Widok

Styczniowe mamy 2010 cz. 10

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
No to witam w nowym wątku:)
Siadajcie i piszcie!

Kasia31 - 2 styczeń - dziewczynka Amelka :)
Mnisia 3-4 styczeń - dziewczynka :)
Curly 4styczeń - chłopiec :) Krzyś???
Gosiak 7 stycznia - chłopiec Alex :)
Dejwi - 8 styczeń - chłopiec :) Rafałek :)
adarechota - 9 styczeń - chłopiec :) Michałek :)
Benia1974 – 10 styczeń
katerrina - 10 styczen - dziewczynka :)
Magda+Greg - 11 styczeń - chłopiec :) - Franek
Kitikat - 12 styczeń - dziewczynka :)
Kasandra- 14 styczeń
Styczniówka - 15 styczeń - dziewczynka :)
Łasiczka123 - 16 styczeń chłopiec :)
Pati25 - 19 styczeń - chłopiec:) - Filip
aniella - 19 styczeń
Mawina - 25 styczeń- chłopiec :) Pawełek
Marta- 25styczeń-chłopiec :) Tymoteusz
Angel8338 - 27 styczeń dziewczynka :) - Iza
Weroniczka 28-29 styczeń dziewczynka :) - Lenka
anka777 -30 styczeń - dziewczynka Martynka :)
Naomi02 - 31 styczeń- dziewczynka :)
Pozdrawiam, Kinga
Mama Natalki (21.07.2004), Agatki (11.07.2007) i Krzysia (14.01.2010)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiti, tylko zwracaj uwagę, żeby w razowcu nie było karmelu, bo często dodają.

Ale fajnie, że już jesteście po USG. My mamy dopiero za tydzień, ale znając życie to szybko zleci:)
o dzięki Madzia za podpowiedź zwróce na to uwagę ;)

a teraz uwaga dziewczyny! ale ktoś by chciał się z Wami bardzo przywitać hihi, ze swoimi wspaniałymi forumkowymi ciociami ;))))))) Nasza córcia ;)))))

image
Kiti córcia jest cudna!!! aż się wzruszyłam jak słodziutko sobie leży :)
:):) jak teraz jest taka słodka to będzie śliczną dziewczyneczką! Gratulacje:)!!

buu a ja nadal nie umiem wstawiac zdjęć bo bym tez mojego synka wkleiła:):)
Cudeńko :)
Kiti alez cudne dzieciatko !!
kiti a gdzie bylas na tym USG, i jakie sa ceny - moze tez sie wybiore do innego lekarza na jakas kontrole ...

a co do kosmetykow to ja polecam SuperPharm w GB - tam zawsze maja taniej i kosmetyki dla malego i na rozstepy - nivea _ olaitum kupilam wlasnie tam + pierdy typu nozyczki, lancuszek do smoka, itp ... pietro nizej w Smyku wszystko duzo drozesze niez w tej aptece - uwielbiam ja !!

dzięki dziewczyny, nioo śmiechowa kruszynka he już z mężem obmawialiśmy co po kim ma hihi
Pati to bardzo proste wejdz na strone http://imageshack.us/ nastepnie po prawej stronie masz okienko i obok napis BROWSE klikasz na niego i otwiera ci sie okno do przegladania twoich dokumentów, wybierasz swoją fotkę i robisz otwórz, a następnie klikasz START UPLOAD.I juz otwiera ci się podgląd twojej dzidzi oraz 3 linki do wklejenia na forum, a ty skopiuj ten 2 adres i wklej w treść swojej wypowiedzi i GOTOWE !!! tak więc czekamy na twojego syneczka :)))

