Widok

Suknia ślubna - Krawcowa

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny, poszukuję krawcowej, która uszyje mi suknie wg mojego wzoru, czytałam już o:
- Centrum Bis we Wrzeszczu
- jakiejś Pani z Obłuża

polećcie mi proszę jeszcze kogoś, czekam na info lub mail'a.

z góry wielkie dzięki :o)
[img][/img]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba Ci sie poszczescilo , bo moja sukienka byla totalnie skopana , inna niz zamawialam , zle lezala no i szkoda slow , moim zdaniem ta kobieta nie potrafi szyc , naprawde szkoda nerwow. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam serdecznie!
czy mogłabym prosić o namiary na te krawcowe z Pucka.
pytia5@wp.pl
wielkie dzięki. pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest jedna pracownia, niedroga i sprawdzona,niestety kawałek od trójmiasta...bo w Pucku. Panie szyją suknie z katalogów i robią to naprawde świetnie i ponad połowe taniej. ja za swoją suknie gorset + spódnica z trenem+duzooo koronki zapłaciłam 1200zł
Mają tam troche dodatków na miejscu, chociaz za te liczą sobie dosc drogo i nie ma w czym wybierać, więc nie warto tam chyba ich kupować, zwłąszcza ze obok jest salonik z samymi dodatkami (czyli raj na ziemii dla mojego zamiłowania do swiecidełek) i ceny są naprawde atrakcyjne,wiec warto i tam zajrzeć, bo mozna tam kupic od podwiązki po biżuterię.
Ja osobiscie przepłaciłam u tej krawcowej za welon i stroik,bo obok były znacznie ładniejsze, i na zamówienie i tańsze jednak, za to suknie uszyła mi rewelacyjną.
Poszukam adresu dokładnego i podam zainteresowanym.
Persil
Ja rowniez prosilabym o wszelkie namiary na dobra krawcowa..paneczek@poczta.onet.pl
Rowniez czekam na info o dobrej i w miare taniej krawcowej. Thank you from mountain:))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry