Widok

Stworek

Moj byly sternik - hej wielokrotny MS - mawial, "C.... stary, mow do mnie,....powiedz jeszcze raz bo nigdy nie wiadomo co masz na mysli." Na koniec kumal jednak wszystko lepiej od innych.
Wydobyly sie z niego nawet slowa jak, Dziekuje !
Niesamowite !
hihi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bywa

że niezrozumienie jest balsamem dla ego. W dodatku tanim, dlatego ostrożność w dawkowaniu nader wskazana.

A propos sternik

Po ostatniej rozmowie z kolega mam wrazenie, ze zeslany jest na Helene.
Nie wiem czy to dobrze czy nie ale zarobil na to w nadgodzinach. Byl wyjatkowo ambitny jesli chodzi o pozbywanie sie fajnych ludzi.
Mowia ze wierzy teraz w inna bajke. Jestem ciekaw czy bajka wypali, bo to widzialem ostatnio, to Bounty to byl pikus z happy endem dla zeslanych. hahaha

Stworek

Alez to nie ta erorrgeneza ! Wogole !
Ja nie ten typ. Mysle ze nawet teraz nie chodzi o ego tylko o to ze jestem zly ze nie moge odwirowac mysli.
A jak do tego doszlo ? Pewno dlatego ze gdy duzo widzisz moze sie zdarzyc ze nie masz spokoju i gasisz gasisz i gasisz szukajac stale jaknajlepszych odpowiedzi na zagadki a przy tym zaglebiasz sie w materialy na ktorych widzisz same ostrzezenia.
UWAGA !

uzupelnie

Gasisz myslac latami, ze jestes sama.
Na koniec blodytka mowi ci, ze nie wpadaj bo tu nie lecza dobrze oparzen.
A propos, to gasi. Ale jak !
hihi

nie chodzi o ego

jednak dość drażliwie reagujesz na krytykę :)

...

wpadł adas i już mamy nieład-artystyczny;]

Gdy

zdajesz sobie sprawe z trodnosci w komunikacji, to reagujesz wrazliwie miedzy innymi na krytyke.
Pamietam z kraju, ze juz wszkole slowo ego brzmialo w ustach nauczycieli jak nazwa jakiejs choroby.
Tu brzmi jak czesc od samochodu, ktora dziala jak slepe jelito, czyli nie bardzo wiadomo po co jest i dlatego jest pozostawiane w spokoju jak kolorowi, geys, skejterzy, i wszyscy ktorzy ubraja sie na czarno. hihi

Kropeczka

;]

Poznanie...

Niepewność...
uchylam drzwi pomału, ostrożnie
oparta ramieniem o białą framugę
łupieżem starości lakieru znaczoną
powiekami przymkniętymi osłaniam
martwych oczu ślepą obojętność
drżeniem dłoni, słuchem napiętym,
arytmią bolesną niepewnego serca
czekam
i oto twój głos
drganie powietrza które nas dzieli
nagłe spotkanie w dotyku
twoja dłoń w zagłębieniu mojej
ciepło oddechu tuż koło ucha
skrzypnięcie zamykanych drzwi
i cisza

KIBOLE

„Artyleryi Ruskiej ciągną się szeregi
długo daleko jako morza brzegi”.

Na tym polegało Powstanie u Mickiewicza
że facet tylko pisał
bo przecież nikt normalny
nie pcha się tam gdzie się leją nie na żarty.

Na Stadionie Lechii spotkałem z Mickiewicza
pewny siebie bo jest znany
„Lechia Pany”
śmiał się się i rozluźniony też krzyczał.

Teraz tak to widzę
że oboje z Lechią byliśmy w pierwszej lidze
i w osiemdziesiątym ósmym cios -
nagle ciężkim obuchem
dostaliśmy prosto w nos.
i Lechia spadła do drugiej
a ja jeszcze niżej.

Grzegorz Rymopis

orientujecie sie?????

hm :) hey, ostatnio czytalam cos na onecie o nr 16 na gadu gadu, jednak niewiele mi ten artukul wyjasnil:P moze mnie oswiecicie o co chodzi... ?

Jak tam?

Wiec mnie jakos nie ciagnie na plaze chwilowo generalnie. Nie lubie tego uczucia, gdy jest goraco a ja musze sie zastanowic co sie dzieje w innym miejscu, gdzie nic po mnie a jednak mam odpowiedzialnosc. Nawet nie wiem, czy sie nie myle, ze trzba cos zrobic. Bo zawsze dziej sie i tak cos co wpierw ponownie usypia uwage i chce sie machnac reka, bo wyglada ze przesadzam i maluje nie wiadomo co.
Jesli jednak niektore ludziska lubia mieszac tam gdzie akurat wszyscy ladnie sie bawia, szczegolnie gdzie jest nawet w miare wszystko ok, to myslisz hej zaraz bedzie poruta. Stary pesymizm ?
Poszedlbym na plaze, wykapal i poznal kolorowe towarzystwo. A tak, to musze dlubac w nosie.

...

Nie przypuszczałem, że ten alternatywny do medialnego, pogląd na efekt cieplarniany jest już tak bardzo popularny w Stanach.

i po polskiemu

jak ktoś chce...

C

tez mnie zdziwilo ze az tylu podpisalo. Chociaz nie wierze ze w USA cokolwiek odbywa sie naturalnym tokiem i nie w formie akcji.
Bedac tam mozna odetchnac, bo zawsze znajdziesz nisze ale i balans. Takie mialem wrazenie. A ta dziwna pustka uczuciowa widoczna w malarstwie amerykanskim nie przeszkadza, bo zawsze jest ktos wokol, ktory reaguje lub musi reagowac na ciosy w sposob "ludzki".
Sorry ale Europa zawsze stamtad wyglada jak gowniarz.

a goraco

wiadomo gdzie jest i nie chodzi o cieplarniactwo.

szcz

gowniarskie jest wyrownywanie ludzi do najnizszego wspolnego mianownika aby ich kompletnie wykorzystac i zgnoic dla ich wlasnego porzytku.
Udawanie w oczy ze sie nie kuma nic.

Ööööööö

nix fersztejen?

1-2 sierpnia, Sobot: Era Rytmu MTV

Impreza z cyklu „Era rytmu MTV”: 1-2 sierpnia w Sopocie. Nadchodzi najgorętszy weekend tego lata! Najbardziej odjechana impreza na polskim wybrzeżu!
Rozdajemy nagrody w mega konkursach prowadzonych przez Michała PIRÓGA i CNE, a wieczorem- impreza w rytm najgorętszej muzyki serwowanej przez najlepszych DJ-ów. Zagrają: Nobis, Nuno i Funky Wroo.
Sopot, 1-2 sierpnia

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (90 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (4 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...

Przeprowadzka biura w Warszawie (3 odpowiedzi)

Hej, planujemy przeprowadzkę naszego biura w Warszawie i zastanawiamy się nad wyborem...

do góry