Dejwi ja chodzę do dr Olszewskiego, on teraz zmienił sprzęt na jeszcze lepszy i jak widać nawet nasze dzidzie mimo że już duże to jeszcze łapią się na piękne foteczki.Ja byłam na zwykłym,kontrolnym usg ale Pan dr sam mi przełączył na 3D jak zobaczył że mała ładnie pokazuje buziaczka, tak więc polecam :))
a dobrze, że mi przypomniałaś o Oilatum, bo całkiem zapomniałam a faktycznie też chce się w niego zaopatrzyć
Kiti, cudeńko z Twojej córeczki !! a zdjęcie rewelacyjnie zrobione.
Ja tak na szybkiego, bo obiad musze robić :)
Na Jasieniu jest sklep z używanymi ciuszkami, dziś jest -50% Kupiłam kilka rzeczy dla Małej, za śmieszne pieniądze :)
Jakbyście potrzebowały, śpiworka do spania, kurteczki, bluzeczek to polecam przejechać się, spory wybór mają ( sami sprowadzają z Niemiec ) a, ze mają tego sporo to wyprzedają, bo w pon nowy towar :)

Odebrałam też wyniki krwi. Nie są najlepsze, mam za dużo leukocytów, neutrocytów, monocytów :/
Jeszcze nie spojrzałam w internet co to w ogóle jest, ale mam nadzieję, że nic poważnego
Kiti śliczne to naze forumkowe maleństwo:))

Jestem po kolejnej nie przespanej nocy.....:(
Dokupiłam dzisiaj nozyczki i cążki do paznokietków dla dzidzi i termometr do wanienki:)

Jak tak wymieniacie nazwy tych wszystkich bolidów dla dzieciaczków to zdaje sobie sprawe że kompletnie nic nie wiem.Dopiero jak zobacze to skojarze:))

Gorące pozdrowionka maminki:))
Ja sporo ciuszków otrzymałam w spadku od siostry ciotecznej i biorę się za pranie. Wczoraj pierwsza tura uprana, dziś kolejna, a pierwsza będzie prasowana :) Tylko czekam na natchnienie...

Jak dobrze, że dziś piątek. W końcu mój mąż troszkę ze mną pobędzie w weekend.
no dobra.. probuję:)

??

poddaje się...:(
image
no:) tylko coś małe:)... ale dziś juz dam sobie i Wam spokój:)
Pati spróbuj ustawić większy rozmiar przy załączaniu.

Kiti, śliczny bobas też bym chciała takie foto.

Kasia, co do morfologii to ja ostatnio też miałam trochę poza normami, ale moja gin powiedziała, że w ciąży to normalne. Ja skojarzyłam, że to po przeziębieniu takie rozregulowanie, więc pewnie u Ciebie też jakieś osłabienie tym bardziej, jak syn chory. Więc głowa do góry i nie ma co wyszukiwać co to może być:)
Ale ślicznie ta twoja Maluszka wyszła!!! Zdjęcie jak od profesjonalnego fotografa:)

Moje dziecię zawsze zakrywa buźkę rączkami więc nie mam jej zdjęć. Na usg 3D lekarz męczył mnie tyle czasu,kazał się przekładać z boku na bok żeby tylko pokazała wargi i kość nosową ale nic z tego. Mała się uparła i tylko to co między nogami ma to cały czas pokazywała, a buźki wcale:))

Kasiu dzwoniłaś może do Ani?
witajcie mamusie!!!ja tu u was ostatnio gościnnie,ale mimo wszystko zaglądam!!u mnie wszystko w porządku,nawet wyniki mam o dziwo wszystkie bardzo dobre a dzisiaj też mam wizytę u mojego pana GINA i dowiem się jak się miewa moja malutka kruszynka mam stresa jak zwykle...napiszcie proszę jak to jest z wizytami w ostatnim trymestrze czy rzeczywiście trzeba biegać co 2,3 tyg na kontrolę czy raz w ms nadal??brzuszek mi twardnieje chyba z nerwów...też tak macie??pozdrawiam wszystkie panie i odezwę się wieczorkiem podzielić się wiadomościami!!pa,pa
do góry