Widok
Suzi
Wiem ze umowilismy sie w szkole w poniedzialek, ale k... chyba zaspie bo moje kochanie chce ogladac rozdanie oscarow! :-) Wiec ciezko bedzie mi wstac zabiore wszystko ze soba ale na pierwsze zajecia napewno nie wpadane wiec licze na Twoja pomyslowosc i fantazje tylko nie wymysl jakiegos wypadku, bo nasciemniasz ze pierd.... mnie pociag a na ostaniej lekcji bede jak nowo narodzony. Mysle ze przejdzie np. to ze dziewczyna rodzila i bylem w nocy przy porodzie, albo cos w tym stylu! :-)
I daj sobie w koncu spokuj no wiesz z kim, jest zle a Ty dalej chcesz to ciagnac, bez sensu, jest takie podejscie do tego, podejmij wkoncu decyzje wczoraj wieczorem jeszcze bylas zdecydowana, a w nocy juz zmienilas zdanie!!!!! Odpusc sobie jest wielu facetow, on nie jest pierwszy i ostani, ludzie ponoc srednio maja 3- 5 partnmerow dokladnie nie pamietam ale nie licze kochankow bo wtedy robi sie z 5 ----> 50 :-)
I daj sobie w koncu spokuj no wiesz z kim, jest zle a Ty dalej chcesz to ciagnac, bez sensu, jest takie podejscie do tego, podejmij wkoncu decyzje wczoraj wieczorem jeszcze bylas zdecydowana, a w nocy juz zmienilas zdanie!!!!! Odpusc sobie jest wielu facetow, on nie jest pierwszy i ostani, ludzie ponoc srednio maja 3- 5 partnmerow dokladnie nie pamietam ale nie licze kochankow bo wtedy robi sie z 5 ----> 50 :-)
Krzysio!!!
nie zmnienilam zdania poprostu chce zeby nasza przyjazn sie nnie urwala i zrobie wszystko zzeby do tego nie dopuscic...
Ale teraz powiem ci nowości... Gadałam z Madzią i powiedziala mi ze musze z ni pogadac tak szczerze... i to mam zamiar dzisiaj zrobic... porozmawiam z nim i powiem mu wszystko co mam wiedziec... i wcale nie zmnienilam zdania jest caly czas tak samo tylko ze najpierw mnie wysłucha i bede chciała znac jego odpowiedz a potem zobacze czy bede to ciagnac dalej czy nie...i tak zrobie...
A po zatym mam 4 epoki i 30stron ... jak skoncze to bede miala chyba z 60 albo i wiecej ... ciekawe czy krysia wszystko przeczyta... jak juz to odczytasz to daj znac... a w pon cie ZABIJE!!!
Ale teraz powiem ci nowości... Gadałam z Madzią i powiedziala mi ze musze z ni pogadac tak szczerze... i to mam zamiar dzisiaj zrobic... porozmawiam z nim i powiem mu wszystko co mam wiedziec... i wcale nie zmnienilam zdania jest caly czas tak samo tylko ze najpierw mnie wysłucha i bede chciała znac jego odpowiedz a potem zobacze czy bede to ciagnac dalej czy nie...i tak zrobie...
A po zatym mam 4 epoki i 30stron ... jak skoncze to bede miala chyba z 60 albo i wiecej ... ciekawe czy krysia wszystko przeczyta... jak juz to odczytasz to daj znac... a w pon cie ZABIJE!!!
Suzi
Alala nie bij to nie moja wina, tak wyszlo!!!! Ostatnio wszystko w mojim zyciu dzieje sia na ostanio chwile!!!! :-) Przynajmiej nie nazekam na brak wrazen! Coraz bardziej jestem podlamany faktem ze stracilem na zawsze moje prawko i dowod
:-( chyba bede musial sobie nowe wyrobic!!!! Narazie twardo znosze to ze kobiety mnie woza ale mozna nabawic sie przez to nerwicy zoladka !!!!
A w szkole cos wymysl tylko cos takiego co przejdzie zeby nie bylo wpadki, a na Olge juz znalazlem sposob tylko musisz mi w tym pomoc a bede mial ja z glowy, i dalej bedzie sie rozwijala nasza milosc :-)
:-( chyba bede musial sobie nowe wyrobic!!!! Narazie twardo znosze to ze kobiety mnie woza ale mozna nabawic sie przez to nerwicy zoladka !!!!
