Widok

Stworek

Moj byly sternik - hej wielokrotny MS - mawial, "C.... stary, mow do mnie,....powiedz jeszcze raz bo nigdy nie wiadomo co masz na mysli." Na koniec kumal jednak wszystko lepiej od innych.
Wydobyly sie z niego nawet slowa jak, Dziekuje !
Niesamowite !
hihi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stworek

- jedna z tych dwoch i zyc nie umierac.

Filtr moze popatrzec i komentowac byle nie za duzo, bo nie dam rady ze smiechu.

hehe

Ahmed edrim

Wallah kukstdu.
Nyx fet forteca bez wnetrza yuk Dodo

Znam g?

gladki jak meduza i ma jezyk gada?
I co mialbym z nim poczac? Zrobic z niego buty?
Wole lazic boso i kopac go w dupe.

No

ale ten filterek zabieram.
Moze fajnie sie przez niego jara.

chyba sie tu dwoch takich pobilo. wolalbym na prawde w tyle samochodu. byloby na co w tyl popatrzec. na wgnieciony filterek

hehe

...

Dla mnie Adaś to tylko improwizacja bez żądła. To jak Naseem Hamed, który w ringu zapomniałby nagle o swych umiejętnościach bokserskich.
:)

a ja nawet nie wnikam.

widać,że niektórych dealer z pewnością nie oszukuje. ich sprawa. ale teorii spisku to jestem fanem. zaraz sobie jedną przypomne

już mam.

znamię kaina było pępkiem. on nie miał pępka i dlatego bał się, że po wygnaniu z raju ludzie go zabiją. poprosił boga, by zlikwidował tę jego odmienność i bóg zrobił mu pępek laserem. a nie miał pępka dlatego, że był z probówki. bóg z kolei to po prostu przedstawiciel obcej cywilizacji. a raj, z którego kaina wygnano to statek kosmiczny. jakie to wszystko proste i przejrzyste. prawie jak teoria o sodomie i gomorze zniszczonych przez wybuch nuklearny

Hobo

:) pachnie Erich'em von Däniken.
Książki tego faceta uwielbiałem czytać do połowy tzn. do momentu gdzie kończyły się wyraźnie formułowane fakty, a w którym zaczynał uskuteczniać własne teorie spisku obcej cywilizacji w odniesieniu do ludzkości-"czy coś"-jak lubi mawiać Adaś.

hobo

co ty gadasz czleku.
znaczy tobie wolno niby palic publicznie zielsko bez filtra, bo co, bo nie masz adresu, zeby cie zwineli, czy cos?

jaki spisek?

kilku ludzi nie z trojmiasta, ktorzy wypedzili wszystkich internautow z ich forum nachalnoscia?

Ksiazki van kogo?
to trzeba napisac ksiazke zeby zwariowac?

a moze trzeba zwariowac zeby napisac ksaizke?

a moze zwykle chodzi o to zeby klasycznie dac oglosic kogos za niepoczytalnego?

hehe

Retoryka uczniaka ze sredniaka

"Dla mnie X. jest kims/czyms tam bez zadla."

Odpowiedz nauczyciela:
Tak.
No to co autor mial wlasciwie
na mysli?

adas

chyba i tak najbardziej lubisz rozmawiać sam ze sobą ;)
Wtedy przynajmniej nikt cię nie krytykuje i wszyscy rozumieją...

adas

ja i zioło? skąd te spekulacje? jak powiedział pan aktor udający pana premiera w programie pana fetyszysty stóp: ja narkotykom mówię stanowcze, bezwzględne i zdecydowane... raczej nie

spisek

zaczyna się wtedy, gdy wyszukujesz w rozmowie dwojga ludzi nieistniejące aluzje do siebie. Kiedy podejrzewasz ich o śledzenie cię w sieci, ujawnianie osobistych danych etc. Ponieważ, o moj borze sosnowy, mieliście sprzeczkę na forum.
Nie pochlebiaj sobie, nie jesteś aż tak interesujący.

Haha :)

Lubię pana fetyszystę stóp :)
Choć przyznam szczerze wolałam go w wersji canal+ i radiowej.

I napisał całkiem fajną książkę. Najlepsze chyba były niesamowicie śmieszne opowieści o początkach pracy w radiu...

Epizod rajski

nieco wrednie, czyli tak jak lubię ;)

:)

a kto czytał "Nie z tej Ziemi"? Przyznać się, ja czytałam.

I od razu mi się przypomina genialny rysunek Larsona (nie mogę go nigdzie znaleźć)
Na ulicy, na skrzynce po piwie stoi gość i krzyczy "Posłuchajcie mnie głupcy, wampiry są wszędzie!". Na ulicy pełno ludzi, nikt nie zwraca na gościa uwagi, obok dwóch facetów niesie lustro. W lustrze odbija się wyłącznie gość na skrzynce...

ok

Niepokoi mnie co znajomy chcial wiedziec.
Mam wrazenie ze znow powiedzialem zbyt za duzo.
Dzis czuje jak i dlaczego to glupie uczucie jest tak silne ze staje sie powodem powtorek glupstw.

Stworek

Niepokoi mnie nie ze nie jestem wazny. Niepokoi mnie wrecz, gdytylko czuje ze moglbym stac sie powodem jakichs problemow.

Chwila zastanowienia

Kiedys mialem wyjatkowo niepokojacy bezslowny kontakt wzrokowy z szefem firmy, ktora peryferyjnie korzysta z remontowych uslug, ale raz odmowil mnie i mojej dziewczynie bez slowa komentarza sporzadzenia ekspertyzy na remont i przebudowe glupiego mieszkania, choc mial czas orzec, co i dlaczego. A chodzilo tylko o to czy moge kontynuowac, czy nie, bo mieszkanie bylo mojej dziewczyny, wiec logiczne ze nie wypadalo mi tam sam podejmowac decyzji bez konsultacji ze swietnym profesjonalista. To bylo po tym jak ostrzeglem go dyskretnie przed pewnym sporym problemem i bylem nisamowicie rozczarowany, ze
skoro nic ode mnie nie chce, po prostu se nie poszedl swoja droga w tym momencie i ze mnie jednak nie zignorowal, nic sie nie dzialo i tylko patrzyl. Jako ze bylem tam wraz wieloma innymi ludzmi i zakladalem ze pamietal, ze kiedys wczesniej przewidzialem spore problemy, to mogl cos normalnego powiedziec, jak do reszty ludzi. Ten wzrok jednak wywolal u mnie spore obawy i czulem sie jak rzadko kiedy niezrecznie i nie skumalem, czy wogole nie istnieja jakies dziwne trzecie problemy, i czy nie zrobie z siebie balwana, jesli zostane, wiec poszedlem i wiecej sie nie zblizalem.
Ten facet jest powazany i mam nadal mam przed nim respekt. Ale kilka osob z jego firmy zaczelo psioczyc i
pewno od tamtej pory reaguje niechetnie i werbalnie bezwzglednie, gdy nawet na ulubionym forum ludzie z gory wydaja sie wiedziec, co i jak.

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (115 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry