Widok
Stypa
Witam,
Dzisiaj 26 maja 2017 roku bylam na stypie w galerii smakow.
Umarl moj wujek, restauracje jak to zwykle bywa zaproponowala firma pogrzebowa.
Nie moglo byc gorzej, zawalone stoly ozdobami tak ze jak postawili male talerzyki z surowkami to wygladalo na ful. Jak poprosilam kelnera chyba z 3 razy zeby do naszej czesci stolu doniesino mieso (bylo mi wstyd przed
dojezdna rodzina , ktora czekala z suruwka na talerzu) to przyszla wlascicielka opieprzajac mnie przy wszystkich gosciach, ze zamiast prosic kelnera mialam poprosic ciocie lub babcie z drugiego konca stolu o podanie mi miesa. Zamurowalo mnie, przez chwile nie wiedzialam czy jestem w restauracji czy u cioci w domu, ktora napewno ugoscila by mnie kulturalniej.
Szczerze nie polecam, odradzam.
To nie pierwszy taki incydent jezeli chodzi o wlascicielke tego lokalu.
Cala stype obslugiwal jeden biedny kelner, ona "pomagala", o czym to swiadczy ?
CHCIWOSC I BEZCZELNOSC, mam wrazenie ze pieniazki za stype tej pani smierdzialy.
Dzisiaj 26 maja 2017 roku bylam na stypie w galerii smakow.
Umarl moj wujek, restauracje jak to zwykle bywa zaproponowala firma pogrzebowa.
Nie moglo byc gorzej, zawalone stoly ozdobami tak ze jak postawili male talerzyki z surowkami to wygladalo na ful. Jak poprosilam kelnera chyba z 3 razy zeby do naszej czesci stolu doniesino mieso (bylo mi wstyd przed
dojezdna rodzina , ktora czekala z suruwka na talerzu) to przyszla wlascicielka opieprzajac mnie przy wszystkich gosciach, ze zamiast prosic kelnera mialam poprosic ciocie lub babcie z drugiego konca stolu o podanie mi miesa. Zamurowalo mnie, przez chwile nie wiedzialam czy jestem w restauracji czy u cioci w domu, ktora napewno ugoscila by mnie kulturalniej.
Szczerze nie polecam, odradzam.
To nie pierwszy taki incydent jezeli chodzi o wlascicielke tego lokalu.
Cala stype obslugiwal jeden biedny kelner, ona "pomagala", o czym to swiadczy ?
CHCIWOSC I BEZCZELNOSC, mam wrazenie ze pieniazki za stype tej pani smierdzialy.