A w szkole cos wymysl tylko cos takiego co przejdzie zeby nie bylo wpadki, a na Olge juz znalazlem sposob tylko musisz mi w tym pomoc a bede mial ja z glowy, i dalej bedzie sie rozwijala nasza milosc :-)
Krzysio!!!
o co chodzi z olga jaki masz na nia plan... jestem ciekawa musisz byc w pon rano w szkole powiem ci cos zabawnego ...
ale sie ciesze jestem teraz u adasia i wiesz powiedzialam mu o wyjezdzie i zgodził sie i pojedziemy tam .... ciesze sie bardzo ...
napisze do ciebie jak wróce do domq pasq...
wiem jezdzimy jak piraci drogowi musisz sie przezwyczajac.. hehe:)
ale sie ciesze jestem teraz u adasia i wiesz powiedzialam mu o wyjezdzie i zgodził sie i pojedziemy tam .... ciesze sie bardzo ...
napisze do ciebie jak wróce do domq pasq...
wiem jezdzimy jak piraci drogowi musisz sie przezwyczajac.. hehe:)
Takeshi Kitano o "Lalkach"
"...By uchwycić piękno scenerii postanowiłem zestawić je z ich okrucieństwem. Krajobrazy, które odwzorowałem w Lalkach zawierają pewien rodzaj okrucieństwa, który nie licuje z ich wyglądem. Niektóre z nich wyglądają najpiękniej, gdy są na skraju śmierci – kwiaty wiśni, kwitnące w pełni tuż przed opadnięciem, czy też liście japońskiego klonu najpełniej nabierające swej jesiennej barwy, na moment zanim uschną i odlecą. To niedopowiedziane okrucieństwo może zostać podkreślone przez włączenie do kompozycji postaci znajdujących się na skraju śmierci. Gdy ukazuję roziskrzone letnie morze, wolę żeby dopełnił je sponiewierany mężczyzna w średnim wieku - na przykład właściciel fabryki zepchniętej na krawędź bankructwa - kontemplujący samobójstwo nad brzegiem oceanu, niż szczęśliwa rodzina, jedząca obiad na plaży. Gdy zaś ukazuję kwitnącą wiśnię, wolę by siedział pod nią japoński żołnierz z czasów Drugiej Wojny Światowej, niż grupa ludzi podczas hanami (oglądania kwiatów wiśni)...."
Krzysio!!!
Ale jestem szczesliwa nawet nie wiesz jak bardzo dwa male slowa moga zmienic czlowiekowi zycie ....:)
Mam nadzieje ze teraz bedzie juz tylko lepiej i nic sie juz nie zmieni na gorsze...
a do tego jeszczze dzisiaj ta 6 z polskiego w szkole to juz wogóle wypas... :).. a wszystko dzieki mojemu kochanemu misiaczkowi ...
dziekuje mu za to bradzo za jego wsparcie i przyjazn ...
krzysio jak odczytasz juz wiadomosci to napisz co z dyba i olga...
Mam nadzieje ze teraz bedzie juz tylko lepiej i nic sie juz nie zmieni na gorsze...
a do tego jeszczze dzisiaj ta 6 z polskiego w szkole to juz wogóle wypas... :).. a wszystko dzieki mojemu kochanemu misiaczkowi ...
dziekuje mu za to bradzo za jego wsparcie i przyjazn ...
krzysio jak odczytasz juz wiadomosci to napisz co z dyba i olga...
"Pasja" chłodnym okiem - Komentarz Internauty
Droga krzyżowa to zmora małych dzieci, które chodzą do kościoła. Nie dość, że nie umieją jeszcze liczyć do dwunastu, czy też nawet czasami, aż do czternastu, tyle bowiem zazwyczaj liczą przedstawienia "najokrutniejszego komiksu", jakim są Stacje Męki Pańskiej. I pytane na wyrywki nigdy nie umieją babci odpowiedzieć, jaki numer ma konkretna stacja, której numer dla utrudnienia życia dziecku jest napisany cyframi rzymskimi.
