Widok

Sucha, brzydka cera

Odkąd na dworze jest zimno i działa ogrzewanie moja cera wygląda wiele gorzej, próbowałam już różne kremy ale albo nie nawilżają tak jak potrzeba albo zapychają skórę. Jakie znacie jeszcze inne sposoby żeby porządnie nawilżyć skórę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Warto zabrać się za nawilżenie wewnętrzne, no i przerzucić się na bardziej naturalna pielęgnację. Ja np od niedawna sama robię sobie sera z olejków, kremy też próbuję. Do tego łykam tabletki oeparol z olejem z wiesiołka, piję 2 litry wody dziennie, mam nawet specjalną apkę do przypominania mi o tym :)

Myślę, że powinnaś spróbować tego co ja czyli azjatyckiej pielęgnacji twarzy, a co to takiego i na czym dokładnie polega przeczytasz na przykład tutaj https://www.hadalabotokyo.pl/pl/beauty-blog/japonska-pielegnacja-twarzy-krok-po-kroku--odkrywamy-rytual-pielegnacyjny/ Dla mnie był to swego rodzaju przełom i mega odkrycie. Oby także u Ciebie się sprawdziło.

Inne tematy z forum Zdrowie

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

dobry psycholog w Gdańsku wrzeszczu (94 odpowiedzi)

prosze pomóżcie mi .... polećcie mi kogoś kto na prawdę pomoże z problemami

lekarz który potrafi zebrać kilka chorób -od fizycznych do psychicznych-i postawić diagnozę (4 odpowiedzi)

młoda dziewczyna poszukuje lekarza, specjalisty ? który potrafi rozgryżć kilka poważnych chorób...

do góry