje tylko, ze tak malo ludzi widzi u ciebie te ceche.
Straszni sa tacy ludzie patrzacy z wyzyn na innych, lecz nic nigdy niewidzacy, poniewaz pomiedzy nimi zawsze beda chmury, lub zwykla ludzka mgla.Chron mnie , Boze, przed takimi potworami :-(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jabiedna

tak, tak, oczywiście masz rację. Zadowolony? To cześć.

ja biedna

"Stworek patrzy z wyżyn ..."
Fakt.

Manson

no ba. Plus obcasy ;)

Stworek.

- jestes kobieta?-a wiec napisze: bezsczelna z ciebie dziewczyna:-(
Poza tym, gdy pisze o sobie w rodzaju zenskim-i ty tak pisz-i zapamietaj sobie raz na zawsze-I TY NIE MASZ MONOPOLU NA WIEDZE ! Wiecej pokory kobieto:-(
Jak popatrzysz dokladnie, u mnie znajdziesz nie tylko pokore, lecz i samokrytyke i usmiech(lekki dystans) z(do) wlasnej postaci.Tobie tego brak.Szkoda:-(
Pa.

ja biedna

Mam jednak monopol na własne wnioski, pyszczku.
I mam prawo je wyrazić. Czyż nie? Poza tym złość szkodzi na zarost, a ja już przedtem przyznałam ci jedyną i świętą rację, więc nie zajmuj się już dłużej, proszę, moją złą i niegodną osobą bo się zaziewam na śmierć.

Stworek.

Masz monopol , to prawda - MONOPOL na arogancje:-( I czasem az dziw mnie bierze ( i plakac sie chce ) , ze jestes jednak kobieta :-(
Ja nie posiadlam takiego monopolu, a wiec przegram z toba(niestety :-( ......... )
-a co do zarostu-systematycznie gole te czesci ciala, jakie gola podobne do mnie osoby.I nic do tego nie mozesz miec.
-ty mozesz sie nie golic w ogole.Na zdrowie :-(
- i ziewaj sobie-to jeden z objawow twojej ordynarnej arogancji.Nie potrafisz przejsc obok faktow nie zgodnych z twoimi przekonaniami , lub jedynie niewygodnymi ci :-(
pa.

jabiedna

przyganiał kocioł garnkowi ;p

Jabiedna....hyhy

Systematycznie golisz te czesci ciala, jakie gola podobne do Ciebie osoby? A może Ty jesteś SASQUATCH`em??? BUHAHAHAHA!!! No to wtedy faktycznie systematyczne golenie jest dla was ważne bo nikt Cię nie odróżni od goryli górskich, he, he, he! Poza tym uważam, że temat golenia sobie czegoś tam jest wysoce niemsmaczny i grozi bardziej wymiotami niż ziewaniem. Siema BIGFOOT!!!! Życzę na Gwiazdkę promocyjnego opakowania maszynek do golenia BIC.

PS. WASZE ZDROWIE!!! BUERK!!!

jabiedna

przy okazji pozdrów następujące podpisy:
TfNT
Miss Coralgol
oj
ja, mloda jeszcze
netten
i ile was tam jeszcze było dodatkowymch wcieleń z netten.pl w tle ;p

ja biedna

Z tą kobiecością Stworka to nie przesadzaj ...
O ile wiem Lukrecja też się nie goli, zresztą głupio by wyglądała ogolona hi, hii.....
Fajnie to wszystko zakręcone :)
Chyba nie będę musiał dzisiaj niczego jarać.

...

Lukrecja nie musi... jej futerko jest gładkie, lśniące i puszyste. Od chwościków na uszach po sam czubek ogona.
;)

Stworek

I tym sposobem okazało się, że owłosione też może być piękne.
cbdo.
Mnie też miło.

Manson

ja nigdy nie twierdziłam że jak coś jest owłosione to jest brzydkie. Wręcz (i wnóż) przeciwnie. Wyobraź sobie bezwłosego pieska. I że w nocy przychodzi się do Ciebie przytulić... ;p

Stworek

Lukrecja???
Piesek???
W nocy???
Przytulanko???
I to niby ja jestem zboczony???

Manson

(Stworek patrzy w drugą stronę, w niebo, pogwizduje sobie i generalnie wygląda niczym wcielenie niewinności)

Stworek .

Alez z ciebie "inteligentna" dziewczyna .
No, masz racje geniuszu.Zapytaj sie rowniez o tych z Chello i laczy tpsa.Bo ja nie wiem ile nas jest, ale chyba z pare tysiecy.
Nie w te strone idziesz.Jak zwykle chyba, skoro tak dobrze ci idzie w czyms innym.Pa dedektywie "nie Monk"
Ps.TotenKopf chyba jakis slepiec z ciebie, bo "niesmaczny" temat golenia itp. zaczal stworek, a nie ja. Pa ( i choc ty sie nie gol-bo ja jednak troszeczke musze)

Stworek.

Jeszcze tylko dodam, ze ja niczego nie robie i nie odpowiadam za swojego providera.Nie ja rozdaje (jak to sie nazywa?): te "adresy" , czy tez numerki ip.
Teraz tez sie cos zmienilo jak zauwazylam.Tak-ja jestem winna za to wszystko?.Jabiedna jednak, ale na pewno niewinna :-(

...

tak, tak.

bk

hehe

Inne tematy z forum Hydepark

Czy warto brać używany sprzęt pomiarowy na budowę? (3 odpowiedzi)

Potrzebuję sprzętu pomiarowego, ale mam ograniczony budżet. Ktoś zasugerował mi, że używany lub...

Grajdołki (94 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....

do góry