Widok
SZMER :
Co prawda mówią że
Kruk krukowi oka nie wykole
ale ja to ....
Bo „Płynie wije się rzeczka”.
Nooo ona wcale się nie wije
i już gotowa jest sprzeczka
bo ona prosto sobie płynie.
Codziennie przejeżdżając obok
na trójkołowym rowerku
, widząc płynący potok
i odpoczywając na skwerku,
myślę że dobrze mieć skrzywioną
na stałe przegrodę nosową
i nie delektować się płynącą obok
stęchłą i śmierdzącą wodą.
Dalej potok grzęźnie w ziemi
a jeszcze dalej to trudno ocenić.
Grzegorz Rymopis
Kruk krukowi oka nie wykole
ale ja to ....
Bo „Płynie wije się rzeczka”.
Nooo ona wcale się nie wije
i już gotowa jest sprzeczka
bo ona prosto sobie płynie.
Codziennie przejeżdżając obok
na trójkołowym rowerku
, widząc płynący potok
i odpoczywając na skwerku,
myślę że dobrze mieć skrzywioną
na stałe przegrodę nosową
i nie delektować się płynącą obok
stęchłą i śmierdzącą wodą.
Dalej potok grzęźnie w ziemi
a jeszcze dalej to trudno ocenić.
Grzegorz Rymopis
1-2 sierpnia, Sobot: Era Rytmu MTV
Impreza z cyklu „Era rytmu MTV”: 1-2 sierpnia w Sopocie. Nadchodzi najgorętszy weekend tego lata! Najbardziej odjechana impreza na polskim wybrzeżu!
Rozdajemy nagrody w mega konkursach prowadzonych przez Michała PIRÓGA i CNE, a wieczorem- impreza w rytm najgorętszej muzyki serwowanej przez najlepszych DJ-ów. Zagrają: Nobis, Nuno i Funky Wroo.
Sopot, 1-2 sierpnia
Rozdajemy nagrody w mega konkursach prowadzonych przez Michała PIRÓGA i CNE, a wieczorem- impreza w rytm najgorętszej muzyki serwowanej przez najlepszych DJ-ów. Zagrają: Nobis, Nuno i Funky Wroo.
Sopot, 1-2 sierpnia
1-2 sierpnia, Sobot: Era Rytmu MTV
Impreza z cyklu „Era rytmu MTV”: 1-2 sierpnia w Sopocie. Nadchodzi najgorętszy weekend tego lata! Najbardziej odjechana impreza na polskim wybrzeżu!
Sopot, 1-2 sierpnia
Sopot, 1-2 sierpnia
C
tez mnie zdziwilo ze az tylu podpisalo. Chociaz nie wierze ze w USA cokolwiek odbywa sie naturalnym tokiem i nie w formie akcji.
Bedac tam mozna odetchnac, bo zawsze znajdziesz nisze ale i balans. Takie mialem wrazenie. A ta dziwna pustka uczuciowa widoczna w malarstwie amerykanskim nie przeszkadza, bo zawsze jest ktos wokol, ktory reaguje lub musi reagowac na ciosy w sposob "ludzki".
Sorry ale Europa zawsze stamtad wyglada jak gowniarz.
Bedac tam mozna odetchnac, bo zawsze znajdziesz nisze ale i balans. Takie mialem wrazenie. A ta dziwna pustka uczuciowa widoczna w malarstwie amerykanskim nie przeszkadza, bo zawsze jest ktos wokol, ktory reaguje lub musi reagowac na ciosy w sposob "ludzki".
Sorry ale Europa zawsze stamtad wyglada jak gowniarz.