Stojąc w kościele dzieci boją się patrzeć na te okrutne obrazy, płaskorzeźby, czy inne dzieło sztuki. Nie chcą oglądać krwi spływającej z ciała Chrystusa. Przecież dziadek mówił, że Chrystus był dobry i nikogo nie krzywdził, a tu tak go strasznie męczą. I w małej główce zaczyna się lęgnąć pytanie, czy może nie warto być dobrym, skoro za dobro też dostaje się lanie. Ale lepiej nie patrzeć i nie myśleć o karze za zły uczynek. Cichutko szepczą dziecięcą modlitwę: „Aniele Boży Stróżu Mój, Ty zawsze przy mnie stój, nie pozwól żebym był niegrzeczny i żeby nikt w życiu nie musiał mnie tak straszliwie karać”.
Coś mi się chyba pomyliło, to nie teraz, tak było kiedyś, gdy nie było tej piekielnej telewizji, tego okrutnego kina. Chcę paru trupów - obejrzę wiadomości, chcę twarzy wykrzywionej okrucieństwem i obelg - wystarczy kreskówka dla dzieci. Nasze dzieci nie znają strachu przed myślą o bólu, obelżywe słowa padają z ich ust jak liście jesienią.
Ale oto będzie gratka dla tych zamrożonych serc, można będzie zobaczyć "Pasję" w reżyserii Mela Gibsona. Będzie się można napawać udręką najsławniejszego z najsławniejszych - Syna Bożego. Dwa tysiące lat czekano na taki realistyczny replay z przedstawienia.
Tylko pamiętajcie, żeby nie krytykować tłuszczy przyglądającej się kaźni Chrystusa, bo siedząc w miękkich kinowych fotelach, jesteście dokładnie takim samym tłumem żądnym rozrywki kosztem cudzego cierpienia. Nie wysilajcie się na dorabianie fałszywych ideologii, które skierowały was do kina, aby popatrzeć, popatrzeć, popatrzeć...
Stojąc w kościele dzieci boją się patrzeć na te okrutne obrazy, płaskorzeźby, czy inne dzieło sztuki. Nie chcą oglądać krwi spływającej z ciała Chrystusa. Przecież dziadek mówił, że Chrystus był dobry i nikogo nie krzywdził, a tu tak go strasznie męczą. I w małej główce zaczyna się lęgnąć pytanie, czy może nie warto być dobrym, skoro za dobro też dostaje się lanie. Ale lepiej nie patrzeć i nie myśleć o karze za zły uczynek. Cichutko szepczą dziecięcą modlitwę: „Aniele Boży Stróżu Mój, Ty zawsze przy mnie stój, nie pozwól żebym był niegrzeczny i żeby nikt w życiu nie musiał mnie tak straszliwie karać”.
Coś mi się chyba pomyliło, to nie teraz, tak było kiedyś, gdy nie było tej piekielnej telewizji, tego okrutnego kina. Chcę paru trupów - obejrzę wiadomości, chcę twarzy wykrzywionej okrucieństwem i obelg - wystarczy kreskówka dla dzieci. Nasze dzieci nie znają strachu przed myślą o bólu, obelżywe słowa padają z ich ust jak liście jesienią.
Ale oto będzie gratka dla tych zamrożonych serc, można będzie zobaczyć "Pasję" w reżyserii Mela Gibsona. Będzie się można napawać udręką najsławniejszego z najsławniejszych - Syna Bożego. Dwa tysiące lat czekano na taki realistyczny replay z przedstawienia.
Tylko pamiętajcie, żeby nie krytykować tłuszczy przyglądającej się kaźni Chrystusa, bo siedząc w miękkich kinowych fotelach, jesteście dokładnie takim samym tłumem żądnym rozrywki kosztem cudzego cierpienia. Nie wysilajcie się na dorabianie fałszywych ideologii, które skierowały was do kina, aby popatrzeć, popatrzeć, popatrzeć...
Monia
Od 2 tygodni jeszcze pozadnie sie nie wyspalem ! :-( Ciagle albo imprezy albo wyjazdy albo pieprzona nauka! Monia wymysl cos jutro w szkole na 94% nie bedzie mnie jutro w budzie nie dam rady zrobic tego wszystkiego w ciagu jednaj nocy, tego poprostu jest za duzo :-(a na czwartek musze to oddac!!!! Wiec jeszcze jutro troche przykoje bo innego wyjscia nie widze!!!!
