Widok
Obserwacje chodnikowe
Uwielbiam to miejsce na Zaspie...Po jednej stronie solarium i kosmetyczka. Po drugiej Policja, a pośrodku napis: "Odnowa ciała i ducha".
Z kolei we Wrzeszczu (o tym już chyba wspominałam?) jest inny fantastyczny zakątek: po lewej sklep zoologiczny, po drugiej garmaż, a pomiędzy nimi napis "Partnerzy". Zawsze zastanawiałam się co się dzieje z tymi wszystkimi chomikami, których nikt nie kupił...
Widziałam też niedawno wielki szyld z napisem "Mistrz w Sprzęgłach". Wyobraźnia natychmiast podsunęła mi wizję piekła polegającego na telefonicznej reklamie w.w. No bo spróbujcie wymówić to na głos. Trzy razy pod rząd. Sejfti adwajs - z daleka od monitora, o ile nie chcecie czyścić go z drobnych kropelek. Szczebrzeszyn wymięka.
Z kolei we Wrzeszczu (o tym już chyba wspominałam?) jest inny fantastyczny zakątek: po lewej sklep zoologiczny, po drugiej garmaż, a pomiędzy nimi napis "Partnerzy". Zawsze zastanawiałam się co się dzieje z tymi wszystkimi chomikami, których nikt nie kupił...
Widziałam też niedawno wielki szyld z napisem "Mistrz w Sprzęgłach". Wyobraźnia natychmiast podsunęła mi wizję piekła polegającego na telefonicznej reklamie w.w. No bo spróbujcie wymówić to na głos. Trzy razy pod rząd. Sejfti adwajs - z daleka od monitora, o ile nie chcecie czyścić go z drobnych kropelek. Szczebrzeszyn wymięka.
Stworek
No widzisz, odrazu lepiej i nawet stac cię na poczucie humoru. Troche szacunku nikomu nie zaszkodzi. Co do seriali to zauważ że w Twin Peaksie też przez DWA SEZONY szukają mordercy Laury Palmer, ale jakoś ci to nie przeszkadza. W ostatnim "Filmie" można przeczytać o PRISON BREAK i co ciekawe, jest tam to samo co tobie mówiłem, panowie z gazety pewnie czytają Hyde Park. Słusznie :D Pozdrawiam!
Crack H.
I pozwól nam, Panie mieć siłę abyśmy mogli się bronić kiedy nas obrażają i daj nam poczucie humoru, żebyśmy mogli się śmiać kiedy żartują. Ale przede wszystkim, Panie, daj nam rozum, żebyśmy mogli odróżnić jedno od drugiego.
Jeśli wierzysz w Boga, możesz się pomodlić, może kiedyś zostacnie Ci dane.
Jeśli wierzysz w Boga, możesz się pomodlić, może kiedyś zostacnie Ci dane.
zus
Trzeba mieć dobre zdrowie żeby pracować do 60 lat , jeszcze lepsze żeby dopracować do 68 lat .Co można powiedziec o pracowniku ZUS w Gdańsku który dostaje rente(kiedyś członek komisji)ma 68 lat , pracuje na całym etacie .Pani Ela nie jest żadną specjalistką ma tylko średnie wykształcenie. Wybitnym zasłużonym pracownikom sugeruje sie odejście na emeryturę po osiągnięciu wieku emerytalnego. Dlaczego trzyma sie w pracy osoby które osiągnęły już dawno wiek emerytalny; do pracy przychodzą poplotkować ;wychodzą kiedy chcą i kręcą intrygi? Co im można zrobić; zawsze mogą odejść na zasłużoną .Co robi dyrekcja???
Ćmo,
uśmiecham się, bo to gniazdo :)
w ogóle chciałabym kiedyś zamieszkać z dala od ludu pracującego miast i wsi, żeby patrzeć na mgły podnoszące się nad ranem znad wody, słuchać jak skrzypią pnie drzew i bezbłędnie rozpoznawać który ptak akurat śpiewa, codziennie jesienią chodzić na grzyby, podpatrywać zające i sarny, nie słyszeć codziennego mechanicznego zgiełku...
i jednocześnie mieć sieć
i kino
i całodobowy naprzeciw (chatki na kurzej stopce)
i odnowę dla ciała i ducha na rogu
;D
w ogóle chciałabym kiedyś zamieszkać z dala od ludu pracującego miast i wsi, żeby patrzeć na mgły podnoszące się nad ranem znad wody, słuchać jak skrzypią pnie drzew i bezbłędnie rozpoznawać który ptak akurat śpiewa, codziennie jesienią chodzić na grzyby, podpatrywać zające i sarny, nie słyszeć codziennego mechanicznego zgiełku...
