Widok

Suknia ślubna - Krawcowa

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny, poszukuję krawcowej, która uszyje mi suknie wg mojego wzoru, czytałam już o:
- Centrum Bis we Wrzeszczu
- jakiejś Pani z Obłuża

polećcie mi proszę jeszcze kogoś, czekam na info lub mail'a.

z góry wielkie dzięki :o)
[img][/img]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

poszłam dzisiaj do bellis i langorii - w langorii nikt nie otwierał drzwi, więc się nie dostałam, natomiast w bellis powiedzieli mi, że nie zajmują się takimi rzeczami i że mam pójść do jakiejś igiełki ;) ech...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja szyłam suknie w bellis. poleciła mi znajoma i rzeczywiście babki znają się na rzeczy. może nie jest taka jaką sobie wymarzyłam... ale figury nie mam modelki. jednak idealnie dopasowany gorset i 10 cm mniej :) czułam się i wyglądałam super. czasem warto zaszaleć... a to niby raz w życiu ;P

Tak jak Paulina szukam kogoś, kto wszyłby nowy zamek w suknię. Trudność polega na tym, że jest to koronka wyszywana koralikami i cekinami, także musi być to bardzo sprawna, doświadczona osoba...

zobacz langoria lub bellis

Podbijam temat - poszukuję krawcowej do zrobienia dwóch rzeczy w mojej sukni ślubnej, nic skomplikowanego, poleci któraś z Was kogoś z Trójmiasta znającego się na rzeczy ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam!
Jesli poszukuje Pani krawcowej to zapraszam do siebie.Zajmuje sie krawiectwem od 20 lat to moja praca i rowniez pasja .Szyje na miare i chetnie pomoge w wyborze modelu sukienki .Mieszkam w Tczewie i zapraszam .Tel.512848154

Pozdrawiam Mirka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Hej:)
Troche czasu minęlo ale sprobuje zapytac:)
GDzie kupowałaś koronkę na sukienkę?
Rowniez chcę mieć szyta suknie ale nie wiem gdzie zakupic dobry i w miare tani materiał?
Pozdrawiam
no własnie czas zakończyć te spory...a wszystko od mojego jednego pytania się zaczęło... Dzięki dziewczyny za informacje - jeśli ktoś jeszcze poleciłby sprawdzoną krawcową to czekam z niecierpliwością na info :o) shella
[img][/img]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wogoole chyba niepotrzebnie sie tu wszyscy kłocimy, mamy wymieniac namiary itp a nie od razu chyba oceniać, kazdy sam sobie sprawdzi i wyciągnie wnioski...tak bedzie najlepiej
Pozdrawiam
Persil
hmm....to gdzie ty taka krawcowa znalazłas..bo tamgdzie ja bylam uszycie sukienki to koszt 1000 i wiecej zl...ale fakt..szyją superrrrrr
Przeciez nie mowie , ze ty tak powiedzialas (czytaj uwaznie) tylko zla obraza ludzi)))..
nie powiedziałam ze w salonach są szmaty, ja uwazam wręcz odwrotnie, ale dopuszczam tez mysl ze w innych miejscach też są ciekawe. Ale moze to Twoje niezrozumienie wynika z niedoczytania...
Szmate mozna spotklac wszędzie, dobrą suknie też...to chyba zalezy od szczescia po prostu a tu sie taki nie znalazł jeszcze który by każdej dogodził..:) może mąż...sie sprawdzi
Poki co to ja sie czuje obuzona , ze ktos nazwal mnie burżujka i stwierdzil , ze suknie w salonach sa szmatami a tylko na hali sa ok. Takie zawziecie i brak obiektywizmu moze miec jedynie osoba tam pracujaca , lub wlascicelka tego no...czegos .. napewno nie salonu , bo to zbyt dumnie brzmi , a ty Persil sie nie wtykaj , bo jak Cie czytam to bredzisz trzy po trzy i widac , ze Ci badziewie lezy .Ciao.
gwahahahahahaah no tak,brak argumentów najlepiej poprzec takim własnie argumentem... co wy nie uprawiacie sexu przedmałżeńskiego ze wam tak odbija?
Moze lubi te sukienki? A co Ci do tego? Mnie teraz tez posądzisz o prace tam?
i MOze jeszcze w pucku i wogoole we wszystkich salonach które Ci nie leżą!!
Nawet jesli Ty nie znalazłas tam nic odpowiadającego Tobie,to nie znaczy ze ktos inny nie mógł też znaleźć... Mnie np śmieszą do łez takie wypowiedzi, ale nie powiedziane ze ktoś takie lubi czytać. :))) Widzisz ja np wole chodzic po galeriach a ktoś moze woli dyskoteki, niema tu lepszych i gorszych.
Pozdrawiam
PS. NIe wiem czy dotarło
Ty chyba rozum stracilas , polecajac te szmaty , a tak w ogole to grubo wydaje mi sie , ze tam po prostu pracujesz .
pieprzone burżujki. Wcale nie uważam, że suknie z dołu z hali są do niczego. To te wszystkie szmatki z salonów są jedną wielką kupą szmelcu. Nikomu nie pozwolę powiedzieć nic złego na panie z hali, bo nawet ludzie z Włoch przyjeżdżają do nich po suknie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam, zgadzam sie z Persilem, krawcowa w Pucku nie...salon z dodatkami jak najbardziej... ja kupiłam w koncu sukienke Cymbeline od koleżanki,zapłaciłam sporo ale warto było...reszte zamówiłam w dodatkach WhiteGarden i jestem zadowolona. A znalezienie krawcowej, ktora napewno nie zepsuje sukienki graniczy z cudem.
Obawiam sie że zadna krawcowa tak tanio nie uszyje,chyba ze jakas znajoma...taki jest po prostu koszt szycia,wiadomo ze wszedzie doliczają swoje, nawet zwykła krawcowa ze 2-3 stówy sobie doliczy. Z Pucka na 100% moge polecic tylko salon z dodatkami(tam chyba cieżko coś zchrzanić) , a salon krawiecki który jest niedaleko jak widzisz ma różne opinie.
W hurtowni zeby cos kupic trzeba miec przeważnie działalnosc załozoną, a hurtownie są w okolicy Łodzi, tutaj jest kiepsko. W Gdyni Chyloni są dwie,prowadzą sprzedaż detaliczną,ale ceny tez nie róznią sie jakos bardzo od tych w sklepie, i nie ma tam raczej specjalnie eleganckch materiałów. Więc nie wiem co poradzić. Jak juz otworze własny salon to wam powiem haha, powinnam miec materiały na sprzedaż po cenach hurtowych,włąsnie takie exclusive ,ale to niestety jeszcze daleeeeka przyszłość :)
Pozdrawiam
Persil
Persil, czy mogłabyś coś doradzić jeśli chodzi o kupno materiału (gdzie najlepiej, w jakiej hurtowni i czy sie oplaca bardziej od materialu krawcowej) ? Widzę ze jesteś w temacie, więc się pytam :o)

Tak apropos, ceny w Darles Dance są okropnie wysokie. Za ten sam material w tym sklepie ja zaplacilam w Gdańsku przy Hali o 40 zł mniej! Sama byłam w szoku!

pozdrawiam aganus@o2.pl
[img][/img]
do góry