Widok

Suknia, pomocy!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Właśnie wróciłam z Krakowa, mierzyłam suknie w Madonnie!
Dziewczyny, jetem w szoku! Cały czas myślałam, że w białej sukni będę wyglądać jak córka młynarza albo inny serdel, a dzisiaj zakochalam się we własnym odbiciu!
Tylko sama nie wiem, którą suknię wolę: dziewczęcą Neptuno, czy niesamowitą Palmer. Obie są z zeszłorocznej kolekcji La Sposy.
Może ktoś mógłby wstawić zdjęcia, bo ja ich nie mam (Dori?)? Może któraś z Was widziała gdzieś ogłoszenie o sprzedaży używanej? Najlepiej kolor śmietankowy, wzrost 162 plus wysoki obcas, rozmiar 38-40 (rozmiar większa od typowych modeli salonowych).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakiś element suspensu musi być :)
Zastanawiam sie na jakie suknie powinnam zwrócic uwage. Jestem bardzo niska i nie wiem co takim osobom pasuje - jednoczesciowe, dwuczesciowe, waskie...?
Pumka
czy wiesz gdzie mozna kupic sukienke na wzor ktorej bedziesz szyla swoja? czy moze choc producenta?
Hejka
To La Sposa model Gazelle :)
WIELKIE dzieki ;) jest szliczna - prosta, elegancka i ta koronka ehhhh .... pewnie cena jest zabojcza ;)
A nie wiecie czy gdzies w Trojmiescie mozna dostac suknie z firmy La Sposa?
Suknie La Sposa mają w Camelii w Gdyni, ale tylko kilka modeli... :(
Też jestem raczej niewysoka i wydaje mi się, że najlepiej wyglądam w jednoczęściowych, niezbyt szerokich i jednobarwnych sukniach. Mam wrażenie, że nawet zaznaczenie talii szarfą z identycznego materiału optycznie skraca sylwetkę.
To było do Gosiksz. Czasami dziwnie się układają te posty...
Moją wiadomość do Dori (na którą można zawsze liczyć!) też trudno właściwie odczytać...
A była jakas specjalna wiad. do mnie???????? :)

Pumka a powiedz mi orientujesz sie w cenach sukni La Sposa? ponad 3 tys?? czy mniej?
Ceny sukni La sposy zaczynają sie od ok. 3000 tyś, pod koniec roku w MAdonnie była wyprzedaz i wybrane modele mozna było kupic nawet do 50% mniej, a także suknie z nowej kolekcji 2006 w grudniu o jakies 100 euro taniej. Sama zakupiłam tam suknie tyle ze pronovias model Joana
jak rozumiem promocja przeminela juz z wiatrem ;) szkoda bo ta Gizelle jest cudna...
wiesz co nie wiem pewnie to zalezy od tego czy wyprzedali tzw. modele magazynowe;)) może warto zadzownic do Madonnyi zapytać , kobietki tam są bardzo sympatyczne, życzę udanych łowów sukienki ;))
no.... też sie w niej zakochałam od pierwszego wejrzenia...
a jeszcze jak krawcowa mi powiedziała że to suknia dla mnie to nawet innych już nie chciało mi się mierzyć...
tylko moja będzie miałą mniejszy tren, mam 182 cm wzrostu i już raczej nie potrzebuję się "wyciągać" :)
Pumka a gdzie szyjesz swoja suknie?
U Pani Marioli w Orłowie, na ul. Bytomskiej 9
To moze skoro juz tobie szyje to od razu strzeli 2 egzemplarze hihihi ;) zeby i dla mnie byla ;) a tak na serio to troche sie obawiam szycia sukienki na wzor jakiejs ze zdjecia. Chyba bardziej pewnie czulabym sie jak suknie uszyje/sprzeda mi salon gdzie mozna ja wczesniej obejrzec i przymierzyc. Nie ma przykrych niespodzianek.
Ale z drugiej strony jak sie ma sprawdzona, zaufana i dobra krawcowa czemu nie ?; )
Tak, że zawsze możnana Ciebie liczyć ;)* !
Znowu! Dori, to było do Ciebie! Jeszcze raz! ;)*
do góry