Krzysoi!!!
A wiesz ze jak ja ci dopadne to cie ZABIJE...:)
zobacz ile ja mialam do zrobienia caly polski zrobilam w 6-7 godzin a ty nie mozesz sobie z gegra poradzic ...
przeslij mi jakis temat to postaram ci jeden zrobic...:)
a wiesz ze jutro mamy niemca i piernik bedzie sie buzyl a potem do krysi na kawke a ja zalicze sobie odrazu wiersz i romantyzm..
iec czy chcesz czy nie to i tak muszisz byc jutro w budzie ...
zaraz nie bede pisac na gg bo herbi przyjezdz i bedzie siedziec wiec pamietaj o tym i uwazaj co mowisz...
pamietaj zostaje tylko hp do gadania a jak bedziesz mial wiadomosc to puszczaj sygnalika na kom. to sprawdze i postaram sie odpisac...
czekam na temat...
miales cale ferie na zrobienie gegry a ni trzeba bylo tyle z aga (i nie tylko z nia) imprezowac.......:)
zobacz ile ja mialam do zrobienia caly polski zrobilam w 6-7 godzin a ty nie mozesz sobie z gegra poradzic ...
przeslij mi jakis temat to postaram ci jeden zrobic...:)
a wiesz ze jutro mamy niemca i piernik bedzie sie buzyl a potem do krysi na kawke a ja zalicze sobie odrazu wiersz i romantyzm..
iec czy chcesz czy nie to i tak muszisz byc jutro w budzie ...
zaraz nie bede pisac na gg bo herbi przyjezdz i bedzie siedziec wiec pamietaj o tym i uwazaj co mowisz...
pamietaj zostaje tylko hp do gadania a jak bedziesz mial wiadomosc to puszczaj sygnalika na kom. to sprawdze i postaram sie odpisac...
czekam na temat...
miales cale ferie na zrobienie gegry a ni trzeba bylo tyle z aga (i nie tylko z nia) imprezowac.......:)
GGOG! ! !
W dniu 05.03.2004 w ggog'u bedzie MANIPULACJA
wystepuja: SUB, ELDRITCH, ESTE, AFRO, BUTOH.
W dniu 06.03.2004 jest Synthetic Chakra - Toga Dansverg Project
Gdzie: Zion (na terenie stoczni gdanskiej)
Kto: Main: ANnoYing NINJAS - LIVE act DANIA (6 Dimension Sound rec.), MOESGAARDMEN DJ crew - DANIA, Atan (TOGA DANSVERG), Rough (TOGA DANSVERG), Panza (Digital Sound)
Naturalny Jagodowy Chill Out: Bartoloniusz, Gagarin, Kędziorek, Butosh, Zapiekan
Muza: trance, ambient
Start: 22:00
Wjazd: 20 zł, z kartą klubu TOGA DANSVERG 15 zł
no to na tyle o fajnych imprach, a w ggog'u nic sie nie szykuje ciekawego...
wystepuja: SUB, ELDRITCH, ESTE, AFRO, BUTOH.
W dniu 06.03.2004 jest Synthetic Chakra - Toga Dansverg Project
Gdzie: Zion (na terenie stoczni gdanskiej)
Kto: Main: ANnoYing NINJAS - LIVE act DANIA (6 Dimension Sound rec.), MOESGAARDMEN DJ crew - DANIA, Atan (TOGA DANSVERG), Rough (TOGA DANSVERG), Panza (Digital Sound)
Naturalny Jagodowy Chill Out: Bartoloniusz, Gagarin, Kędziorek, Butosh, Zapiekan
Muza: trance, ambient
Wjazd: 20 zł, z kartą klubu TOGA DANSVERG 15 zł
no to na tyle o fajnych imprach, a w ggog'u nic sie nie szykuje ciekawego...
ggog!