i jednocześnie mieć sieć
i kino
i całodobowy naprzeciw (chatki na kurzej stopce)
i odnowę dla ciała i ducha na rogu
;D
CB
wow! ja z kolegami po plywaniu na kaszubach poplynelismy raz na wysepke w jeziorze i zaskoczylismy przypadkiem takiego. wyobraz sobie stal na ziemi kilka krokow od nas, spojrzel mrugajac oczami i wtem upadl na ziemie jak postrzelony. udawal trupcia hihi. podeszlismy i glaskalismy go po glowie. po chwili oslupienia i szczescia nawet pozwolil rozpostrzec swe skrzydla. szok !!!
nie dziabnal nawet. po kilku sekundach kolejnego oslupienia zostawilem go w spokoju i poszlismy spowrotem do lodek. to bylo niesamowite.
nie dziabnal nawet. po kilku sekundach kolejnego oslupienia zostawilem go w spokoju i poszlismy spowrotem do lodek. to bylo niesamowite.
!!! Jakim sposobem ja i TO rymowane CUDO nie trafiliśmy dotychczas na siebie?
"Do dziewcząt, które nie chcą pokochać potworów apel"
Potwór niejedno ma imię
Wampir, wilkołak, Maciek
Potwór niejedno ma imię
Po zębach potwora poznacie
Po oczach tęsknych niebieskich
Jak chabrów płatki w pszenżycie
Po oczach potwora poznacie
Po melodyjnym skowycie
Potwór ma cerę bladą
Zaś duszę ma romantyczną
Gdy potwór człowieka spotka
Stosuje przemoc fizyczną
I krew się leje strumieniem
Wyprute fruwają flaki
Potwór żeruje wesoło
Bo potwór po prostu jest taki
Nie winić potwora za to
Taka potwora natura
Więc rękę jemu podajcie
Nawet gdy w brzuchu dziura
Potworom ciężko na świecie
Niejeden więc z żalu wyje
Kochajcie potwory dziewczęta
Kochajcie bo was zabiję
(Grzegorz Żak)
Potwór niejedno ma imię
Wampir, wilkołak, Maciek
Potwór niejedno ma imię
Po zębach potwora poznacie
Po oczach tęsknych niebieskich
Jak chabrów płatki w pszenżycie
Po oczach potwora poznacie
Po melodyjnym skowycie
Potwór ma cerę bladą
Zaś duszę ma romantyczną
Gdy potwór człowieka spotka
Stosuje przemoc fizyczną
I krew się leje strumieniem
Wyprute fruwają flaki
Potwór żeruje wesoło
Bo potwór po prostu jest taki
Nie winić potwora za to
Taka potwora natura
Więc rękę jemu podajcie
Nawet gdy w brzuchu dziura
Potworom ciężko na świecie
Niejeden więc z żalu wyje
Kochajcie potwory dziewczęta
Kochajcie bo was zabiję
(Grzegorz Żak)
Randki on-line
Cześć,
Ostatnio zaczelem podrywac dziewczyny na najwiekszym portalu randkowym www.singlle.gourl.org i poznalem tam świetną dziewczyne o imieniu Sandra. Jest niesamowita i zmyslowa, kobieta o ktorej marzylem, ale nigdy nieprzypuszczalem że uda mi sie akurat na portalu randkowym. Probowalem w rożnych miejscach w clubach, pubach na deptakach w Sopocie. Efekty były różne, a na szkoleniach trenerzy polecają portale do ćwiczenia i rozwijania umiejętności rozmawiania. Tak zrobiłem i nasz zwiazek zaczyna byc z kazdym dniem lepszy, pikantniejszy. Polecam do ćwiczeń i poznawania atrakcyjnych kobiet www.singlle.gourl.org
Ostatnio zaczelem podrywac dziewczyny na najwiekszym portalu randkowym www.singlle.gourl.org i poznalem tam świetną dziewczyne o imieniu Sandra. Jest niesamowita i zmyslowa, kobieta o ktorej marzylem, ale nigdy nieprzypuszczalem że uda mi sie akurat na portalu randkowym. Probowalem w rożnych miejscach w clubach, pubach na deptakach w Sopocie. Efekty były różne, a na szkoleniach trenerzy polecają portale do ćwiczenia i rozwijania umiejętności rozmawiania. Tak zrobiłem i nasz zwiazek zaczyna byc z kazdym dniem lepszy, pikantniejszy. Polecam do ćwiczeń i poznawania atrakcyjnych kobiet www.singlle.gourl.org