Widok

Suknia ślubna dla ciężarnej?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc dziewczyny!
Mam pytanie czy wiecie gdzie moge kupic tanio ok 600zł suknie ślubną w trujmieście. Wiem że napewno jest taki sklep na hali w Gdyni w podziemniach a czy ktoś zna jeszcze jakiś?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja brałam ślub będac w piatym miesiacu haczykiem i udalo mi sie wejsc jeszcze w rozmiar 36, a brzuszka az tak widac nie bylo. Ja bym zaryzykowala i kupila normalna suknie :)

moja kuzynka zaczyna 5 miesiac i nic sie nie działo

Wiesz, wiele osob nie wie o istnieniu weselnika, a szukaja sukienek z drugiej ręki :)
Ja swoją kupilam za 1100 zl z 2 welonami i bolerkiem, a sprzedalam za 800 :)

a wiesz, nie wpadłam na to ;-P to jutro wstawię i tam ;-) Dzięki

Tysiola, czy masz swoja sukienke wystawiona tez w ogloszeniach na trojmeiscie "sprzedam suknie slubna"?
Polecam!! Ja najwięcej pytan i zainteresowania mialam wlasnie dzieki temu ogloszeniu i w koncu udalo mi sie sukienke sprzedac :)))

Ja ślub też zaplanowałam jeszcze zanim zaszłam w ciąże też jestem z tego dumna i też w czasie ślubu będę w 4tym miesiącu. Moim zdaniem nie powinno sie przekładać takich uroczystości ze względu na ciąże tym bardziej że nie wiadomo jak później bedzie z kasą a sądze że w 4 miesiącu sie nie ma za dużego brzuszka.

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=509463&t=462653

ja będę w 4 miesiącu jak bedę szła do ślubu, i jeste,m z tego powodu bardzo szczęsciwai dumna. Może faktycznie jak bym była w 8 m-cu to bym poczekała ale jak kobieta jest na początku ciąży i czuje się dobrze, ciąża nie jest zagrożona to czemu ma nie brać ślubu. Oczywiście należy zachować wszelkie środki ostrożności, ale też można się dobrze bawić:)

pmadzia, ja tez nie kumam, poczekałabym aż urodzę

ja napisze nie na temat ale zawsze podziwiałam laski , które biora slub w ciazy
Moja kuzynka miała zaplanowany na ta sobote i niestety odwołali i stracili kupe kasy bo wyladowała w szpitalu z zagrażającym porodem przedwczesnym

masz duzo ogłoszeń na trójmieście spokojnie kupisz uzywana w tej cenie z ogłoszenia

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

do góry