2004-03-04 (Czwartek)
Raga&Dub Funky Boogie Club
Gdzie: GGOG
Kto: Kiewicz (Sfinks i inne)
(Chilli Outowy Etno Butique)
Muza: Future World Beat
Start: 20:00
Wjazd: free
004-03-05 (Piątek)
Manipulacja vs. GoodShit Night
Kto: Este Live - Act (GoodShit / Nitrodum / Szczecin), Sub (Acidpunx / 3miasto), Afro (Brak Danych / 3miasto), Butch (Brak Danych / 3miasto), Eldritch (Brak Danych / 3miasto)
Chilout by Ersatz Project
Muza: minimal, techno, chill
Wjazd: 15 zł
004-03-06 (Sobota)
Maciej Jadowski Prezentuje
Kto: Moje układanie liter – czyli wieczór na każdy temat, program satyryczny Macieja Jadowskiego rzecz wierszem prozą i tańcem. Ponad godzinna dawka słów i ruchów pełnych optymizmu.
Wjazd: 10 zł
Raga&Dub Funky Boogie Club
Kto: Kiewicz (Sfinks i inne)
(Chilli Outowy Etno Butique)
Muza: Future World Beat
Wjazd: free
004-03-05 (Piątek)
Manipulacja vs. GoodShit Night
Kto: Este Live - Act (GoodShit / Nitrodum / Szczecin), Sub (Acidpunx / 3miasto), Afro (Brak Danych / 3miasto), Butch (Brak Danych / 3miasto), Eldritch (Brak Danych / 3miasto)
Chilout by Ersatz Project
Muza: minimal, techno, chill
Wjazd: 15 zł
004-03-06 (Sobota)
Maciej Jadowski Prezentuje
Kto: Moje układanie liter – czyli wieczór na każdy temat, program satyryczny Macieja Jadowskiego rzecz wierszem prozą i tańcem. Ponad godzinna dawka słów i ruchów pełnych optymizmu.
Wjazd: 10 zł
Suzi
Od mojej Agnieszki to Ty sie odwal! To fantastyczna dziewczyna! Jutro niemiecki chyba sufit Ci na glowe spad albo pomylily dni tygodnia! Tak sprytnie zrobilem dzide ze Piernik napewno nie zakumal ze bylem w budzie a jak ktos mnie sprzedal to wpier.....! Wyje... na ta gegre oddam za tydzien, siostra mi zrobila to czego nie potrafilem :-) niby mlodsza o 3 lata ale przerabia to teraz wiec to kuma i mi wytlumaczyla :-) Jutro za h... nie chce mi sie isc do szkoly bo dzisiaj bylo w niej smutno jak w p....! Nie bylo ani Ciebie ani Miska wiec tak jak by nikogo nie bylo :-( !!!!!!
P.S Im blizej tej matury tym miej mi sie chce uczyc bo wiem ze i tak bede mial poprawke z angola i wtedy tez licze na szczescie bo nikt ani nic nie jest w stanie mnie nauczyc tego jezyka!
P.S Im blizej tej matury tym miej mi sie chce uczyc bo wiem ze i tak bede mial poprawke z angola i wtedy tez licze na szczescie bo nikt ani nic nie jest w stanie mnie nauczyc tego jezyka!
Krzysio!!!
Ale przeciez nic na twoja Aga nie mowie tylko jak bedzie cie tak zawsze wyciagac i jak nie bedziesz chodzic do budy to cie pobije i ja przy okazji tez...
a terac co z piernikiem ... mam ja gdzies ...
a i co z pania D...?
a jeszcze jak cie jutro nie bedzie w budzie to cie zaprowadze do lekarza na zabieg "kastracji" tak wiec lepiej sie pojaw jutro mamy gegre i az do 15 lekcje a sama to ja nie bede siedziec w szkole.
oki jak dostaniesz smsa to napisz czy bedziesz ........
czekam na odpowiedz.........
a terac co z piernikiem ... mam ja gdzies ...
a i co z pania D...?
a jeszcze jak cie jutro nie bedzie w budzie to cie zaprowadze do lekarza na zabieg "kastracji" tak wiec lepiej sie pojaw jutro mamy gegre i az do 15 lekcje a sama to ja nie bede siedziec w szkole.
oki jak dostaniesz smsa to napisz czy bedziesz ........
czekam na odpowiedz.........